Teşekkürler bahtınur neredeyse freehand'in kılcal damarlarına kadar inip oradan bize faideli bilgiler aktarıyorsun saol, varol emeğine sağlık. Ben standart değerleri değiştirmek istedim ama bunu FH9 da değil de 10 versiyonunda denedim ve başarılı olamadım. Acaba bu anlattıkların sadece 9 için mi geçerli? Eğer öyle ise 10 veya MX için daha değişik bir yol mu izlememiz gerekir. Bu konuda da bizleri aydınlatırsan keyif alırız. Şimdiden teşekkürler...
freehand aslında efektleri pek verimli olmuyor nedenini bende anlamadım..
baskıda kırık çıkıyor bozukluklar oluşuyor. convertleyincede bozuluyor.
arkadaslar freehand de yazıya herhangi bir effect uyguladıgm zaman iş bitiminde convert edince yazı normal hale geri dönüyor..belki gözden kacırdıgım birsey var yardımcı olursanız..
bygrafiker: Uyguladığın Tüm Efektler object menusünde gösterilen bölümde text blok içinde oluyor convert yaptığın zaman ise ortada text blok diye bir şey kalmıyor ki efekleri kalsın. O yüzden Efekleri textlere değil conertli hallerine uygularsan daha iyi sonuç alırsın.
freehand de convertli yazıya herhangi bir effect uyguladıgında resim larak gördügü için cözünürlügün bozulacagını hjerkes bilir sanırsam :/ benim bahsettigim effectler inner bevel yahud shadow n glow deil ki sevgili bygrafikercigim..ben bildigin text effectlerinden bahıs ediyorum. underline dı shadowdu falan fıstık..yoksa convertliye uygularsın derd deil..ama işi teslim edince bu ne lan die suratıne yersin (;
ekleme düzeltme: resolutions ı 300 ppi a cıkardım, convert li text e uyguladıgım effect ler cillob umarım baskıda bi sorunla karsılasmam..yukarda ki kibirli baağyan için üzgünüm, arada cıkıor öyle, durduramıyoruz![]()
bu konuyla ilgili cko fazla sorun yasadıgım içindi sanırım bu aceleci ve ukala tavrım cok fazla tepki aldıgım için hepinizdeen tekrar özürdiliyorum ama dedigim oldu baskıda kırılmalar olmuş ): yinede bilgilerinizi paylastıgınız için tesekkurler.. (freehand de yazıya effect tavsıye etmnıyorum)