Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Grafikerler & Pazarlama Satış Danışmanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devcan

🌱Yeni Üye🌱
Başarılı Grafiker arkadaşlar arıyorum. Çok deneyimli iyi referanslara sahip arkadaşlar, freelance çalışacak;Coreldraw prg.kullanacak ,isteklerimizi kendi imkanları ile yapıp bize gönderecek. İşe göre (parça başı) fiyatlandırma yapılacak.
Studyo ve ajans hizmetleri üreten Firmamızın 20 senelik geçmişi bulunmaktadır. yeniden yapılanma içersine girip ajans faaliyetlerine ağırlık verecektir. Pm atarsanız daha detaylı bilgi verilecektir....

Not:Ajans faaliyetleri alanı satışında tecrübeli, tercihen evli bay- bayan satış danışmanı aranmaktadır. İlgilenenler ************** başvuru yapabilirler....

Moderatör tarafında düzenlendi:

NoBody

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sezaidi.20m.com
Freelance Grafiker...

Freelance olarak çalışan oldukça tecrübeli grafikerlerden birisi olduğumu söyleyebilirim... Fakat Corel'den daha çok Freehand ve Phptpshop kullanmaktayım. Corel de kullanıyorum ama çok değil. Yine de çalışmak isterseniz (yerinizi de bilemiyorum ama) ben buralardayım. e-mail adresim *************
İyi Çalışmalar...
Sezaidi

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Freelance olarak çalışan oldukça tecrübeli grafikerlerden birisi olduğumu söyleyebilirim... Fakat Corel'den daha çok Freehand ve Phptpshop kullanmaktayım. Corel de kullanıyorum ama çok değil. Yine de çalışmak isterseniz (yerinizi de bilemiyorum ama) ben buralardayım. e-mail adresim *************
İyi Çalışmalar...
Sezaidi

defalarca uyardık insanları kuralları okuyun diye
mail, msn, telefon yasak

devcan

🌱Yeni Üye🌱
Corel kullanımı tercihimizdir...

Şirketimiz bünyesinde çalışmakta olan kadrolu 2 grafikerimiz mevcuttur,freelance ihitiyac sebebimiz onları birnevi ''art editörlük yapabilecek , deneyimleri ile hatalarını düzeltebeilecek'' yardımcı grafiker olarak kullanabilecek pozisyonda olmasıdır. Bunun için de freelance hizmet verecek kişinin şirketimizin kullandığı corel programında çalışması gerekmektedir.....

Konuyla ilgilenen pm ve mesaj atan tüm arkadaşlara teşekkürler... Mesajlarınızın hepsi kaydedilmektedir.Gereklilik halinde sizinle temasa geçilecektir.

Bazı arkadaşlar firmamızı merak ediyor ve soruyorlar, forumda adres vermek yasak olduğu için belirtemiyoruz.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
googleda aratsınlar demek
oda güzel

adres yasak ama özel mesaj sistemi diye bir şey var
özelden verin adresinizi telefonunuzu karışanmı var

diagram

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadece merak etteğim sorucuyorum.

Bir forum sitesi ve forumlarda "iş veren ilanları" ve "iş arayan ilanları" diye bölümler var. Ama bu bölümlerde sadece kuru mesajlar var. Ben nereden bileceğim buraya mesaj atanların benim için uygun olduğunu veya yerlerin tekin olduğunu. İlla özel mesaj diyorsunuz ama bu son derece saçma.

Dünya üzerindeki forumların bu tür bölümlerine bir bakın. İlan bölümlerinde ulaşım bilgilerinin verilmemesi gibi saçma bir uygulama sanıyorum bir tek bu sitede var.

Şu yönden de düşünüyorum. Kişi veya kuruluşları koruma amaçlı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ama bu kişi veya kuruluşlar eğer bir sakınca görselerdi sizce bilgilerini verirler miydi.

Bir de reklam konusu var tabii. Belki de onun için böyle bir uygulamaya gittiniz. Ama o zamanda bu iki bölümü kapatmanız gerekiyor çünkü amaçlarının dışına çıkıyor.

Belki bu söylediklerimi göz önünde bulundurup bazı düzenlemelere giderseniz.

İyi çalışmalar...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu gibi özel bilgilerini vermiş ve zarar görmüş firmalar tarafından şikayet ve istek üzerine yapılan hususlar bunlar !
Eğer güvenmek istiyorsanız özel mesaj ile de belirtip adreslerini ve iletişim için gerekli olan tüm bilgiyi alabilirsiniz.

Lütfen gereksiz yerlere gereksiz mesajlar atarak konuyu dağıtmayınız. Bir kural var ise uyulur. Uymak istemeyenler zaten foruma ilan bırakmak zorunda değiller !...

diagram

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tehditimi ederim geri çekilirim diyorsunuz yani :) güzel bir davranış gerçekten.

Horus nicki arkadaşın "defalarca uyardık insanları kuralları okuyun diye
mail, msn, telefon yasak" gibi sert yakışıksız uyarısından ötürü böyle bişey yazıldı.

Tavır olarak sergilenen olay yanlış ve açıklama istedim. Buna hakkım vardır sanırım bu sitenin bir üyesi olarak?..

Neyse cevabımı aldım ve sizler hakkında fikir sahibi oldum.

İyi akşamlar...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
yaklaşık 19000 üye ve 50000 mesaj
bunlarla ilgilenip denetleyecek sadece 5-6 yönetici
e bu durumda bütün sorumluluğu sadece forum kurallarını okumak olan üyelerin bunu hiçe sayarak mesajlar yazmaları, bide üstüne yönetici çok sert ve yakışıksız diye yargılamaları komik değilmi
siz önce kurallara uysanız bu uyarıyı alırmıydınız bi düşünün
bu kadar insanın ortak paylaşımda bulunduğu bir platformda kuralları uygulatmak ve düzeni sağlamak görevimiz
üslubumu yargılamak yerine önce toplumun gereklerini uygulayın ve kurallara uyun

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Tehditimi ederim geri çekilirim diyorsunuz yani :) güzel bir davranış gerçekten.

Horus nicki arkadaşın "defalarca uyardık insanları kuralları okuyun diye
mail, msn, telefon yasak" gibi sert yakışıksız uyarısından ötürü böyle bişey yazıldı.

Tavır olarak sergilenen olay yanlış ve açıklama istedim. Buna hakkım vardır sanırım bu sitenin bir üyesi olarak?..

Neyse cevabımı aldım ve sizler hakkında fikir sahibi oldum.

İyi akşamlar...

Sayın diagram; foruma girerken forum kurallarını okuduğunuza dair seçenek işaretlenerek girdiğinizi düşünüyorum. Aksi halde eğer okumadıysanız zaten o seçeneği tıklamadan önce okumanız gerekmektedir. Şimdi kuralları okuduğunuzu var sayarsak, yani kuralları kabul ettiğiniz anlamına geldiğine göre neyi anlayamadığınızı bende anlayamadım.

İnternet siteleri bir birinden bağımsız devletler gibidir. Her devletinde kendisine ait kuralları olduğunu bildiğimize göre, kabul etmiyorsanız üye olmamanız lazımdı. Eğer buraya üye olduysanız kurallara uymanız gerekmektedir. Her üyeye kuralları okuduğu halde tekrar tekrar aynı cevapları vermek ben dahil hiç bir yönetici arkadaşımızın zorunluluğu değildir. Horus' un size sergilemiş olduğu tavır sadece size değil sizin gibi aynı soruları kuralları okumadan tekrar tekrar soran tüm "üye" leredir.

Forum içerisinde tüm bölüm yada başlıklar da kişisel bilgileri vermek yasaktır. Bu kurala uymayanlar forumdan uzaklaştırılacaktır.

Sanırım daha açık olamazdım.

devcan

🌱Yeni Üye🌱
Sn. Forum yetkilileri...
İnsanlar iş yapacağı firmanın ciddiyetini merak etmektedirler bence kişilerin sitemi buradadır ve haklılardır. sizler burada belirleyici bir faktör oluşturmalısınız. Zira kişiler buraya umutlarını bağlamaktadırlar. Olayın umut tacirliği boyutuna dönüşmemesi için acil bir önlem almanızı dilerim...

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu forum grafik tasarımcı arkadaşların yanında yer almak için bulunmakta. Kimse dalga geçemez , ekmek parasıdır müsade etmeyiz.
İş ilanı veren firmaların ve kişilerin doğruluklarını tespit etmemiz oldukça güç. Özel mesajlar ile irtibata geçilir şartlar konuşulur.

İlanın verildiği tarihe bakmadan cevap yazanlar gereksiz umut bağlamasınlar.

Forum sayesinde iş bulan arkadaşlarımız var. Bunuda göz önünde bulunduralım arkadaşlar.

Freelancer ilan veren firma önce şu konu hakkında bir şeyler yap diyorsa zaten ciddiyet beklemeyin.
Benim ilk öğrendiğim şeyler, çalışılacak işlerin fiyatlandırılması ödemelerin hangi bankaya yapılacağı .

Anlayacağın iş yapacak kişide iş verende belli olur .

aresia.bs

🌱Yeni Üye🌱
devadam(reklam Tasarımı)
sağlık&yaşam(sayfa ve reklam tasarımı)
tuningtürkiye(sayfa ve reklam tasarımı)
medikalplus(reklam Tasarımı)
carplus(görsel Yönetmenliğini halen yapıyorum)
Ayakkabı Haber Gazetesi (Görsel Yönetmen)
autohifi(sayfa ve reklam tasarımı)
Esiad(sayfa ve reklam tasarımı)

dergilerinde çalıştım 3ünü halen yapıyorum 4 dergiyee reklam hazırlıyorum ENT kulan burun boğaz firmasına ajanslık hizmeti veriyorum. 8 senedir bu işi yapıyorum. 6 ayrı ajansta ve 2 matbada çalıştım. şu anda çalıştığım firmada 3 senediir çalışmalarıma devam etmekteyim.

Carplus görsel Yönetmeni
Barış Akgün

kefren

🌱Yeni Üye🌱
Freelance olarak çalışıyorum zaten, sizin işlerinizide yapabilirim... Ankara Çankaya dayım.. 4 yıllık deneyimim var, her türlü iş yaparım farketmez, işimiz reklam...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Freelance olarak çalışıyorum zaten, sizin işlerinizide yapabilirim... Ankara Çankaya dayım.. 4 yıllık deneyimim var, her türlü iş yaparım farketmez, işimiz reklam...

diğer mesajlarında ısrarla msn adresi verdiği için uzaklaştırılmıştır

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Vay be 6 yıl grafikerlik yapıp da 6. yılın sonunda nasıl görsel yönetmen olabiliyorsunuz helal olsun valla...

13 yıldır bu meslekten geçim sağlıyorum ama kendime Görsel Yönetmen ünvanını alamadım zannediyorum ki bu ünvanı da kimse kimseye vermiyor zaten birkaç yıl sonra kendi kartvizitimizin altına bu ünvanı bastırıveriyoruz...

Görsel Yönetmen arkadaşların matbaaya gönderdikleri işin pantone rengini ayırıp, kesim kroslarını koyup taşma paylarını verip baskıya yollamakta bizim gibi grafikerciklere düşüyor herhalde. İnanın Görsel Yönetmen Arkadaşlar.dan gelen işleri geldiği gibi ofsete yollasam bozuk iş faciası olur...
Sanki maaşlarına ortakmışız gibi davranıp işleri yarım yamalak bırakan Görsel Yönetmen arkadaşlardan bıktım usandım ama onlar yarım iş göndermekten bıkmadılar.

Bu saatten sonra da mütevazilik yapmayacağım artık. Ben de yakındır yeni bastıracağım kartvizimin ünvan kısmına Görsel Yönetmen yazdıracağım. Çünkü bunu hakettiğimi hem de en az 6 yılda Görsel Yönetmen olan meslekdaşlarım kadar hakettiğimi düşünüyorum.

Çalıştığım firmaları da buraya yazmak istemiyorum...
Gıdadan tekstile, plastik ambalajdan, karton ambalaja inanın çok kaliteli firmalar, çok büyük firmalar burada yazmak forum kurallarına da uygun olmaz diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

realwoman

🌱Yeni Üye🌱
freehand ve photoshopda oldukca deneyimli biriyim.lisede ve üniversitede grafik tasarım bölümünü bitirdim. isterseniz özelden mail atın anlaşalım.

murti

🌱Yeni Üye🌱
freelance olarak sizinle çalışmak isterim. Özelden mail adresinizi verirseniz calışmlaarımdan orneklerı tarafınıza yolayabılırım iyi çalışmalar.
4 yıldır grafik tasarım yapmaktayım.photoshop freehand illustrator corel drw programlarını kullanmaktayım.

Misery

🌱Yeni Üye🌱
size özel mesaj gönderdim. iyi çalışmalar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...