Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Talep ettiğiniz çalışmalar için sizin ihtiyaçlarınıza cevap verecek düzeydeyiz. Ayrıca 8 senelik matbaa deneyimim mevcut. Matbaa konusunda son derece tecrübeliyim. grafiktasarimevi@hotmail.com ve 0555 867 02 85. saygılar
***** referanslarımı görebilirsiniz. coolajans@gmail.com mail adresim. 12 yili aşkındır grafik tasarımcıyım. çeşitli ajanslarda ve matbaalarda görev yaptım..
Merhabalar Mail adresiniz varsa size CV ve tasarım örnekleri yollayabilirim. Profesyonel tasarımcıyım, , Fiyat ve çalışma titizliğim hakkında kesinlikle çok memnun kalacağınızdan eminim yalcin_dilay@hotmail.com 05394073611
E-mail adresim sertan.direk@gmail.com adresime mail atarsanız size cv mi atabilirim. web adresim : Sertan Direk portfolyomu buradan inceleyebilirsiniz.
Daha önce bir okul ve bir hastaneye dergi tasarımları yapmıştım. İstenildiğinde hem referans, hem de işlerimi gösterebilirim. Ücret konusunda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. İletişim için : gra_piksel@hotmail.com Şimdiden teşekkürler..