Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fotoğraf gibi karakalem çizimleri. Karakalem olduğuna bende inanamadım!

The_End

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya çok harika ve bi yandan da şaşırtıcı aslında çünkü aynı siyah beyaz fotolar gibi :)

ahmee4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ahmee4.com
bende eğitim alıyorm diodm bunları görünce karakaleme küstüm :D
ama bazılarında PS ile oynanmış gibi belirtiler gördüm :S:D

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi denılecek söz yokkı bunlara mukemerl otesi seyler...

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben inanmıyorum. karakalemde bu kadar ayrıntı yapılamaz. ayrıca herkesin bildiği gibi fotoşopta karakalem çizim yapmaya yarayan akvis sktch plug ini var. ayrıca çeşitli yöntemler var. kayıklı resim haricinde hiçbiri bana karakalem gibi gelmedi. kimse kusura bakmasın

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ben inanmıyorum. karakalemde bu kadar ayrıntı yapılamaz. ayrıca herkesin bildiği gibi fotoşopta karakalem çizim yapmaya yarayan akvis sktch plug ini var. ayrıca çeşitli yöntemler var. kayıklı resim haricinde hiçbiri bana karakalem gibi gelmedi. kimse kusura bakmasın

evet haklısınız inanmayi bilirsiniz... internette Rancy Hann çalışmları bulabilirsiniz....her şey photoshop değil...

saygılar

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
aralarında karakalem olanlar var ama gerçek resimlere kara kalem efektide verilmiş bence:)
canım Türkiye'm böyle durumlara hemen "yaaa" diyebiliyor:)

Peki ismi geçen eser sahibini araştırdınız mı?

Canım Türkiye'm hemen karalamayı nasıl da seviyor... :)

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Peki ismi geçen eser sahibini araştırdınız mı?

Canım Türkiye'm hemen karalamayı nasıl da seviyor... :)

dikkat ederseniz bence dedim volkan bey. eserin araştırılmasından yanayım. onu anlatmak istedim. bazı arkadaşlarımız hemen inanmışlar. bu şekilde birbirinden saçma maillerle yazılar dolaşıyor. insanımızda inanıp gönderiyor herkese. benim tepkim buna araştıralımdan yanayım bende araştırmadım ama kesinde konuşmadım.

önyargılı tutumunuz var. birkaç mesajınızda da bunu farkettim. bence yönetici olarak daha olgun ve düşünerek bir tavır sergilemeniz gerekir.

saygılarımla...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
dikkat ederseniz bence dedim volkan bey. eserin araştırılmasından yanayım. onu anlatmak istedim. bazı arkadaşlarımız hemen inanmışlar. bu şekilde birbirinden saçma maillerle yazılar dolaşıyor. insanımızda inanıp gönderiyor herkese. benim tepkim buna araştıralımdan yanayım bende araştırmadım ama kesinde konuşmadım.

önyargılı tutumunuz var. birkaç mesajınızda da bunu farkettim. bence yönetici olarak daha olgun ve düşünerek bir tavır sergilemeniz gerekir.

saygılarımla...

34 Dakika önce yazmış olduğunuz mesajdan sonra aradınız mı?

Sanırım 34 dakika kısa bir süre değil bu kişinin hakkında bir şeyler bulmak için...

Ayrıca ön yargılı davranan sizsiniz. Ben değilim. İspatlayamayacağım bir konuda "bence" diye bir kelime bile kullanmadığım halde tavrınızı bana yakıştırmanız ne demek oluyor... :)

🏅Acemi Tasarımcı🏅
34 Dakika önce yazmış olduğunuz mesajdan sonra aradınız mı?

Sanırım 34 dakika kısa bir süre değil bu kişinin hakkında bir şeyler bulmak için...

Ayrıca ön yargılı davranan sizsiniz. Ben değilim. İspatlayamayacağım bir konuda "bence" diye bir kelime bile kullanmadığım halde tavrınızı bana yakıştırmanız ne demek oluyor... :)

araştırmadım. kesin demedim bence dedim ama size ispatlayacağım da demedim. artık merak eden arkadaşlarımız araştırıp öğrenmişlerdir gerçek ya da sahte olduğunu. burda herkes kendi görüşlerini yazıyorsa bende kesin olmamakla birlikte görüşlerimi yazdım.

anladığım kadarıyla bu tipli tartışmalar hoşunuza gidiyor. kesin demiyorum öyle anladım diyorum. lütfen okurken anlayın:)

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
aman allahim yok boyle bir profesyonellik

yaseminkpln

🌱Yeni Üye🌱
muhtesem olmus gercekten inanilmaz ilk basta sagol paylasim icin

COAL

🌱Yeni Üye🌱
hakkaten süpermiş,çok detaylı çalışılmış,kaç haftada bitmiştir acaba tek resim:smile:?gerçi adamdaki yetenekle günlere sığdırmakta mümkündür ya çizimi..

burcubalaban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mükemmel yaaaaa bu kadar beklemiyordum.Özellikle sandalın denizde yansımalar falan mükemmel müthiş bişey yaaaa

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
15-) Forum içerisinde herkesin görebileceği mesajların (metin) tümünün kalın (bold), renkli ve büyük punto ile yazılması yasaktır...

forum kuralları tekrar okuyunuz

teşekkürler

foxx_foxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu insanoğlu cidden mükkemel yaratılmış neler yapıyolar yahu...