Orada Free derken beleşe yapsın dememiş adam Freelancer eleman arayanlar bölümünde olduğu için "free çalışacak biri" anlamında söylemiş..
Uyuşturucu sağlığa zararlıdır !
Konuya değinecek olursam,
Bu tip çakallıkla ben ilk 5-6 yıl önce karşılaşmıştım
O sıralar mecburiyetten doğuda yaşıyordum ve bu mesleği icra edecek hiçbir alanım yoktu. Netten "Free" çalışan arayan biriyle tanıştım
Logo başına 150 ila 200 Dolar arası para ödeyeceğini söyledi eğer Logolarım beğenilirse ayda 6 ila 7 tane logo çalışması vereceğini söylemişti. 150 Dolardan 6 iş desek 1050 Dolar yapar, "buranın şartlarına göre kral para olum" demiştim
Sonradan çaktım köfteyi, meğersem bizim eleman yurtdışından ihale usulü Logo tasarımı yaptıran bi siteden işlerin briflerini alıp alıp bana yolluyormuş
Bana gönderdiği işlerde az buz değil, adam 1000 dolardan açıyor sitede ihaleyi bizim zirzop bana 150 dolara çakmaya çalışıyor
Sırf bu çakallar yüzünden bu ülkeye şeriat gelmesini istiyorum desem abartmış olmam heralde
7.000 Liralık işi alacak, 300 liraya tasarımcıya çakacak Vay bee
Aldığınız her nefes haram size-de haberiniz yok.. Neyseki öteki tarafta bağırttıra bağırttıra çıkartacaklar sizden o nefeleri şimdilik sal gelsin
Bu tarz çakalların ekmeğine bal süren koyun arkadaşlarda balıklama dalıyor üzerine.. Bilmiyorki 200-300 liraya (!!!) yaptıkları Logo tasarımları ilerde onları işsiz bırakacak...
Amaan ne haliniz varsa görün olum 3D'ye geçtim ben keyfim yerinde yiyin birbirinizi
Hadi hayırlı işler