Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Free olarak Belediye Logosu tasarlıyacak Grafiker arkadaşa ihtiyacımız var. - Türkiye Geneli

ekeshemall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar kusura bakmayın özel mesajla uyarıldım yorumları okumamıştım elbette çok çirkin bir davranış tabiki böyle birşey yapıp ekmeğe yağ sürmeyeceğim.. tekrar kusura bakmayın

Baxo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mailimize olumlu veya olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.

bayiz

🌱Yeni Üye🌱
Sitede bir dünya arkadaş ileri geri yorum yazmış konuyu bilmeden.Şimdi gördüğüm için cevap yazabiliyorum. Konunun özü şudur. İhale usulü alınmış kurumsal işler ve matbaa işleri için bir logo çalışması yaptıracaz. Bu iş için bir yatırım yapıldı yani. Bunu burdaki insanların anlaması biraz zor gibi ama olsun yinede.
çalışma iiçinde 300 tl fiyat verdik. çok beğenirsek eğer ciddi bir çalışma olursa bunu 500'e çıkarabileceğimizi mesajlaştığımız arkadaşlara söyledik.
Çalışma şeklinide ilgilenen herkese ilettik.
Buraya kadar hiç bir sorun yok. kabul eden çalışma yaptı, kabul etmeyende yoluna baktı. Şimdi burada bu yorumları yapmaya, 15 yaşındaki ergen tripleri yapmaya, ne gerek var onu anlamış değilim.kimseniin emeğini çalmış değiliz. Yorum yapanların utanmasını beklemiyorum çünkü zek seviyeleri yerlerde.

bayiz

🌱Yeni Üye🌱
garipbiri
Kullanıcı İsimli Arkadaşa Cevaptır. Tek tek herkese cevap verecek ne vaktim var nede sabrım. Bundan sonra yazılan şeylere cevap verilmeyecektir.
Bir taraftan rezil edelim bu kişileri diye yazılar yazıp dudurken diğer taraftanda işi almak için bize e-mail yollayarak ne amaçlıyorsunuz beyefendi. Sizi anlamakta zorluk çekiyorum. Yapmış olduğunuz hem ayıp hemde gerçek anlamda işe ihtiyacı olanları yanıltmaktan başka bişe değil. Daha bir yıl öncesine kadar bende freelance çalışan biriydim. O nedenle kimsenin hakkını yemeyecek kadar insan, kimseye hakkımı yedirmeyecek kadarda iş tecrübem var.
Arkadaşın bize yollamış olduğu e-maili paylaşıyorum. Buyrun...

Merhaba: Beğenilen logoya <Logo Leyaut> hazırlayarak teslim ederim zaten. Yani Tabela, antetli, rozet, kartvizit, zarf vb materyallerde logonun ayrı ayrı en, boy, iç açılar, renk kombinasyon farklıkları. Fakat ben çalışmalarımın 4/3 ünü peşin alarak çalışmaya başlıyorum. Yani 225 TL hesabıma yatırmanız gerekiyor. iş bitiminde de 75 TL yatırmalısınız. Şayet ilgilenirseniz banka hesap bilgilerim web sitemin iletişim sayfasında mevcuttur.

Saygılarımla Ayhan

Son düzenleme:

bayiz

🌱Yeni Üye🌱
ilanı veren kişi birde sanat yönetmeniymiş. sanat adına sanatçıların sırtına binmek, kim bilir kaç defa gelmişizdir böyle oyunlara?. peki hiç mi düşünmezler? bir gün ortaya çıkar firmamızın adıyla sanıyla rezil oluruz demezler mi? nitekim olmuşlarda. bu olay hem onlara hem bu tip çaba içerisinde olanlara ders olsun ve bence bu konuyu okuyan tüm arkadaşlar gerçeği araştırarak 2 satırla da olsa kınasınlar ki böyle şeyleri bir daha yaşamayalım.

Bir taraftan rezil edelim bu kişileri diye yazılar yazıp dudurken diğer taraftanda işi almak için bize e-mail yollayarak ne amaçlıyorsunuz beyefendi. Sizi anlamakta zorluk çekiyorum. Yapmış olduğunuz hem ayıp hemde gerçek anlamda işe ihtiyacı olanları yanıltmaktan başka bişe değil. Daha bir yıl öncesine kadar bende freelance çalışan biriydim. O nedenle kimsenin hakkını yemeyecek kadar insan, kimseye hakkımı yedirmeyecek kadarda iş tecrübem var.
Arkadaşın bize yollamış olduğu e-maili paylaşıyorum. Buyrun...

Merhaba: Beğenilen logoya <Logo Leyaut> hazırlayarak teslim ederim zaten. Yani Tabela, antetli, rozet, kartvizit, zarf vb materyallerde logonun ayrı ayrı en, boy, iç açılar, renk kombinasyon farklıkları. Fakat ben çalışmalarımın 4/3 ünü peşin alarak çalışmaya başlıyorum. Yani 225 TL hesabıma yatırmanız gerekiyor. iş bitiminde de 75 TL yatırmalısınız. Şayet ilgilenirseniz banka hesap bilgilerim web sitemin iletişim sayfasında mevcuttur.

Saygılarımla Ayhan

garipbiri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hernevidizayn.com
doğru bu mailleri ben yazdım fakat bunlar foyanız ortaya çıkmadan önceydi peki foyanız ortaya çıktıktan sonra yazdığım maili neden yayınlamıyorsunuz onu merak ettim:) :)

garipbiri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hernevidizayn.com
Ahmağa yüz, abdala söz vermeye gelmez>
Rahmetli Mehmed Akif bazı insanlardan yılmış da demiş ki:
-”İki yüzlüleri arıyorum> Meğer onlar ne iyi insanlarmış>”
Akif’in sağlam karakterini bilenler bu söze çok şaşırmışlar ve dolayısıyla nedenini sormuşlar>
Merhum şairimizin cevabı şöyle olmuş:
-”Efendim şimdi çok yüzlüler çıktı ortaya> Onlara bakınca iki yüzlüleri çamla, çırayla aramaya başladım> İki yüzlüleri hiç olmazsa anlamak ve iftiralarından sakınmak mümkündü> Ama çok yüzlüleri ne anlamak nede şerrinden korunmak mümkün>”
Bu hatırayı dinleyen değerli dost, yüzündeki acı tebessümün sebebini şöyle açıkladı:
-”Rahmetli Akif bugün sağ olsaydı çok yüzlüleri de hasretle aramaya başlardı> Çünkü şimdi ortaya yüzsüzler çıktı>”
Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim,
Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim,
Dünya öküzün üstünde derler ama,
Dünyanın üstünde nice öküzler bilirim> > !
:)
tüm meslektaşlarıma sevgi saygı ve başarılar dilerim.

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
çakallığı bırak konuda zaten free diyor eleman herkes bedavaya yapmaya mı niyetlenmiş anlamış değilim artı türkçe'yi doğru kullanalım diyorlar

[ "Free" olarak Belediye Logosu tasarlıyacak Grafiker arkadaşa ihtiyacımız var ]

Free türkçede yok bedava yazsa neyse

Orada Free derken beleşe yapsın dememiş adam Freelancer eleman arayanlar bölümünde olduğu için "free çalışacak biri" anlamında söylemiş..

Uyuşturucu sağlığa zararlıdır !

Konuya değinecek olursam,
Bu tip çakallıkla ben ilk 5-6 yıl önce karşılaşmıştım :)
O sıralar mecburiyetten doğuda yaşıyordum ve bu mesleği icra edecek hiçbir alanım yoktu. Netten "Free" çalışan arayan biriyle tanıştım:) Logo başına 150 ila 200 Dolar arası para ödeyeceğini söyledi eğer Logolarım beğenilirse ayda 6 ila 7 tane logo çalışması vereceğini söylemişti. 150 Dolardan 6 iş desek 1050 Dolar yapar, "buranın şartlarına göre kral para olum" demiştim:)

Sonradan çaktım köfteyi, meğersem bizim eleman yurtdışından ihale usulü Logo tasarımı yaptıran bi siteden işlerin briflerini alıp alıp bana yolluyormuş :) Bana gönderdiği işlerde az buz değil, adam 1000 dolardan açıyor sitede ihaleyi bizim zirzop bana 150 dolara çakmaya çalışıyor :)

Sırf bu çakallar yüzünden bu ülkeye şeriat gelmesini istiyorum desem abartmış olmam heralde:) 7.000 Liralık işi alacak, 300 liraya tasarımcıya çakacak Vay bee :) Aldığınız her nefes haram size-de haberiniz yok.. Neyseki öteki tarafta bağırttıra bağırttıra çıkartacaklar sizden o nefeleri şimdilik sal gelsin;)

Bu tarz çakalların ekmeğine bal süren koyun arkadaşlarda balıklama dalıyor üzerine.. Bilmiyorki 200-300 liraya (!!!) yaptıkları Logo tasarımları ilerde onları işsiz bırakacak...

Amaan ne haliniz varsa görün olum 3D'ye geçtim ben keyfim yerinde yiyin birbirinizi:)

Hadi hayırlı işler;)

fsahinoglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Orada Free derken beleşe yapsın dememiş adam Freelancer eleman arayanlar bölümünde olduğu için "free çalışacak biri" anlamında söylemiş..

Uyuşturucu sağlığa zararlıdır !

Konuya değinecek olursam,
Bu tip çakallıkla ben ilk 5-6 yıl önce karşılaşmıştım :)
O sıralar mecburiyetten doğuda yaşıyordum ve bu mesleği icra edecek hiçbir alanım yoktu. Netten "Free" çalışan arayan biriyle tanıştım:) Logo başına 150 ila 200 Dolar arası para ödeyeceğini söyledi eğer Logolarım beğenilirse ayda 6 ila 7 tane logo çalışması vereceğini söylemişti. 150 Dolardan 6 iş desek 1050 Dolar yapar, "buranın şartlarına göre kral para olum" demiştim:)

Sonradan çaktım köfteyi, meğersem bizim eleman yurtdışından ihale usulü Logo tasarımı yaptıran bi siteden işlerin briflerini alıp alıp bana yolluyormuş :) Bana gönderdiği işlerde az buz değil, adam 1000 dolardan açıyor sitede ihaleyi bizim zirzop bana 150 dolara çakmaya çalışıyor :)

Sırf bu çakallar yüzünden bu ülkeye şeriat gelmesini istiyorum desem abartmış olmam heralde:) 7.000 Liralık işi alacak, 300 liraya tasarımcıya çakacak Vay bee :) Aldığınız her nefes haram size-de haberiniz yok.. Neyseki öteki tarafta bağırttıra bağırttıra çıkartacaklar sizden o nefeleri şimdilik sal gelsin;)

Bu tarz çakalların ekmeğine bal süren koyun arkadaşlarda balıklama dalıyor üzerine.. Bilmiyorki 200-300 liraya (!!!) yaptıkları Logo tasarımları ilerde onları işsiz bırakacak...

Amaan ne haliniz varsa görün olum 3D'ye geçtim ben keyfim yerinde yiyin birbirinizi:)

Hadi hayırlı işler;)

arkadaş adam beleşe iş çıkartıyor sen free' yi freelancer olarak yorumluyorsun bari bunu yapma. 3D ye geçmen iyi olmuş

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaş adam beleşe iş çıkartıyor sen free' yi freelancer olarak yorumluyorsun bari bunu yapma. 3D ye geçmen iyi olmuş

Benim kastettiğim şeyi anlamamışsın sen, ben zaten burada arkadaşı taşa tutuyorum freelancer olarak yorumlamıyorum :) Adam sadece "Free olarak Belediye Logosu tasarlıyacak Grafiker arkadaşa ihtiyacımız var. " diye bir başlık açmasındaki sebep oradaki "Free olarak" demesi freelancer aradığına dair yazmış olması. Adamın beleşe iş çıkarması ayrı konu zaten

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
yalana bakar mısnız, ne zamandan beri yarışmalar firmalar tarafından ihaleyle alınıyor

djtornado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bright arkadasım cevabın ve yardımın ıcın saol :)

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
Konunun eski ve kullanıcının 22-02-2013 polemik dolu bir içeriğe sahip bu ilanı tarafımdan kapatılmıştır.