Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelancer Grafiker aranıyor

aristippos

🌱Yeni Üye🌱
*********** yardımcı olabilecegimi düşünüyorum geri dönerseniz c.v ve iş örneklerini yollayabilirim.

freewish7

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bende kara kara düsünüyodum ne yapıcam diye :) zamanlaman müthiş.. ben bi gıda firmasında ambalaj tasarımı yapıyorum. fakat patronumun su sıralar dısarıdaki isleri cok yoğunlastı ve bana parktime calısmayı önerdi ... dolayısıyla baya bi vaktim bosa cıkıyo is yerinde imac kullanıyorum photoshop, freehand iyi derecede kullanıyorum. az derecede corel, illustrator kullanıyorum. is alınıdaki tecrübelerim ofset baskı,serigraf,digital baskı, transfer baskı, tabelacılık ve ppo tekniklerine hakimim. tasarımlarıma güveniyorum. sultanahmet matbaa meslek lisesi sonrasında da ist. üniv. matbaacılık bölümü mezunuyum. 2004 mezunuyum fakat okul hayatım boyunca ilgili alanlarda calıstım. email adresim *********** acilen ise ihtiyacım var yarı zamanlı veya tam zamanlı fark etmez. kolay gelsin

kadirbb

🌱Yeni Üye🌱
İletişim Adresi yazmamışsınız. ***********' a eğer iletişim adresinizi gönderirseniz görüşmek isterim. 12 yıllık tasarımcıyım... Bir şirkette çalışıyorum... Freelance işler alıyorum.
Bilgilerinize...
Kolaylıklar dilerim

ardaulgay

🌱Yeni Üye🌱
*********** mail atarsanız görüşebiliriz referanslarım mevcut

gurolozturk

🌱Yeni Üye🌱
Şirket tasarımları

Renk ayrım, film, matbaa öncesi ofset hazırlık komple teknik eleman...
Not: Sürekli olarak şirketlerin kurumsal çalışmaları fuar, fuar standı, etiket, katalog vb. gibi çalışmalarını hazırlıyorum...

bachode

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgileniyorum, freelance 2d - 3d tasarımcı, animasyoncuyum ***********