Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uyarıyı görmeden konu açtım kusurabakmayın..:sweating:
Bana Linotype Gothic Regular yazı fontu lazım, elinde olan varmıdır acaba? Eğer birde türkçesi varsa ç,ş,ğ gibi harfler için... paylaşırsanız memnun olurum..:rofl:
copy cut regular yazı karakteri elinde olan var mı? şimdiden teşekkürler. (forumda arama yaptım ancak çok çeşitli sayfalar çıkıyor, o yüzden buraya yazıyorum.)
Teşekkürler martin canımsın bu arada dax ın tüm ailesini ben de torrentten buldum. Yüklensin paylaşayım. Yeniden ilgi alaka için teşekkür ederim şu rep şeysinden yapayım sanan
Teşekkürler martin canımsın bu arada dax ın tüm ailesini ben de torrentten buldum. Yüklensin paylaşayım. Yeniden ilgi alaka için teşekkür ederim şu rep şeysinden yapayım sanan
mesajali arkadaşım teşekkür ederim. şimdi indirdim. bakalım olacakmı deneyeyim . birde forumda araştırdım furugal sans en yakını dediler bende onu kullandım ama olmuyor umarım seninki olur.