Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seldayucel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim hani Corel de var ya ondan kesin vardır diye düşünmüştüm de :D:D

terskelebek

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar ben grafık tasarım 1.sınıf öğrencısıyım. Freehand de pictogram nasıl yapılıyor?yapıcam ama yapamıorum :D elinde yazılı veya görsel anlatımlı pictogram bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi?çok ihtiyacım var.birde freehand de leke nasıl yapılıyor? bu ıkısını acil öğrenmem gerek.yardımınıza ıhtıyacım var nolurrr :(:(

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
merhaba arkadaşlar ben grafık tasarım 1.sınıf öğrencısıyım. Freehand de pictogram nasıl yapılıyor?yapıcam ama yapamıorum :D elinde yazılı veya görsel anlatımlı pictogram bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi?çok ihtiyacım var.birde freehand de leke nasıl yapılıyor? bu ıkısını acil öğrenmem gerek.yardımınıza ıhtıyacım var nolurrr :(:(

piktogram ve leke yapacak bir araç yok, nasıl birşey yapmak istiyorsanız benzer bir şekli buraya ekleyiniz, yardımcı olalım

terskelebek

🌱Yeni Üye🌱
piktogram dedım figür.şekıllerle yabılıor sanırım .leke ise sadece pentool ile yabılıormuş mesela siyah beyaz bır resmın üstünde oynuyorsun pentool ile çiziyorsun ve sadece çizdiğin kısımlar kalıormuş bunuda leke denıyormş.piktogramı biraz çözdüm bi kaç figür yabtım ama o leke denılen anlamadım şey hala aklımı karıştırıyor:D..bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

SHAN2003

🌱Yeni Üye🌱
slm! tıff olarak kaydedılmıs bı fotografı freehande background olmadan kullanmak ıstıyorummm yardımm edermmısınızz::

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
piktogram dedım figür.şekıllerle yabılıor sanırım .leke ise sadece pentool ile yabılıormuş mesela siyah beyaz bır resmın üstünde oynuyorsun pentool ile çiziyorsun ve sadece çizdiğin kısımlar kalıormuş bunuda leke denıyormş.piktogramı biraz çözdüm bi kaç figür yabtım ama o leke denılen anlamadım şey hala aklımı karıştırıyor:D..bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

Dediğim gibi örnek bir resim koyarsanız yardımcı olabilirim, zira leke konusunda bir fikir oluşmadı bende :)

slm! tıff olarak kaydedılmıs bı fotografı freehande background olmadan kullanmak ıstıyorummm yardımm edermmısınızz::

Yani zemin rengi mi vermek istiyorsun, yoksa dekupeden mi bahsediyorsun, sanırım ikincisi... Resmin kullanacağınız alanlarını pentool ile kenarlarından çizip path yapacaksınız.. sonra resmi kopyalayıp pathi seçip Edit > Paste inside yapacaksınız...

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hizalama sorunu

merhaba herkeze;
yazdığım yazıyı nasıl hizalayacağımı unuttum ve bulamıyorum...yardımcı olur musunuz :(

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
merhaba herkeze;
yazdığım yazıyı nasıl hizalayacağımı unuttum ve bulamıyorum...yardımcı olur musunuz :(

picture1web.png

terskelebek

🌱Yeni Üye🌱
Dediğim gibi örnek bir resim koyarsanız yardımcı olabilirim, zira leke konusunda bir fikir oluşmadı bende :)

Yani zemin rengi mi vermek istiyorsun, yoksa dekupeden mi bahsediyorsun, sanırım ikincisi... Resmin kullanacağınız alanlarını pentool ile kenarlarından çizip path yapacaksınız.. sonra resmi kopyalayıp pathi seçip Edit > Paste inside yapacaksınız...

evet aynen öle:angel: ve başardımmm :D çok teşekkür ediyorummmm:rofl:

ZULAYHAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bozuk olan freehand dosyasını nasıl kurtarablırım yanı freehand mx de acabılırım bana acıl yardımcı olursanız sevınırım
saygılarımla....

döne1

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim gerçekten anlaşılır olmuş başka konularını da bekliyorum

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar frehand proğramım olmadığı için bu gelen dosyayı açamıyorum bunu corel draw da açabileceğim şekilde değiştirip ekleyebilirmisiniz lıtfen çok acil teşekkürler:s

RapidShare: Easy Filehosting

mustafagrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba verdiğiniz bilgiler için teşekkürler... Bi sorum olacak pc freehan mx de altta sayfa boyutunu ve mm ölçüleri gösteren çubuk görünmüyor. Bunu nasıl çözebilirim kurduğum programda mı hata var yoksa bilmediğim başka bir şey mi var. Teşekkürler.

mustafagrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar
pc freehand mx de altta sayfa boyutunu ve mm ölçüleri gösteren çubuk görünmüyor. Bunu nasıl çözebilirim kurduğum programda mı hata var yoksa bilmediğim başka bir şey mi var. Teşekkürler.