Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Font Sorunu

h4x0r

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corel draw 11 kullanıyorum klavye normalde i-ş-ğ-ü-q-ö-ç harflerini düzgün çıkartıyor fakat corel de başka karekter kullanıyor.bu sorunu yaşayıp çözmüş olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim :smile:

Benzer konular

biltek

🌱Yeni Üye🌱
Türkçe font yükle düzelir
googleden türkçe bedava font yaz karşına yüzlercesi cıkar bulamazsan bana mesaj at sana linkini göndereyim

h4x0r

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler ama zaten ben bu yöntemi denemiştim.dediğim gibi klavyem normal yazı yazarken bir sorun yok.photoshop ta bi sorun yok.Ai de bi sorun yok.Ama corel de sesli harfler yerine ([]*\ gibi karekterler çıkarıyor.bu sorunumu hala çözemedim :(

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
CorelDRAW'da çalışırken klavyeniz otomatik olarak ingilizceye dönüyor. Auto Keyboard Switch özelliğini kapatın. Mümkünse Windows'ta kullandığınız diğer klavye düzenlerini kaldırın, sadece Türkçe kalsın.

h4x0r

🌱Yeni Üye🌱
K.Çakır teşekkür ederim.dediğiniz gibi ing. kavyeyi daha önceden kaldırmıştım.dediğiniz Auto Keyboard Switch özelliğini nerden kapatabilirim ? :sadsmile:

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba bende corelx3te kullanırken yazı yazıcam ama font lıstesı donuyor acaba fontların coklugundanmı kaynaklanıyor ya kafayı yıcem baskı benı beklıyor x4 yukledım onda sorun yok ama ben x3 kullanmak ıstıyorum fontlarımı sılsem ne yapcam acep

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
ctrl + j yapıp özelliklere git. Oradan workspace - text bölümüne git. En üstte üç tane kutucuk var. O üç kutucuğun en altında "auto-keyboard switching" kısmını işaretleyeceksin ya da işaretliyse kaldır. Bende işaretli değil.

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
allah razı olsunn

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ha..@xxxx tdesing84 beni eklermısın

Moderatör tarafında düzenlendi: