Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flashta görüntü bozukuluğu?

designed by ofa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olucak ve biraz acele cvplanması benim için iyi olur.
Sorum şu;
Flash templateleri incelediğimde yapılan tasarımlarda hiçbirşkilde bozukluk olmadığını görüyorum fakat benim yaptığım tasarımlara baktığımda pixel bozuklukları gibi ufak tefek bozukluklar olduğunu görüyorum. Flash web tasarımı hazırlarken önce potoshopta şablonumu parçalar halinde hazırlayıp daha sonra bu resim parçalarına animasyonlar vererek sitemi oluşturuyorum.
Acaba flash web tasarımı şablonları vektörel mi olmak zorunda? diğer bir soru flashta animasyon hazırlanırken hangi yolları izlemeliyim ? ve bu görüntü bozukluğu sorununu nasıl halledebilirim? normalde flashplayer flaları yorumlayıp swformatına dönüştürür ve benim flash playerımda yeni eskisi olsa sorun ondan kaynaklanıyordur diyeceğim fakat öyle bir sorunum da yok? yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba ofa,

Bildiğim ve anladığım kadarıyla soruna cevap vereyim. Flash web tasarımı şablonları vektörel mi olmak zorunda? demişsin hayır vektörel olmak zorunda değil fakat flashda boyutlandırma yaparsan görüntü bozukluğu olur eğer boyutlandırma yapacaksan önce photoshop da boyutlandırıp flsha almanı tavsiye ederim.

Eğerki boyutlandırmayı falshta yapacaksan o zaman vektörel çalışman lazım.

Kolay Gelsin...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshopta çevirdiğin dosya formatı nedir ömer ? Ve hangi kalitede ?

designed by ofa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gökhancım genelde 72dpi ama 300dpi ı da denemiştim fakat sorun aynı.Flashta boyutlandırma demişsin belqin boyutlandırma yapmıyorum import ettiğim boyutuyla oynamadan kullanıyorum ilgin için teşekkürler?..

styLeist

🌱Yeni Üye🌱
aynı sorun benim de başıma geLiodu özeLLikLe yazıLarda bozukLuk oLuodu fLasha yeni başLadığımda :) tempLateLer kusursuz oLuo gıcık bi durum :) ama biraz üzerinde durunca yöntemLer geLiştiriosun.. yakın bi zamanda açık bi anLatımLa yazarım buraya.. bu saatte kafam pek çaLışmıoda :)
hatta sen de şöLe bi şey yapabiLirsin bi fikir weriim.. tempLate yükLendiğinde pc'ne kaydediLir.. swf to fLa programı buL.. açıp kurcaLa ;)

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
publish ayarlarını kontrol ettiniz mi?
yazılar içinde hemen properties ekranında ayarlar var onları deneyin