Photoshop ta tema değil template veya arayüz yaptım/tasarladım demeniz gerekir.
Bu sorunuzun cevabını size verebilmem için size 1-2 ay frontpage ve dreamweaver kursu vermem gerekir. Nasıl sayfaya ortalayacağım, sayfanın içine yerleştiremedim derken aslında nasıl web tasarımcı olabilrim diyorsunuz.
"Fotoşop diye program varmış kurcalayalım bakalım öğrenelim grafik neyin yapalım" diyenler sayesinde piyasa kendini grafiker zannedenlerle doldu taştı.
Web sitesi yapmayı bu kadar kolay sanmayın. Sadece tabloların içine resimleri yerleştirmek değil olay. Şu kısmı öğreneyim gerisi dert değil demeyin. Çok basite indiriyorsunuz.
Sorunuza gelince ps de slice larla kesip save as for web yapmalısınız. Frontpagede slice lara uygun tablo açarak resimleri içine yerleştirmelisiniz.
2 satır ile yazdığım çok kolay bir işlem değil, resimleri sayfaya oturtmak web sitesi yapmak anlamına gelmez. Çoğu grafiker(kendilerini grafiker sanan mac operatorleri) matbaaya endekslendikleri için web de çok zorlanıyorlar. İnternet ve forum kullanmasını dahi bilmiyorlar. Benim gibi düşünmeyen varsa kendi düşüncelerini yazsın, tartışalım.