Neler yeni

Freelance - İnternet üzerinden çalışabilecek grafiker aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralmambaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10 yıllık tecrübe (corel,photoshop.indesign.illustrator) fiyat konusunda ben bişey demiyorum piyasada verilen en düşük teklifi alın sonra %20 sini düşün işte o fiyata yaparım... kral_mamba06@hotmail.com

aysenirem

🌱Yeni Üye🌱
aysen_sen1979@hotmail.com adresinden eklerseniz görüşebiliriz. Illustrator ve photoshop bilgim iyi düzeydedir. çalışmalarımı gönderebilmem için mail adresinizi bildirirseniz sevinirim.İyi çalışmalar

dolcebabanne

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalarıma Flickr: dolce babanne's Photostream linkinden bakabilirsiniz. Flickr a daha çok illüstrasyon çalışmalarımı yükledim. cerenaksungur@gmail.com a mail atarsanız size grafik tasarım portfolyomu gönderebilirim. 10 senedir profesyonel olarak tasarımcılık yapıyorum, 15 senedir photoshop, freehand, vs grafik softwarelerini kullanıyorum.

İlgilenirseniz bana mail atabilirsiniz:

cerenaksungur@gmail.com

ecotasarim

🌱Yeni Üye🌱
uluslararası markalar için çalışmış deneyimli bir art direktör olarak başvuruyorum

uluslararası markalar için çalışmış, 15 senenin üzerinde ajans deneyimi sahibi, şu anda da kendi ajansında çalışan bir sanat yönetmeniyim. teklifinizle ilgileniyorum. info@ecotasarim.com adresine email atabilirsiniz. fiyat konusunda sizin tekliflerinizi de değerlendirebilirim.
www.ecotasarim.blogspot.com adresinden işlerimin bir kısmını görebilirsiniz.

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba
sansim ne kadar bilemiyorum.
Ama her turlu grafikte tecrubeye sahibim.
3 sene universiteden sonra calismaya basladim.
Adobe'un tum programlarini biliyorum (AI, PHotoshop, desing vs..)
ayrica CorelDraw ve Site yapabiliyorum.
one_by_one03@hotmail.com

ecotasarim

🌱Yeni Üye🌱
email adresinizi rica ediyorum

merhabalar,

email adresinizi lütfen info@ecotasarim.com adresimize iletiniz. Fiyat teklifimizi ve portfolyomuzu gönderelim.

ECO TASARIM
buradan bazı işlerimizi de görebilirsiniz. memnun kalacağınıza eminim.

saygılarımla,
esra üstünkaya
ecotasarım

YEŞİLL1

🌱Yeni Üye🌱
lisede grafdik tasarım okudum suan guzel sanatlara hazırlanıyorum 1yıl matbaada calıstım illustrator photoshop freehand biliyorum ıstersenız yardımcı olabılırım huriye.altoprak@gmail.com

kralmambaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corel,photoshop,iilustrator ve indesign proğramlarını profesyonel olarak kullanıyorum her türlü tasarım konusunda yardımcı olurum fiyat olarakta şunu söyleyim siz kaç tl derseniz o fiyata olsun ucuz ama profesyonel olsun diyorsanız kral_mamba06@hotmail.com

xeryx

🌱Yeni Üye🌱
bamboochia@gmail.com mail adresim. iletişim fakültesi reklamcılık öğrencisiyim. Web-Grafik eğitimim var sadece harçlığımı çıkarmak için yapıyorum. Yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...