Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel bir çalışma eline sağlık ancak ana sayfaya dönmek için nasıl ki geri butonu koymuşsan bir sonra ki sayfaya geçiş imkanı da olmalı.ve intro flash bir siyteye göre biraz yavaş
Öncelikle Emek vermişsin Emeğine sağlık. Site içerisinde kullanılan Font seçimin ve boyutlar yanlış Background ve stemp's de hataların var umarım bu eleştirimi dikkate alırsın, daha fazla çalışma ve incelemelerden sonra güzel bir site halini alabilir.
Öncelikle başarılı bir çalışma, ellerine sağlık. ben diğer görüşlerin aksine farklı menü girişlerini sevmedim. Site içerisinde kopukluk ve uyumsuzluk göstergesi. Belli bir tarzın farklı analtımları olsa güzel görünebilir, birbirinden çok alakasız alt menü girişleri olmuş.
full flash yapılan bir site benim için şunu ifade etmeli insan o sitenin introsundan itibaren kendini bir web sayfasında dolaşdıgını unutmalı bir akışkanlık ve uyum olmalı bir filim gibi sahneler ve olaylar abartısız ve uyum içinde arka arka gelmeli mesela örnek vereyim bir agacın yapragında duran su damlası button olsun.tıkladıgında su damlası yapraktan akıp yerdeki su birikintisine düşene kadar belli bir olay geçer suya düştügünde bir olay olur hepsi arda arda sıralı şekilde gerçekleşir kullanıcı ya bir buttonu veya menüyü bu şekilde sunarsan kullanıcı için web sayfasında gezdigini hatta o su damlasını button oldugunu bile farketmez.kullanıcıya bu hissi yaşatırssan gerçekten flash web site olayında adım atmış olursun.emek vermişsin ellerine saglık. benim gözüme çarpanları söyleyeyim. intro preloader olayını kendin yap flash preloader kullanma derim.sitenin konseptine uygun bir intro tasarlarsan site içerigi ile ilgili bir ip ucu vermiş olursun kullanıcıya. site çok geç açılıyor buna kesinlik bir çare bulmalısın!!! şöyle bir şekilde yardımcı olmaya çalışayım ayrı her sayfayı farklı bir swf yap olarak kaydet ve bu swflere preloader yap yani iletişim sayfasına tıklandıgında iletisim.swf dosyası anasahnede çalışsın. bu şekilde sitenin hepsini birkere de yükleme için zaman kaybetmezsin ve ziyaretçiyide sıkmazsın.şu geri buttonu hiç hoşuma gitmedi açıkcası.fontlardaki ve yazılardaki eksikleri arkdaşlar söylemiş.menü geçişlerindeki parlama olayı çok klasik bir geçiş oldu.bunu herkes kullanıyor.sitede müzik olayıda biraz bogucu geldi hep aynı tempoda çalıyor.bence müzik olayını sitenin belli kısımlarında yada geçişlerinde kullanmanı tavsiye ederim hem siteye yük getirmez. flashla yapılmış en iyi siteleri incele derim kısacası olay nerden nerde bitiyor ve nerde geriye dönüyorsun nerde bir adım atıyorsun hepsini tek tek sahnele. bu şekild akıcı ve kullanışlı bir web site oluşturabilirsin.çalışmalarında başarılar dilerim.