birinci çalışma gayet şık ve güzel, tebrikler vede başarılar...
memoli4646 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 6 Tem 2007 Mesajlar 1,301 Tepkime puanı 36 Yaş 43 6 Eyl 2011 #21 birinci çalışma gayet şık ve güzel, tebrikler vede başarılar...
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 7 Eyl 2011 #22 memoli4646' Alıntı: birinci çalışma gayet şık ve güzel, tebrikler vede başarılar... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
memoli4646' Alıntı: birinci çalışma gayet şık ve güzel, tebrikler vede başarılar... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
srpsyn ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Ağu 2010 Mesajlar 163 Tepkime puanı 6 7 Eyl 2011 #23 ellerine yüreğine sağlık.. hoş çalışmalar ama 1
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 14 Eyl 2011 #24 srpsyn' Alıntı: ellerine yüreğine sağlık.. hoş çalışmalar ama 1 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
srpsyn' Alıntı: ellerine yüreğine sağlık.. hoş çalışmalar ama 1 Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
S sadog 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Eki 2009 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 15 Eyl 2011 #25 düşünce güzel yanlız karekter seçimini hiç begenmedim birazcık kurumsal bir havaya girse daha iyi olur kanaatindeyim
düşünce güzel yanlız karekter seçimini hiç begenmedim birazcık kurumsal bir havaya girse daha iyi olur kanaatindeyim
Yiğidim ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Ara 2008 Mesajlar 188 Tepkime puanı 2 Yaş 53 15 Eyl 2011 #26 1. çalışman gayet iyi diğerlerini gölgede bırakıyor diyebilirim. Başarılı çalışmalar...
N n_TR ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 152 Tepkime puanı 1 15 Eyl 2011 #27 1. Gerçekten harika.. Teşekkürler paylaşıma sunduğun için Nur hanım..
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 19 Eyl 2011 #28 sadog' Alıntı: düşünce güzel yanlız karekter seçimini hiç begenmedim birazcık kurumsal bir havaya girse daha iyi olur kanaatindeyim Genişletmek için tıkla ... Bir kurum söz konusu olsa idi haklı olabilirdiniz lakin kurumsal değil de kişisel kartvizit tasarımı olduğu için olabilir mi acaba? Yiğidim' Alıntı: 1. çalışman gayet iyi diğerlerini gölgede bırakıyor diyebilirim. Başarılı çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. n_TR' Alıntı: 1. Gerçekten harika.. Teşekkürler paylaşıma sunduğun için Nur hanım.. Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim asıl.
sadog' Alıntı: düşünce güzel yanlız karekter seçimini hiç begenmedim birazcık kurumsal bir havaya girse daha iyi olur kanaatindeyim Genişletmek için tıkla ... Bir kurum söz konusu olsa idi haklı olabilirdiniz lakin kurumsal değil de kişisel kartvizit tasarımı olduğu için olabilir mi acaba? Yiğidim' Alıntı: 1. çalışman gayet iyi diğerlerini gölgede bırakıyor diyebilirim. Başarılı çalışmalar... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. n_TR' Alıntı: 1. Gerçekten harika.. Teşekkürler paylaşıma sunduğun için Nur hanım.. Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim asıl.
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,091 Tepkime puanı 201 Konum İstanbul 5 Eki 2011 #29 Çok profesyonel çalışmalar. Ciddi anlamda hayran kaldım hepsine. Elinize sağlık Nur Hanım. Başarılarınızın devamını diliyorum :kiss1::kiss1::kiss1:
Çok profesyonel çalışmalar. Ciddi anlamda hayran kaldım hepsine. Elinize sağlık Nur Hanım. Başarılarınızın devamını diliyorum :kiss1::kiss1::kiss1:
Nur 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Ağu 2007 Mesajlar 2,238 Tepkime puanı 156 5 Eki 2011 #30 _Anathema_' Alıntı: Çok profesyonel çalışmalar. Ciddi anlamda hayran kaldım hepsine. Elinize sağlık Nur Hanım. Başarılarınızın devamını diliyorum :kiss1::kiss1::kiss1: Genişletmek için tıkla ... Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum efendim :kiss1:
_Anathema_' Alıntı: Çok profesyonel çalışmalar. Ciddi anlamda hayran kaldım hepsine. Elinize sağlık Nur Hanım. Başarılarınızın devamını diliyorum :kiss1::kiss1::kiss1: Genişletmek için tıkla ... Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum efendim :kiss1: