Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Freehand' de yaptığım işleri sorunsuz Corel'e nasıl Alırım
ben EPS yapın demiyorumki fh8 yapın diyorum, ben corelde çalışıyorum en sağlıklısı dediğimi yapmak her gün bir dünya başımız ağırıyor freehand'den gelen işler nedeniyle o yüzden açtım bu konuyu...
Frehand mx te sizin dediğinizi yapmaya kalktım ama gradient efektlerini vektörel çizim gibi parçalara ayırıyor ve çizgiler birleşik olmadığı için corelde gradient efekti vermem için tekrar çizmem gerekiyor ben frehandde çizilmiş ve gradient efekti verilmiş 60 sayfalı kataloğu corele başka şekilde nasıl export edebilirim bi bilginiz varmı?
KONUYU YENIDEN CANLADIRALIM gradident efecti ile yapılmış degradeler daha sonra pdf veya fh8 yapıca degradeler step step geliyor degrade şeklinde gelmesi için ne yapmak gerekir
KONUYU YENIDEN CANLADIRALIM gradident efecti ile yapılmış degradeler daha sonra pdf veya fh8 yapıca degradeler step step geliyor degrade şeklinde gelmesi için ne yapmak gerekir
arkadaşlar bu konu önemli gerçekten frehandin açılı verilmiş degrade graditenti corele gelmiyor bunun illaki bir çözümü vardır diye düşünüyorum lütfen bir bakarmısınız iyi çalışmalar
Graditentlerde sorun yaşıyorsanız, sadece graditent olan kısma convert to bitmap uygularsanız, fh8,pdf,ai olarak corele sorunsuz şekilde alabilirsiniz.
Graditentlerde sorun yaşıyorsanız, sadece graditent olan kısma convert to bitmap uygularsanız, fh8,pdf,ai olarak corele sorunsuz şekilde alabilirsiniz.