Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bütün fotoğrafları 3.2mp'lik nokia 5610 xm ve samsung VGA ile çektim inanmayanalr oluyo gidip nokia shoplara yada telefon satıcılarına telefonun kamera özelliğini deneye bilir(önceki paylaşımlarımda sorun olmuştu )
güzel görüntüler makine de önemlidir mutlaka ancak vizyon sahibi bir bakış açısına sahip bir fotoğrafçı ruhu daha önemli bence. Benimde 7 mp bir makinem var şimdilik ama idare ediyorum. Kolay gelsin Yeni çalışmalarını bekliyorum.
Merhaba, böyle bir sayfa çok iyi olmuş doğrusu ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Ben de amatör olarak fotoğraçla uğraşıyorum ama içimdeki bir aşk tır bu. Benim asıl merakım makro çekimler olsa da güzel gördüğüm herşeyi çekmeye çalışırım. Beim de fotoğraflarımı yorumlar ve eksik gördüğünüz yerleri veya yönleri paylaşırsanız çok mutlu olurum. Kullandığım makine Canon A550 ama biraz da kapsamlı bir makine almak istiyorum. Şimdi Canon xs200 veya xs20 ile Nikon coolpix L100 arasında kaldım hem işlevsel olarak hemde fiyat olarak, bana tercihte de bir yardımınız olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve saygılar...
Bu resimlerin hepsini birden yüklemek yerine birer ikişer ve küçük boyutta yüklesekte, bakanlara eziyet olmasa daha iyi olmaz mı ?. Ne dersiniz arkadaşlar. Sayfanın sonunu getiremedim arkadaşlar. İnternet bağlantımın gayet hızlı olmasına rağmen açılması zaman aldı.
bunlarda benden yorumlarınızı bekliyroum sony nin dijital makinasını kullanıyorum henüz profesyonele geçemedim resimler biras bozuldu malesef yüklerken. büyütünce daha iyi sanırım.
bunlarda benden yorumlarınızı bekliyroum sony nin dijital makinasını kullanıyorum henüz profesyonele geçemedim resimler biras bozuldu malesef yüklerken. büyütünce daha iyi sanırım.