Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fotomontajlara devam :)

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sen bu ikiliden birşey yaratmaya çalışıyorsun anladım ben :D ama bu ikisinden ortaya bi cacık olmaz sanırım. Çünkü ne yapsan ortaya hilkat garibesi gibi bişey çıkıyor :rofl:

Şöyle yapalım ya sen bu ikiliden vazgeç, ya da biz gelip senin elinde ne kadar bülent ersoy ve jastin biber fotosu varsa gasp edelim :D

Diğerine göre bu daha iyi olmuş, bülent kromozomunun baskın olması daha iyi olmuş :D

Yanlız altını çizerek söylemek isterim, bir sonraki ikiliyi ve çalışmanı merak ediyorum :D bak çizdim :D

:rofl: çok doğru

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şu an kafa yerleştirmeyle uğraşmıyorum :D photoshopta makyaj, saç rengini değiştirme tarzında işlerin yapımını öğrendim :D

Eğlenceli işlere imza atıyorsunuz bu aralar :smile: kolay gelsin.

charlize theron u bu işe karıştırmayın derim bende hele latif doğanla hiç denemeyin :D

kor99

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotomontaj işinden pek anlamam ama gözüme pek iyi gelmedi. yinede eline emeğine sağlık..

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eğlenceli işlere imza atıyorsunuz bu aralar :smile: kolay gelsin.

charlize theron u bu işe karıştırmayın derim bende hele latif doğanla hiç denemeyin :D

photoshop ta dekupe den başka birşey bilmiyordum :D 2 günde çözdüm baya olayı daha da öğrencek çok şey var

zkntrkkn06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ozaman bi ikili de benden gelsin .d Barışmanço - İlyas Salman hadi kolay gelsin.