Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Front WindoW

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
arkadaşlar bildiğiniz gibi Max ve Vray'e yeni başladım, yaklaşık 2 buçuk ay çivarı zamandır, bu işle uraşıyorum, 3 boyut hayatıma girdi ve ben bu işe aşık oldum diyebilirim, rüyamda bile bişeyler modelliyorum, kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum, ışıklar üzerinde durmaya başladım, sizlerden ricam öğretici eşeleştiriler yapmanız, kurs vs, desteği olmadan bu işi öğrenmek zor ve zaman alıyor, sabrımda, zamanımda var, çalışmayla ilgili siz olsaydınız neyi nasıl yapardınız ? tavsiyeleriniz ne olurdu ? yorumları eksikleri bulma yarışına getirmeyelim lütfen, uzmanlardan bişey öğrenelim istiyorum, burası eksik, şurası havada duruyor demek yerine, şu objeyi bu malzemeden yapsaydın vs gibi. ayrıca grafik alanında 10 yıldır piyasanın içindeyim fakat 3d max - animasyonmu ? 3d max - autıcad mimarlık mı ? yoksa her ikisidemi ? karar veremiyorum, hangi alanda yön almak sizce daha mantıklı olur ?

3DS Max : Modelleme 2 Gün - (Tamamen Tembellik) Herşey Bana Ait
Photoshop CS4 : Kaplamalar - Bumblar ve Çalışma Sonunda Işık, hafif gölge Efektleri
Vray : 1 Adet Vray Orjinal 1 Adet Vray Target, Kaplamalar, Meteryal Cromlar , seramik, camlar, yansımalar,
__________________ Bu işde iyi bi noktaya gelicem, sizlerinde yardımlarınızı bekliyorum, bildiklerinizi paylaşın lütfen,
herkeze şimdiden teşşekkür ederim.

frontwindowh.jpg

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
vaayy bee..Sahiden güzel olmuş.Bu 3ds max 2 ayda bu kadar güzel çalışma yapılabilecek kadar kolaymı ya? :D
Sen hiç kitaptan falan yada internetten yardım almadın mı şuana kadar?
Birde o penceredekini anlayamadım,birşey asılıya o...Nedir o?

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
hüseyin sen ilk başladığım günlerden beri bana eleştiri yapanlardan birisin, senin eleştirilerin sayesinde ince ayarları öğrendim, yorumların için teşşekürler

yavuz işden ayrıl, sevgilinden ayrıl, sosyal hayat, özel hayatınıda bi kenara koy, kendini eve kapat, hergün 15 saat çalış, 2 tane 1000 sayfalık kitap, toplam 417 tane video izle, çevrendeki insanların yarısı mimar olsun diyer yarısıda 3d'ci olsun, sende 2 ayda bu işi kaparsın, gerisi yeteneyine kalmış,
ben sizden çok güzel olmuş, harika olmuş gibi yorumlar alim diye çalışmaları buraya eklemiyorum, zaten böyle bi olaya ihtiyaç duymuyorum, ben kendi yaptığım işleri beğenmiyorum, bu sebeple nasıl daha iyi olabilirim, eleştiri almak için ekliyorum, kendimi geliştirmemin en büyük katkısı bu bence, yanlış bi anlaşılma olmasın, ben 27 yaşında kişilik sahibi bi insanım, kimsenin süper olmuş falan demesine gerçekten ihtiyacım yok, yanlız mesajında lakayit ve alaycı bi tavır hissettim, yada yazı şeklinden bu anlaşılıyor, sonuçda burdaki insanlar birbirerini yüzyüze tanımıyorlar, belki ben yanlış anlamışımdır, herkeze başarılar

Son düzenleme:

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
işden ayrıl, sevgilinden ayrıl, sosyal hayat, özel hayatınıda bi kenara koy, kendini eve kapat, hergün 15 saat çalış, 2 tane 1000 sayfalık kitap, toplam 417 tane video izle, çevrendeki insanların yarısı mimar olsun diyer yarısıda 3d'ci olsun, sende 2 ayda bu işi kaparsın, gerisi yeteneyine kalmış,
ben sizden çok güzel olmuş, harika olmuş gibi yorumlar alim diye çalışmaları buraya eklemiyorum, zaten böyle bi olaya ihtiyaç duymuyorum, ben kendi yaptığım işleri beğenmiyorum, bu sebeple nasıl daha iyi olabilirim, eleştiri almak için ekliyorum, kendimi geliştirmemin en büyük katkısı bu bence, yanlış bi anlaşılma olmasın, ben 27 yaşında kişilik sahibi bi insanım, kimsenin süper olmuş falan demesine gerçekten ihtiyacım yok, yanlız mesajında lakayit ve alaycı bi tavır hissettim, yada yazı şeklinden bu anlaşılıyor, sonuçda burdaki insanlar birbirerini yüzyüze tanımıyorlar, belki ben yanlış anlamışımdır, herkeze başarılar

Kendini geliştireceksen hertürlü yorumu öneriyi dinlemen lazım.
Güzel olmuş diyenlerede teşekkür edebilirsin sonra kimse niye bakmıyo dersin.
Okadar eğitim için iyi şartlarda çalışıyorsun,
etrafın bu işle uğraşanlarla dolu.
Tonlarca eğitim filminden ve kitabından faydalanıyorsun.
Negüzel.

Sana kimse şöyle iyi olmuş böyle kötü olmuş demesini istemiyorsun.
Nasıl daha iyi yapabilirim diye görüş almak istiyorsun.

Ama bu şartlarda çalışan birine pek fazla yaklaşmıyorlar bence.

Sana daha önce biri yardımcı olmak istedi onun kuyruğuna yapış bence.
https://www.grafikerler.net/yakarim-t50426.html

Bu arkadaş sana şöyle bir mesaj yazmış;
((Sana nasıl yardımcı olurum bilemiyorum. Çünkü yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum. Çünkü bu işe başlayanların izledikleri gelişim süreci genellikle birbirinden farklı oluyor. Kimisi sadece modelleme kimisi karekter animasyona yöneliyor. Bence tam olarak max de ne yapmak istediğine karar verip (modelleme ,render ışık ,animasyon , karakter animasyon , mimari , parçacık animasyon vb ) buna göre kendine bir rota çizmen. Ve sadece bi alanda uzmanlaşmak daha iyi. En hızlı ilerlemenin yolu video dersler seyredip izledilerini uygulaman diyebilirim. İnternette tabiri caizse zibil gibi ders bulabilirsin. Başarılar.))

Senin ona verdiğin cevabın biraz alaycı geldi bana (bir profesyonel ile mesajlaştın) bulunmaz fırsattı.

Bence O'nun peşine düş arkadaş ol isteğin körelmeden uzun bir yol katet.
Senide büyük şirketlerde profesyonel bir 3d tasarımcı olarak görmek isterim belki bize yardım ederisin ileride.

Benim söyliyeceklerim bukadar.
Çalışkan bir arkadaşımsın benim şartlarımda keşke senin gibi olasaydı.

Başarılar.

Son düzenleme:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Kendini geliştireceksen hertürlü yorumu öneriyi dinlemen lazım.
Güzel olmuş diyenlerede teşekkür edebilirsin sonra kimse niye bakmıyo dersin.
Okadar eğitim için iyi şartlarda çalışıyorsun,
etrafın bu işle uğraşanlarla dolu.
Tonlarca eğitim filminden ve kitabından faydalanıyorsun.
Negüzel.

Sana kimse şöyle iyi olmuş böyle kötü olmuş demesini istemiyorsun.
Nasıl daha iyi yapabilirim diye görüş almak istiyorsun.

Ama bu şartlarda çalışan birine pek fazla yaklaşmıyorlar bence.

Sana daha önce biri yardımcı olmak istedi onun kuyruğuna yapış bence.
https://www.grafikerler.net/yakarim-t50426.html

Bu arkadaş sana şöyle bir mesaj yazmış;
((Sana nasıl yardımcı olurum bilemiyorum. Çünkü yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum. Çünkü bu işe başlayanların izledikleri gelişim süreci genellikle birbirinden farklı oluyor. Kimisi sadece modelleme kimisi karekter animasyona yöneliyor. Bence tam olarak max de ne yapmak istediğine karar verip (modelleme ,render ışık ,animasyon , karakter animasyon , mimari , parçacık animasyon vb ) buna göre kendine bir rota çizmen. Ve sadece bi alanda uzmanlaşmak daha iyi. En hızlı ilerlemenin yolu video dersler seyredip izledilerini uygulaman diyebilirim. İnternette tabiri caizse zibil gibi ders bulabilirsin. Başarılar.))

Senin ona verdiğin cevabın biraz alaycı geldi bana (bir profesyonel ile mesajlaştın) bulunmaz fırsattı.

Bence O'nun peşine düş arkadaş ol isteğin körelmeden uzun bir yol katet.
Senide büyük şirketlerde profesyonel bir 3d tasarımcı olarak görmek isterim belki bize yardım ederisin ileride.

Benim söyliyeceklerim bukadar.
Çalışkan bir arkadaşımsın benim şartlarımda keşke senin gibi olasaydı.

Başarılar.

yönlendirmen için tşk ederim

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
hüseyin sen ilk başladığım günlerden beri bana eleştiri yapanlardan birisin, senin eleştirilerin sayesinde ince ayarları öğrendim, yorumların için teşşekürler

yavuz işden ayrıl, sevgilinden ayrıl, sosyal hayat, özel hayatınıda bi kenara koy, kendini eve kapat, hergün 15 saat çalış, 2 tane 1000 sayfalık kitap, toplam 417 tane video izle, çevrendeki insanların yarısı mimar olsun diyer yarısıda 3d'ci olsun, sende 2 ayda bu işi kaparsın, gerisi yeteneyine kalmış,
Ben mi alaycıydım?

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende senin bunu anlamana şaşırdım :S
Nerden çıkarttın ki?Adam gibi yorum yaptık çarpıttın yorumu,bi girdin ihtiyaç listene,benim alaycılığımdan çıktın :S
Neyse konu sapmasın bence.