Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

galata mühendislik

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
slm arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeni bir çalışma ile aranızdayım. değerlendirmeleri bekliyorum. iyi çalışmalar:iloveyou:

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Benzer konular

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk gözüme takılanlar;
Galata Kulesi şekliniz dairenin içinde küçük kalmış ve hatları itibariyle de daha belirgin bir çizgiyle çizilebilirdi.Font bakımından çalışmaya biraz daha vakit ayırmalısınız.Kolay gelsin.

Mehmet Mengu

🌱Yeni Üye🌱
Renk uyumları cok güzel, ancak font ve galata kulesi konusunda the_one'a katılıyorum.
Teşekkürler.

arcya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.arcya.com
öncelikle bir mühendislik firması için uygun renkler olduğunu düşünmüyorum. daha çok gıda sektörüne hitap eden formları ve fontları çağrıştırdı bana. mesela daha vurgulu ve keskin hatlara sahip bir mühendislik daha etkili olur. ayrıca galata kulesi oldukça zayıf çizgilerle betimlenmiş. bunu bir a4 kagıtta silik şekilde fonda uygulamak isterlerse antet mantığıyla, çok hoş durmayabilir. eline sağlık.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle bir mühendislik firması için uygun renkler olduğunu düşünmüyorum. daha çok gıda sektörüne hitap eden formları ve fontları çağrıştırdı bana. mesela daha vurgulu ve keskin hatlara sahip bir mühendislik daha etkili olur. ayrıca galata kulesi oldukça zayıf çizgilerle betimlenmiş. bunu bir a4 kagıtta silik şekilde fonda uygulamak isterlerse antet mantığıyla, çok hoş durmayabilir. eline sağlık.

değerlendirmen için teşekkürler. bişeyi merak ettim hiçmi olumlu bir yanı olmamış. bu eleştirilere bakarsak baştan birşey yapmam gerekecek. iyi çalışmalar

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
değerlendirmen için teşekkürler. bişeyi merak ettim hiçmi olumlu bir yanı olmamış. bu eleştirilere bakarsak baştan birşey yapmam gerekecek. iyi çalışmalar

bi sorun olmayacakmı o zamanda
siz başka bir konunuzda bu firmaya ait kartvizit tasarımları eklediniz
logo üstünde yeniden çalışma şansınız varmı artık?

arcya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.arcya.com
evet o kartvizit yorumuna da katılmıştım. eğer kabul görmüş yada en azından itiraz edilmemiş bir çalışmaysa bence o kadar sorun değildir. gördüğüm birçok çallışmaya göre oldukça başarılı sonuçta. ancak ben daha sonrası için belki faydalı olabilecek yorumlar yapmaya çalıştım. tabi şansın var ise birde alacağın yorumlar neticesinde çıkacak sonucu da görmeni isterim. sonuçta müşteri de memnun olmalı sende. yoksa işinden keyif almayı unutursun...