Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şunu anlayamadım; tasarım ajansı neyi tasarlıyor? Eğer bir şeyler tasarlayıp bir logoyu tasarlıyamıyorlarsa tasarımı bıraksınlar. Yok eğer logoyu yukarıdaki gibi tasarlıyorlarsa işi yine bıraksınlar.
Şunu anlayamadım; tasarım ajansı neyi tasarlıyor? Eğer bir şeyler tasarlayıp bir logoyu tasarlıyamıyorlarsa tasarımı bıraksınlar. Yok eğer logoyu yukarıdaki gibi tasarlıyorlarsa işi yine bıraksınlar.
her türlü eleştiriye açığım ama saygısızca olanına değil...eleştiriceksen eleştirin geliştirici olsun ki bende bu işten anlıyomuş diyeyim...sen ne anladın benim logomdan ki bana işi bırak ajansa işi bırak diyosun..sen ajan açıcak kadar bilgiye sahipmisin...yada logo tasarlayacak kadar...ya hiç yorum yapma yada yaptığın yorumun kalitesi olsun..burda yazılan tüm yorumlar insanların olaylara yaklaşım biçimi gösteriyorki seninkide anlaşıldığı üzere pekte kalite değil....ki bu işte profesyonel olmadığın sorundan belli....sen söyle bi ajans neleri tasarlar...yada sen kaç tanesini biliyosun
Daha önce gaf kelimesini ilginç bulmuştm ama bir logo yapmadan duramadım senin yaptıklarından biraz farklı ama en azından fikir olmuş olur Not : Resim Gözükmüyorsa Buraya Tıklayınız
hoş çalışmalar, ama kullanılacakları yerler de göz önünde bulundurulmalı.. eğer yazı olarak yazılmayacaksa ayrıca biraz zor okunurlar gibi geliyor bana..