Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Grafikerler & Pazarlama Satış Danışmanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Reklam ajanslari? kendi bünyelerinde tasarimci çaliştirmak yerine, herkez free takilsin, bende sigorta pirimlerinden, yemek ve yol masraflarindan yirtayım, hatta vergi sorunuda yok free calisan tasarimci bana fatura kececek degil ya ben kdv ödemeyeyim. vs gibi detaylari düsünüp en ekonomik nasil adam çalıştiririm zihniyetinemi büründü? Bu benim paranoyam mi? Eger paranoyam degilse lüten benim meslegimin daha fazla ufak parçalara bölünmesine izin vermeyin. Haklarinizi sonuna kadar iş verenden isteyin... Hatta paranizi peşin isteyin. 60 gün vade vs. kabul etmeyin.

dar_bu_ka

🌱Yeni Üye🌱
4-5 Senedir Profesyonel Olarak Grafikerlik Yapyorum Coredraw Programını çok Iyi Derecede Biliyorum çalışmka Isterseniz Mailiniz Bekliyorum.

DarkAngel

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar frehand photoshop corel draw programlarına hakim büyük şirketlerin kadrosunda yer edinmiş matbaa ve ajans bilgisine sahip 3 yıllık öğrenim ve 4 yıllık iş tecrubem vardır. ilgilenirseniz benimle irtibata gecmenizi arz ederim iyi çalışmalar

sistem64

🌱Yeni Üye🌱

merhaba ben uşaktan arıyorum internetten buldum adresinizi ben evde internet aracılığıyla yapmak istiyorum grafikerim coreldraw ' ı çok iyi derecede kullanıyorum. daha önce reklamcıda çalıştım doğum nedeniyle ayrıldım. photoshop programınıda iyi derecede biliyorum. tabela,afiş, logo tasarımı, etiket, degi, broşür. Grafik ile ilgili ne varsa yaparım. bana yardımcı olursanız sevinirim.banukahveci1973@************

Başarılı Grafiker arkadaşlar arıyorum. Çok deneyimli iyi referanslara sahip arkadaşlar, freelance çalışacak;Coreldraw prg.kullanacak ,isteklerimizi kendi imkanları ile yapıp bize gönderecek. İşe göre (parça başı) fiyatlandırma yapılacak.
Studyo ve ajans hizmetleri üreten Firmamızın 20 senelik geçmişi bulunmaktadır. yeniden yapılanma içersine girip ajans faaliyetlerine ağırlık verecektir. Pm atarsanız daha detaylı bilgi verilecektir....

Not:Ajans faaliyetleri alanı satışında tecrübeli, tercihen evli bay- bayan satış danışmanı aranmaktadır. İlgilenenler ************** başvuru yapabilirler....

Serkan DEMİREL

🌱Yeni Üye🌱

Şirketimiz bünyesinde çalışmakta olan kadrolu 2 grafikerimiz mevcuttur,freelance ihitiyac sebebimiz onları birnevi ''art editörlük yapabilecek , deneyimleri ile hatalarını düzeltebeilecek'' yardımcı grafiker olarak kullanabilecek pozisyonda olmasıdır. Bunun için de freelance hizmet verecek kişinin şirketimizin kullandığı corel programında çalışması gerekmektedir.....

Profesyonel Bir Şirketin İlk Defa Corel Kullandığını Duyuyorum...

sistem64

🌱Yeni Üye🌱

merhaba ben uşaktan arıyorum internetten buldum adresinizi ben evde internet aracılığıyla yapmak istiyorum grafikerim coreldraw ' ı çok iyi derecede kullanıyorum. daha önce reklamcıda çalıştım . photoshop programınıda iyi derecede biliyorum. tabela,afiş, logo tasarımı, etiket, dergi, broşür. Grafik ile ilgili ne varsa yaparım.
banukahveci1973@************

Başarılı Grafiker arkadaşlar arıyorum. Çok deneyimli iyi referanslara sahip arkadaşlar, freelance çalışacak;Coreldraw prg.kullanacak ,isteklerimizi kendi imkanları ile yapıp bize gönderecek. İşe göre (parça başı) fiyatlandırma yapılacak.
Studyo ve ajans hizmetleri üreten Firmamızın 20 senelik geçmişi bulunmaktadır. yeniden yapılanma içersine girip ajans faaliyetlerine ağırlık verecektir. Pm atarsanız daha detaylı bilgi verilecektir....

Not:Ajans faaliyetleri alanı satışında tecrübeli, tercihen evli bay- bayan satış danışmanı aranmaktadır. İlgilenenler ************** başvuru yapabilirler....

stzdmr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
stzdmr.deviantart.com
Merhaba
Ben Bayadır Grafikle Uğraşıyorum Ve Verilecek İşlerin Üstesinden Gelceğime İnanıyorum...
Photoshop,Freehand,Coreldraw,Fireworks Ve Azda Cinema 4d Bilgim Var...

spati

🌱Yeni Üye🌱
13 Yillik Bİrİkİm

İyİ GÜnler 13 Yillik Grafİk Tasarimciyim.İzmİrlİyİm Fakat Artik İst Yasiyorum.İzmİrde 12 Yildir Kendi Reklam Sİrketİmİ YÖnettim.aİleme Birakip Buraya YerleŞtim.matbaa Deneyimim Var.İyİ Bİr Fİrmada CaliŞmak İstİyorum.reklam Ve Tasarim Konusunda YÜklÜ Bİr Bİlgİ Ye Sahİbİm.teŞekkÜrler.

esma hanım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm merhaba ben corel freehand photoshop proshow gold kullanıyorum.bebeğim olduğundan dolayı evde çalışmak durumundayım int üzerinden çalışabilirim daha önce matbaa reklam ajansı ve fotoğrafcıda calışdım ilgilenirseniz teşekkür ederim -

19041973

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben uşaktan banu freelance çalışıyorum coreldraw ve photoshop kullanıyorum. 6 yıllık deneyimim var ilgilenirseniz.
************ eklerseniz görürşürüz iyi günler

Moderatör tarafında düzenlendi:

cenkkaratekin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilanınızla ilgileniyorum, özelden msj attım. İyi çalışmalar.

19041973

🏅Acemi Tasarımcı🏅

slm bende işe talibim. corel ve photoshop kullanıyorum. her türlü grafik işlerini yaparım iyi günler.

seçkin akkaya

🌱Yeni Üye🌱
corel programını çok iyi derecede kullanabilirim ve tasarım olarak kendime güveniyorum her türlü çalışmalarınız için özelden msjınızı bekliyorum iyi günler iyi çalışmalar

Onur DAL

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özelden mesaj attım.kolay gelsin.

zhr

🌱Yeni Üye🌱
peki nasıl iletişim kuracaz işverenlerle?

levograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet budur işte Berguvan

Sonuna kadar ardındayım. Bende bu tip yönetmenlerin ne kadar kendini ve işini
pazarlama peşinde olduklarının farkında olan bir grafikercik (sana ve sözüne istinaden) olarak aldığım birçok grafikerde çok iyi olduğunu iddia etsede kendilerine iş
öğretmekten yorulmuş bir adam olarak yeter be kardeşim diyecek kadar
kızgınım. Öhhh yani içimden geçenleri dile getirdiğin için teşekkürler

bora bekar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
freelance çalışabilirim eğer isterseniz freehand ve photoshop çok iyi derece kullanmaktayım corel orta düzeyde corelde de çalışırım fark etmez. eğer çalışmak isterseniz benimle heryönden çalışmaya hazırım..
saygılarımla

lale_du

🏅Acemi Tasarımcı🏅
7 senedir grafikerlik yapmaktayım. corel ortamında da çalışmaları hazırlayabilirim.
iyi günler

sevgi00

🌱Yeni Üye🌱
bende freelance iş istiyorum kimse yokmu iş veren:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...