Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önce tebrik ederim, çok güzel çalışmalar. Özellikle de birincisi...
Burda yine türk (türkiyeli) garfikerlerin üstünlüğü ve yaratıcılığı önplan'a çıkıyo. Reklam sektöründe Türkiye kadar renkli, yaratıcı ve bir ürünü her seferinde profesyonel pazarlmayı becerebilen başka bir avrupa ülkesi görmedim.
Avrupalılar (özellikle de Almanya) için standartların dışına çıkmak özel ücrete tabii olmak demektir.
Başarılarınızın ve Yaratıcılığınızın devamını diliyorum...
Önce tebrik ederim, çok güzel çalışmalar. Özellikle de birincisi...
Burda yine türk (türkiyeli) garfikerlerin üstünlüğü ve yaratıcılığı önplan'a çıkıyo. Reklam sektöründe Türkiye kadar renkli, yaratıcı ve bir ürünü her seferinde profesyonel pazarlmayı becerebilen başka bir avrupa ülkesi görmedim.
Avrupalılar (özellikle de Almanya) için standartların dışına çıkmak özel ücrete tabii olmak demektir.
Başarılarınızın ve Yaratıcılığınızın devamını diliyorum...
Yurt dışında yaşayan biri olarak gözlemleriniz oldukça önemli benim için. Çok yakında Avrupa'da kendimi deneme imkanı bulacağım. Umarım başarırım Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.