Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand' de yaptığım işleri sorunsuz Corel'e nasıl Alırım

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
bu işlem vektörel olarak alır zaten ;)

grafiozo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben EPS yapın demiyorumki fh8 yapın diyorum, ben corelde çalışıyorum en sağlıklısı dediğimi yapmak her gün bir dünya başımız ağırıyor freehand'den gelen işler nedeniyle o yüzden açtım bu konuyu...

Ya bende Freehandden EPS yaparak Corel Resimli olarak gelir onu anlatmaya çalışıyorum. Sorry!

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
Frehand mx te sizin dediğinizi yapmaya kalktım ama gradient efektlerini vektörel çizim gibi parçalara ayırıyor ve çizgiler birleşik olmadığı için corelde gradient efekti vermem için tekrar çizmem gerekiyor ben frehandde çizilmiş ve gradient efekti verilmiş 60 sayfalı kataloğu corele başka şekilde nasıl export edebilirim bi bilginiz varmı?

KONUYU YENIDEN CANLADIRALIM gradident efecti ile yapılmış degradeler daha sonra pdf veya fh8 yapıca degradeler step step geliyor degrade şeklinde gelmesi için ne yapmak gerekir

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
KONUYU YENIDEN CANLADIRALIM gradident efecti ile yapılmış degradeler daha sonra pdf veya fh8 yapıca degradeler step step geliyor degrade şeklinde gelmesi için ne yapmak gerekir

arkadaşlar bu konu önemli gerçekten frehandin açılı verilmiş degrade graditenti corele gelmiyor bunun illaki bir çözümü vardır diye düşünüyorum lütfen bir bakarmısınız iyi çalışmalar

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Graditentlerde sorun yaşıyorsanız, sadece graditent olan kısma convert to bitmap uygularsanız, fh8,pdf,ai olarak corele sorunsuz şekilde alabilirsiniz.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
modify / convert to image

kısa yolu ise ctrl+alt+shift+z