ben inanmıyorum. karakalemde bu kadar ayrıntı yapılamaz. ayrıca herkesin bildiği gibi fotoşopta karakalem çizim yapmaya yarayan akvis sktch plug ini var. ayrıca çeşitli yöntemler var. kayıklı resim haricinde hiçbiri bana karakalem gibi gelmedi. kimse kusura bakmasın
tek bir kalem.
kurşun kalem yani...
hadi canım sende ...![]()
aralarında karakalem olanlar var ama gerçek resimlere kara kalem efektide verilmiş bence
canım Türkiye'm böyle durumlara hemen "yaaa" diyebiliyor![]()
Peki ismi geçen eser sahibini araştırdınız mı?
Canım Türkiye'm hemen karalamayı nasıl da seviyor...![]()
dikkat ederseniz bence dedim volkan bey. eserin araştırılmasından yanayım. onu anlatmak istedim. bazı arkadaşlarımız hemen inanmışlar. bu şekilde birbirinden saçma maillerle yazılar dolaşıyor. insanımızda inanıp gönderiyor herkese. benim tepkim buna araştıralımdan yanayım bende araştırmadım ama kesinde konuşmadım.
önyargılı tutumunuz var. birkaç mesajınızda da bunu farkettim. bence yönetici olarak daha olgun ve düşünerek bir tavır sergilemeniz gerekir.
saygılarımla...
34 Dakika önce yazmış olduğunuz mesajdan sonra aradınız mı?
Sanırım 34 dakika kısa bir süre değil bu kişinin hakkında bir şeyler bulmak için...
Ayrıca ön yargılı davranan sizsiniz. Ben değilim. İspatlayamayacağım bir konuda "bence" diye bir kelime bile kullanmadığım halde tavrınızı bana yakıştırmanız ne demek oluyor...![]()