Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım Newhouse DT Super Condensed Light'a çok yakın ama A ve G'sine biraz mudahale edilmiş sanırım. Birde Univers 39 Thin Ultra Condensed'a benziyor.
Sinema filmlerinin afişlerinde, Cast'in yazıldığı özel bir font var. "Warner Bros. Pictures presents" gibi yazılarda kullanılan font yani. İsmi nedir acaba bilen var mı?
MERHABA, ARAPÇA FONT (Monotype Koufi) WORD DE KULLANILAN FONT CORELE ALDIĞIMDA FONT TANIMIYOR.ASLINDA BU FONT BENDE VAR AMA WORDDEN CORELE ALDIĞIMDA FONTU TANIMIYOR.ARAPÇA YAZIYI FONTU BOZULMADAN WORDDEN CORELE NASIL ALABİLİRİM?
MERHABA, ARAPÇA FONT (Monotype Koufi) WORD DE KULLANILAN FONT CORELE ALDIĞIMDA FONT TANIMIYOR.ASLINDA BU FONT BENDE VAR AMA WORDDEN CORELE ALDIĞIMDA FONTU TANIMIYOR.ARAPÇA YAZIYI FONTU BOZULMADAN WORDDEN CORELE NASIL ALABİLİRİM?
arkadaşlar slm ben birşey sormak istiyorum. Alpha headline yazı karakterini xp için buldum fakat sorunum şu: Photoshopta bu yazı karakterini görüyorum fakat freehandde göremiyorum neden olabilir acil dönüş bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....