Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fontlab programını çözdüm ama fontun İ karakteri problemliydi garip bir şekilde. verdiğin fontu denedim işimi gördü biraz uğraştıktan sonra, senin fontu fontlab'da açıp otf olarak kaydettim ancak öyle çalıştı. Garip deneyler yapmak gerekiyor.
Fontlab programını çözdüm ama fontun İ karakteri problemliydi garip bir şekilde. verdiğin fontu denedim işimi gördü biraz uğraştıktan sonra, senin fontu fontlab'da açıp otf olarak kaydettim ancak öyle çalıştı. Garip deneyler yapmak gerekiyor.
Arif YÜCEL hem hata yapıyorsun, hemde kötü TP veriyosun ! Üstelik espri anlayışın da yokmuş. Teşekkür ederim yinede sana, Sen'in gibilerin yüzünden insanlar gelişiyor böylece, feleğin çemberlerinden geçmiş oluyor Ben'im gibiler.
arkadaşlar ROCKWELL fontunun, pc versiyonunun ailesi lazım veya sadece laght olanıda olabilir. türkçe si olmasa da olur. zor bulunan bir şey miş. ilginize şimdiden teşekkür ederim...