Neler yeni

Freelance - İnternet üzerinden çalışabilecek grafiker aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onhur

🌱Yeni Üye🌱
Referanslar : www.onurnet.net
İletişim : onur@onurnet.net
0541 678 02 59

Onur-Gunver-Freelancer-1-1.jpg

Onur-Gunver-Freelancer-2-1.jpg

desing_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb,
Selçuk üniversitesi grafik tasarım bölümü mezunuyum. Matbaa ve ajans deneyimim var şuan da ege portallı bir dergide sanat yönetmenliği yapıyorum. Derginin tasarım sürecinden sonraki basım sürecinde bolca boş vaktim oluyor bu yüzden freelance iş yapmak istiyorum.

tugbabiyikli@hotmail.com mail adresim.

İllüstratör (profesyonel)
corel draw
photoshop kullanabiliyorum.

bathnau

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba...
Tecrübelerime ve Yeteneklerime güvenerek size bu alanda katkı sağlayabiliceğimi düşünüyorum.. Eğer isterseniz portfolyomuda gönderebilirim.Kısacası; Size bu alanda büyük katkılar sağlıycağımı düşünüyorum eğer uygun görürseniz khanofwest@hotmail.com ayarıca numaramda veriyorum. num: 0546 640 39 93 eğer uygun görürseniz görüşelim..İyi Günler İyi Çalışmalar...

kürs@t

🌱Yeni Üye🌱
uludağ üniverrsitesi grafik bölümü mezunuyum. tasarımlarımda photoshop ve corel draw kullanıyorum. ihtiyacınız olan konularda size yardımcı olabilirim internet üzerinden çalışıyorum. ilgilenirseniz kursatavcii@hotmail.com a mail atın. detaylı olarak konuşalım...

desing_35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb,
Selçuk üniversitesi grafik tasarım bölümü mezunuyum. Matbaa ve ajans deneyimim var şuan da ege portallı bir dergide sanat yönetmenliği yapıyorum. Derginin tasarım sürecinden sonraki basım sürecinde bolca boş vaktim oluyor.

İllüstratör (profesyonel)
corel draw
photoshop kullanabiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...