Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gaf tasarım ajansına logo tasarımı

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
denemelogolardb4.jpg

Benzer konular

docker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cıx olmamış. f ile a yi birleştirmen "Gof" olarak okutturuyor. ayrıca espaslar berbat. fikir bazında da bir olay yok. bir Kuaföre yapılsaydı belki olurdu ama sözkonusu "tasarım ajansı" olunca daha kendi logotype'ını yapamayan bir ajansa iş vermezlerdi diye düşünüyorum. ;)

"Ga" kisminin espası kalabilir ama "af" kısmını ayırmakla başla derim. bir de yaratıcı birşeyler katabilirsen olur.

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:D:D:D:D:D:D:D:Dyorumun için teşekkürler...bi soralım bakalım neden gaf mış ajansın adı:D:D marjinal takılıyo olmasınlar

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
birinci çalışma güzel ama tasarım yazısı oran olarak gaf yazısından çok küçük. biraz büyütmeni tavsiye edirim çünkü küçülünce okunması zorlar.

ajansın isminin gaf olma sebebi bence müşterilere karşı söylenmemesi gerekenleri söyleyecekler diyedir:D

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cıx olmamış. f ile a yi birleştirmen "Gof" olarak okutturuyor. ayrıca espaslar berbat. fikir bazında da bir olay yok. bir Kuaföre yapılsaydı belki olurdu ama sözkonusu "tasarım ajansı" olunca daha kendi logotype'ını yapamayan bir ajansa iş vermezlerdi diye düşünüyorum. ;)

"Ga" kisminin espası kalabilir ama "af" kısmını ayırmakla başla derim. bir de yaratıcı birşeyler katabilirsen olur.

Teşekkür ederim arkadaşım...logoda gördüğün her harfin espaslarından tut yükseklikleri, et kalınlıkları vs gördüğün ne kadar detay varsa hepsinin bi açıklaması var :D:D yorum için mersi

docker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim arkadaşım...logoda gördüğün her harfin espaslarından tut yükseklikleri, et kalınlıkları vs gördüğün ne kadar detay varsa hepsinin bi açıklaması var :D:D yorum için mersi

allah allah çok merak ettim açıklamayı. acaba "ismimiz gaf ajans, logotypeımızda da bir gaf yapalım" mantığı güdülmüş olabilir mi ?

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
flood

birinci çalışma güzel ama tasarım yazısı oran olarak gaf yazısından çok küçük. biraz büyütmeni tavsiye edirim çünkü küçülünce okunması zorlar.

ajansın isminin gaf olma sebebi bence müşterilere karşı söylenmemesi gerekenleri söyleyecekler diyedir:D

:D:D:D:D belli oldu bu ajans şimdiden iş yapamıycak yada tam tersi müşteri bolluğundan kriz geçiricekler..olsun demekki amacıma ulaştım muallakta kalmıycaklar:p

allah allah çok merak ettim açıklamayı. acaba "ismimiz gaf ajans, logotypeımızda da bir gaf yapalım" mantığı güdülmüş olabilir mi ?

hahah:D:D bak ne güzel fikir neden olmasın...burdan anlaşılıyoki arkadaşım yaratıcılığın sınır tanımıyorrr...teşekkür ederim :tongueout:

Moderatör tarafında düzenlendi:

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aşırı yuvarlak :)

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
bence fena olmamış yazı karakteri biraz daha kalın olabilir bir de tasarım yazısı kaybolmuş belirgin değil

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence göze hos gelmiyo ama bu logoyu yapmanda bi amacın varsa ve ulaştıysan ne mutlu sana

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk üzerinden değerlendirme yapmak gerekirse amaca uygun 10 üzerinde 10, bence çizimde güzel ama grafiker olarak çok ayrıntıya girmişsin çözene kadar firmanın ne iş yaptığı gözden kaçıyor. İsimde bence gaf gibi duruyor, buna bağlı olarak yapılan yorumlarda olumsuz oluyor. çalışma başarılı emek büyük. iyi çalışmalar

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence birinci üzerinde çalışırsan daha güzel olur ve serüvenistinde dediği gibi tasarım yazısı logoya göre çok küçük kalmış üzerinde çalışırsan güzel bişeyler çıkacaktır kolay gelsin

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
3-4-5 düzeltmeden sonra güzel :) biraz üstünde oynamalısın arkadaslar ztn hatalarını söylemıs şimdiden kolay gelsın..

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hata neye göre hata logoda bütünlük olmalı tasarım yazısı diğer harflerin kalınlıkları kadar böyle uygun görüldü...rast gele hazırlanmadığı için şu an da üzerinde değişiklik yapamıyorum...en azından bu logoda ama yorumlardan sonra sizlerin yönlendirmenizle eskiz çalışmaya başladım zaman ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim mersi....

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
ben gayet beğendim sanırım "GAF" isimlerin baş harfleri, ayrıca g ile a çok güzel olmuş yandan bakıldığında küçük g çıkması çok güzel, 2 çi çalışma daki tasarım yazısının yeri gayet güzel elinize sağlık ;)

melos1

🌱Yeni Üye🌱
çok başarılı senin çalıştığın ajansı biliyorum sanırım, işlerinde çok yaratıcısın çok profesyonel çalışıyosun işinde titizsin tebrik ederim seninle tanışmak istiyorum özelden cevap verirsen sevinirim...

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
melos sizi bize tanıttı yorumun için saol melos.. :D hehe Nasıl olmus Logo ? logo nasıl ? :D sade güzel hoş ama düzetmesi gereken yerler var arkadaslar söylmıs zaten :)