Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance garfiker aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endereren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
12 yıldır sektörün içindeyim.
ulusal dergi ve gazetelerde tasarım yaptım ve halen yapmaktayım.
Branşımla ilgili İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde ders verdim. (Baskı öncesi hazırlık ve tasarım uygulama)
Freelance olarak yapmış olduğum dergi, katalog ve kurumsal kimlik çalışmaları mevcuttur
endereren@gmail.com

hakanokmen82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba, dışardan iş yaptırmak isteyen arkadaşlar grafik tasarımda 10 yıllık deneyimle sizlere en iyi hizmeti verebiliriz. Matbaa konusunda ve alternatif konularda yardımcı olabiliriz. Arayın "DÜŞÜNCELERİNİZİ GÖRSELLİĞE YANSITALIM". 0555 867 02 85-0543 892 44 11.

s_dizmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uzun zamandır bu ilan, istediğiniz kişiyimi bulamıyorsunuz yoksa işleriniz bu kadar çokmu?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Ulaşabileceğimiz bir mail adresi gönderebilirmisiniz ?

flycn

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar, hala grafiker arıyorsanız sizinle çalışabilirim. 8 yıllık tecrübem var. fly_cn_@hotmail.com. iyi çalışmalar..

melek_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
kadincabakis.forumf.biz
ilanınızla ilgileniyorum fakat size ulaşabilecegim bir iletişim adresiniz burada mevcut degil.iletişim için adres bırakırsanız sizinle iletişime geçmek isterim...

Mehmetkirk

🌱Yeni Üye🌱
Mehmet
0531 573 43 44
kirk_hammett_28@hotmail.com

Logo , Amblem , Kartvizit , Web Tasarım , Kurumsal Kimlik , Afiş , Bilboard , Ambalaj Tasarımı , Gazete İlanı , Broşür ,El İlanı , Dergi Tasarımı ,Bilboard, Storyboard, Kapak Tasarımları , Kitap Kapak Tasarımı , Katalog, Tipografi , Afiş -(Flama - Bayrak üzerine Banner,) Giydirme(Çakmak , Bardak , t-shirt vs...)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...