Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand de yardım

dilayyalcin1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yalcinajans.com
freehand de çok yeniyim.kendim yaptığım bir logoyu foruma yüklemek istiyorum yüklemeden önce
ne yapmalıyım?

çizgiye çevirmeydi sanırım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benzer konular

dilayyalcin1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yalcinajans.com
NTPSu.jpg

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renkler tamamen tutarsız. Logonun yapıldığı sektörü bilmediğim için birşey söyleyemeyeceğim ancak renkler hoş olmamış arkadaşım...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logo hangi sektöre hitap ediyor bizimle paylaşır mısınız, yorumu ona göre yapalım.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kötü olmuş diye düşünme... Biraz yalnış olmuş...
Oturan adamı namaz kılan biri gibi algılamıştım, meğer adam sörf yapıyormuş:)
Amacın mantıklı ama uygulama pek doğru olmamış, acımasız olmak istemiyorum ama baştan yapmanı öneriyorum...
Kızma lütfen...
Kolay gelsin...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
biliyorum çok kötü olmuş :) Wave ve Wind Surf üreten bir firma

O kadar da kötü görmeyin yaptığınız işi, buradaki yorumlarımızla eminim size yardımcı oluruz zaten amaç da bu değil mi. Bence yeniden birşeyler tasarlayın firmanın ismini belirtin logoda en önemlisi o, bir de ortadaki vektör kanuya benzemiş, anladığım kadarıyla firma wind surf üzerine, onu kullanmayın ve ağırlıklı mavi renk çalışın ay yıldıza ve diğer yıldızlara da gerek yok, mesela firmanın ismini yazıp altına mavi renkte dalga yapabilirsiniz en basitinden, yeniden birşeyler tasarlayıp yayınlayabilirsiniz tekrardan yardımcı olmaya çalışırız size. Şimdiden kolay gelsin ve azimli olun hemen koyuvermeyin kendinizi bunu yaptığınıza göre daha da güzellerini yapabilirsiniz emin olun.

Bir de bundan sonraki yapacağınız logoyu, logo tasarımları bölümüne konu açın ki daha çok kişinin görmesini ve yorumlamasını sağlayın.

levolemanyak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim haline getirmelisin ctrl+shift+r ye basıp jpg seçeneğini seçmelisin

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşım daha tok renkler kullanmaya gayet etmelisin...
Her logona, logonun ismiyle logo tasarımları bölümüne ayrı ayrı olarak konu açarsan daha fazla cevap alır, daha çok kendini geliştirmiş olursun...
Logonun bir kartvizite basıldığını düşünürsek, koyduğun şekillerde küçüleceğinden ne olduğu bile anlaşılamayacaktır....

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
alttaki güzel olmuş elinize sağlık. bakın güzel bir iş olmuş hemen umutsuzluğa kapılmayın. :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurbaa ben mennunum aldığım yorumlardan yorulmanıza gerek yok.

Bence burada tasarımınızı yayınlıyorsanız her eleştiriye (kişisel olmadığı ve hakaret içermediği müddetçe) açık olmalısınız, siz hep iyi ve hoşunuza giden yorum istiyorsunuz galiba ayrıca kurbaa'nın eleştirisi de yapıcı, yıkıcı değil, eleştirilere biraz daha olumlu bakmalısınız, buradaki arkadaşların eleştiri ve yorumların amacı size yardımcı olmak. Bazı çalışmalara öyle eleştiriler var ki heralde size yapılsa dünyaya küsersiniz. İyiliklerle kalın.