Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gaf tasarım ajansına logo tasarımı

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim mersi melos:)

virgull

🌱Yeni Üye🌱
Şunu anlayamadım; tasarım ajansı neyi tasarlıyor? Eğer bir şeyler tasarlayıp bir logoyu tasarlıyamıyorlarsa tasarımı bıraksınlar. Yok eğer logoyu yukarıdaki gibi tasarlıyorlarsa işi yine bıraksınlar.

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
2. si iyi gibi gözüküyor fakat 'a' harfi gerçekten 'o' gibi görünüyor ilk bakışta. ona bir çözüm bulabilirsen sorun yok gibi. eline sağlık!

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gaf kelimesi okunmuyor. Ayrıca tasarım kelimesinin logonun içinde kullanman gereksiz.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
logo olarak kullanılacağı için zarf antetli kartvizit gibi ufak baskılarda küçük kırmızı üçgende sorun yaşarsınız...

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şunu anlayamadım; tasarım ajansı neyi tasarlıyor? Eğer bir şeyler tasarlayıp bir logoyu tasarlıyamıyorlarsa tasarımı bıraksınlar. Yok eğer logoyu yukarıdaki gibi tasarlıyorlarsa işi yine bıraksınlar.
her türlü eleştiriye açığım ama saygısızca olanına değil...eleştiriceksen eleştirin geliştirici olsun ki bende bu işten anlıyomuş diyeyim...sen ne anladın benim logomdan ki bana işi bırak ajansa işi bırak diyosun..sen ajan açıcak kadar bilgiye sahipmisin...yada logo tasarlayacak kadar...ya hiç yorum yapma yada yaptığın yorumun kalitesi olsun..burda yazılan tüm yorumlar insanların olaylara yaklaşım biçimi gösteriyorki seninkide anlaşıldığı üzere pekte kalite değil....ki bu işte profesyonel olmadığın sorundan belli....sen söyle bi ajans neleri tasarlar...yada sen kaç tanesini biliyosun

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İnsanlar szin için çırpınıyor gibi olabilir ama gerçekten uyumsuz bunu gerçekten belirtmek isterim

moosa

🌱Yeni Üye🌱
İlk anda "gof" olarak okunma tehlikesi var.

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende pek beğenmedim açıkçası

bunlarla sınırlı kalma yeni denemeler yap derim

daha güzel şeyler çıkacağına eminim

kolay gelsin

saygılar...

sevgii

🌱Yeni Üye🌱
gaf kelimesinin okunurluğu yok yazı karakteri kalın ayrıca tasarım yazısı olmamış

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Daha önce gaf kelimesini ilginç bulmuştm ama
bir logo yapmadan duramadım
senin yaptıklarından biraz farklı ama
en azından fikir olmuş olur
Not : Resim Gözükmüyorsa Buraya Tıklayınız
19718197mm0.gif

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok güselde yazının pixelleri çok kötü o bozuyor bide arkadaşların dediği gibi isimden kaybediyor::D:D

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence 1. çalışma çok güzel duruo tasarım yazısını a harfini içine sığdır taşırma bence o zaman daha okunaklı olacaktır eline sağlık

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok sevdim bu tasarımları bana benim tarzımı anımsattı belkide o yüzden.....elerine sağlıkk....

ziyade

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hoş çalışmalar, ama kullanılacakları yerler de göz önünde bulundurulmalı.. eğer yazı olarak yazılmayacaksa ayrıca biraz zor okunurlar gibi geliyor bana..

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üzerinde biraz daha çalışınca güzel bişey çıkacak ortaya fikir çok güzel ama tasarım ın yerini iyi bulmalısın