Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Grafikerler & Pazarlama Satış Danışmanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence adminler dogru düşünüyor sebebi çok basit birisi x firmasıyım diyip gelin size iş var fax atın msn bu mail su diye eski calıstıgı firmayı bombardımana sokabilir birde diger yonden bakalım is ariyan arkadas eger kendini bilmiyorsa onune sunulan her işi kabul eder bir nevi türlü ama işi bilen ozel mesaj ile bu işime yarar diyip gizlice de olsa aslında en güvenlisi birebir işlerini çözerler bence sistem güzel böyle olmasıda gerekiyor sonra bu konustugumuz konuyu kapatalım aksi halde siyaset meydanı olacak
tesekkürler

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba 4 yılı aşkın süredir corel draw ve photo shop kullanıyorum çeşitli ajanslarda çalıştım. dilerseniz örnek çalışma göndereblirim

dilokan

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler ben gazi üniversitesi matbaa öğretmenliğinden mezun oldum. Corel programını iyi derecede kullanabiliyorum. Size naslı ulaşabilirim.

grafikboy

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.berkerakagunduz.com
Profesyonel olarak photoshop freehand,coreldraw ve illistrator kullnaıyorum ayrıca flash ve dreamweaver kullanıyorum. 3 yıllık ajans tecrübem var güzel myo grafik bölümü mezunuyum şuan Güzel santlar fakültesinde eğitimime devam etmekteyim freelance olarak daha önce firmalarla çalıştım referanslarım ve çalışmlarım için özel mesaj atın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...