Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Format atmaktan kurtulun

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Konunun ilgi görmemesi konunun önemsiz ya da çok uzun bir anlatıma sahip oluşundan değil (ki okumakta zorlanmayanların sayısı hayli fazladır tahminimce:) ), forumun fazlaca hareketli oluşundandır.

Teşekkürler, çok faydalı bir konuya çok güzel bir anlatımla değinmişsiniz.:)

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu yararlı bilgi için, teşekkürler:)

karaböcek

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler abicim uğraşıp, bizlerle paylaştığın için. evdeki bilgisayarım için kesin uygulayacağım :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel anlatım teşekkürler uygulamaya alıcam çünkü bıktım artık abu sabuk programlardan

Harika bir yöntem. Teşekkürler :)

Konunun ilgi görmemesi konunun önemsiz ya da çok uzun bir anlatıma sahip oluşundan değil (ki okumakta zorlanmayanların sayısı hayli fazladır tahminimce:) ), forumun fazlaca hareketli oluşundandır.

Teşekkürler, çok faydalı bir konuya çok güzel bir anlatımla değinmişsiniz.:)

Bu yararlı bilgi için, teşekkürler:)

teşekkürler abicim uğraşıp, bizlerle paylaştığın için. evdeki bilgisayarım için kesin uygulayacağım :)

Teşekkürler.İnşallah faydalı olmuştur.

bilgi için tşk lerde norton ghost bunu yapıyor sanırım yeni windowsu kurduktan sonra c yi komple yedek alıp istediğiniz gibi cd den direk herşeyi oldugu gibi kurabiliyorsunuz

Evet Norton Ghost da bunu yapıyor.Ama arada şöyle farklar var.
1.Norton ile image almak biraz karışık.Dolayısıyla herkesin yapabileceği bi şey değil.Acronis öyle değil.Hemen her Pc kullanıcısı kolaylıkla yedeği alabiliyor.
2.Norton da image alma işlemi 1 saat ise Acronis ile bu işlem 15 dk da yapılıyor.
3.Acronis de yedeği güncelleme şansınız var.Yani yedekleme işleminden sonra ilave bir program veya yazılım yükledikten sonra önceki yedeğin üzerine bunu ilave edebiliyorsunuz.Ama bildiğim kadarıyla Norton da bu imkan yok.

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
amam ben formatı attım yedeğini alacağım ama siz demişsiniz ki önce tüm güncelleştirmeleri yapın diye... ben eğer güncelleştirmeleri yaparsam bir çok programım kullanılamaz hale geliyor. başta xp den orjinal değil uyarısı alıyorum ne yapmam gerekir benim...

gamze nil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlatımınızın güzelliği ve bilginin yararı için çok sagolun ihtiyacımız olan bir yöntem bu

Siwan27

🌱Yeni Üye🌱
Nihat abicim anlatım çok güzel emeğine sağlık ama şunuda belirtmeliyizki sistem sıfırlanmaz sistem eski yedeğini yeniden yüklüyor eğer sistemi değiştirmek isterseniz işe yaramaz malesef..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz daha açıklayıcı yazarsanız sorunuza gerekli cevap verilecektir.Dolayısıyla herhangi bir yanlış algılama söz konusu olmayacaktır.
Sistemden kastınız nedir? Daha net anlaşılabilmesi için biraz daha açarmısınız.

tekintugral

🌱Yeni Üye🌱
üstad yeni üyeyim..süper paylaşım yapmışsın..ellerine sağlık. bu bilginin değerini ancak eziyet yaşayan bilir.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
işlevi güzel bir yazılım yalnız tek kusuru uzun vadede hdd yi kullanılmaz hale getiriyor bilginize

O dediğin Norton Ghost için söylenir. "Acronis True Image için HDD'yi bozuyor" diye hiç şikayet duymadım..

Ve, herhangi bir sebepten dolayı bozulmuş bir HDD'yi yenisi ile değiştirdikten sonra, daha önce aldığınız yedeği kurarak kaldığınız yerden çalışmaya devam edebilirsiniz. Daha ne olsun?

createk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benimde isime cok yariyacak bir paylasim olmus. Cok tesekkurler.

hsyngndzz

🌱Yeni Üye🌱
Cd-room sorunu

Merhaba, benim bilgisayarın cd-room bölümü çalışmıyor. Boot olayını usb'ye alsam sıkıntı oluşur mu? yada hiç boot almadan yapsam nasıl olur?

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
sorun çıkarmaz usb bir nevi cdrom işlevi görür