Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fotograf calismalarim

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
i88638_dsc-3652.jpg

i88641_dsc-3651.jpg

i88642_dsc-3509.jpg

gölyazı da sadece göl yok...

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Fotograflariniz icin tesekkurler, fakat acmis oldugunuz baslik kurallara aykiri oldugu icin ben sizin icin degistirdim..

Fotograflara gelince... Birinci fotografta sanirim arka plan biraz patlamis, pozlama biraz fazla olmus... Ikinci fotograf ona nazaran daha iyi ama konuya biraz uzak kalmissiniz gibi.. Bu tip makro calismalarda bence konuya yeterince yaklasmaniz cok onemli..
Son fotografta bence konunuz cok harika, isigi da cok iyi yakalamissiniz fakat alan derinligi maalesef olmamis, eger pozlamayi ondeki musluga dogru yapmis olsaydiniz arkasi biraz daha flu cikacardi, ya da enstanteneyi biraz daha yuksek tutsaydiniz... Sanirim dijital makine kullaniyorsunuz, iste bu isin en kotu tarafi bu, bizim icin butun ayarlari yapmalari, bazen ondeki objeyi flu arkadakini net istersiniz ama size boyle birsey cikarir ortaya..

Yeni fotograflarinizi bekliyoruz.. Tesekkurler...

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben bişey anlamadım desem ,yanlış anlaşılırım diye korkuyorum:D

anlamadığın nedir?

Fotograflariniz icin tesekkurler, fakat acmis oldugunuz baslik kurallara aykiri oldugu icin ben sizin icin degistirdim..

Fotograflara gelince... Birinci fotografta sanirim arka plan biraz patlamis, pozlama biraz fazla olmus... Ikinci fotograf ona nazaran daha iyi ama konuya biraz uzak kalmissiniz gibi.. Bu tip makro calismalarda bence konuya yeterince yaklasmaniz cok onemli..
Son fotografta bence konunuz cok harika, isigi da cok iyi yakalamissiniz fakat alan derinligi maalesef olmamis, eger pozlamayi ondeki musluga dogru yapmis olsaydiniz arkasi biraz daha flu cikacardi, ya da enstanteneyi biraz daha yuksek tutsaydiniz... Sanirim dijital makine kullaniyorsunuz, iste bu isin en kotu tarafi bu, bizim icin butun ayarlari yapmalari, bazen ondeki objeyi flu arkadakini net istersiniz ama size boyle birsey cikarir ortaya..

Yeni fotograflarinizi bekliyoruz.. Tesekkurler...

Kurallara aykırı olduğunu bilmiyorum. Teşekkürederim.
Yorum ve değerlendirme içinde ayrıca teşekkür.

Moderatör tarafında düzenlendi:

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok güzel kareler yakalamışsınız tebrik ederim. Makine ve resim özelliklerinide yazsaydınız keşke..

Başarılarınızın devamını dilerim.

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel kareler yakalamışsınız tebrik ederim. Makine ve resim özelliklerinide yazsaydınız keşke..

Başarılarınızın devamını dilerim.

Resim çizilir fotoğraf çekilir efendim:)
Özelliklere gelince.
1-2 Çalışma
Makina:Nikon D60
Diyafram : 11
Perde Hızı : 1/320
İso:400

3-Çalışma
Diyafram : 22
Perde Hızı : 1/125

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) çok haklısınız fakat hep resim resim diye diye fotoğrafı unutur olduk.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Özelliklere gelince.
1-2 Çalışma
Diyafram : 11
Perde Hızı : 1/320

3-Çalışma
Diyafram : 22
Perde Hızı : 1/125

Açıklama ve bilgilendirme için teşekkürler efem.

Fotoğraflarınızı takip eden biri olarak güzel ve başarılı buluyorum, öncelikle tebrik ederim.

İlk karede ışıgı net yakalayamamışsınız ve kompozisyona çok uzak kalmısşınız...sanırım makro üzerine epeyi çalışmalısınız.Yine de güzel kareler.
Son karenizi çok beğendim...konu ve kompozisyon çok iyi yakalanmış, kadrajlama Işık ve netlikte iyi....Diyafram' ı çok iyi ayarlamışsınız.

Genel olarak, çekimleriniz çok başarılı.Makro çekimler üzerinde çalışırsanız ve yakın pozlama alırsanız...eminim daha iyi şeyler çıkacaktır.

Deklanşörünüze sağlık.

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açıklama ve bilgilendirme için teşekkürler efem.

Fotoğraflarınızı takip eden biri olarak güzel ve başarılı buluyorum, öncelikle tebrik ederim.

İlk karede ışıgı net yakalayamamışsınız ve kompozisyona çok uzak kalmısşınız...sanırım makro üzerinde epeyi çalışmalısınız.Yine de güzel kareler.
Son karenizi çok beğendim...konu ve kompozisyon çok iyi yakalanmış, kadrajlama Işık ve netlikte iyi....Diyafram' ı çok iyi ayarlamışsınız

Genel olarak, çekimleriniz çok başarılı.Makro çekimler üzerinde çalışırsanız ve yakın pozlama alırsanız...eminim daha iyi şeyler çıkacaktır.

Deklanşörünüze sağlık.

Teşekkürler Deniz. Makro çekim pek sayılmaz çiçeğin bütünlüğünü bozmak istemedim. Ayrıca Makro pek çekim tercihim değil beceremediğimden değil hoşlanmadığımdandır. Değerlendirmeye devam lütfen:)