Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Galatasaray Tasarımlarım

uags

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar aslında grafik işinde yeni değilim ama bu siteyi yeni buldum hep yabancı sitelerde gezen biri olarak bir türk sitesi görmekten mutluyum.Sizlerle kendi sitem için tasarlamış olduğum wallpaperlarımı paylaşmak istedim tabiiki yorumlarınızıda bekliyorum amatör değilim tasarımda onu belirtmek isterim
Not grafikler önceden tasarlanmıştır.Sitemin ismi bulunmaktadır grafiklerde bu bir reklam girişimi değildir zaten buna ihtiyacım yok sadece paylaşmak amaçlıdır.

Umarım beğenirsiniz bunları seçtim şimdilik

Benzer konular

rmzrsln

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık abicim çok güzel olmuş... neden kimse yorum yazmamış galatasaraylı mı yok yoksa:D

uags

🌱Yeni Üye🌱
eywallah teşekkür ederim elimizden geldiğince yabancı üstatlardan bişeyler kapıyoruz

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar aslında grafik işinde yeni değilim ama bu siteyi yeni buldum hep yabancı sitelerde gezen biri olarak bir türk sitesi görmekten mutluyum.Sizlerle kendi sitem için tasarlamış olduğum wallpaperlarımı paylaşmak istedim tabiiki yorumlarınızıda bekliyorum amatör değilim tasarımda onu belirtmek isterim
Not grafikler önceden tasarlanmıştır.Sitemin ismi bulunmaktadır grafiklerde bu bir reklam girişimi değildir zaten buna ihtiyacım yok sadece paylaşmak amaçlıdır.

Umarım beğenirsiniz bunları seçtim şimdilik
fena çalışmalar değil fakat şöyle bir durum söz konusu ki UA değilde uA şeklinde çalışmalarını yönlendirirsen çok daha başarılı olacak başarılarının devamnı dilerim :D

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
bu takıma sempati duyuyorum :)

güzel olmuş... ;)

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
galatasaraylıyım ama sanırım bununla ilgisi yok. gerçekten çok hoşuma gitti.
elinize sağlık...

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
galatasaray logosu oldugu ıcın kafadan guzel :p

şaka bı yana harbıden ck guzel olmus hocam ellerne saglık

xanlx1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
armanın ruhu yeter. :) çok güzeller elinize sağlık.

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.:) Özellikle Galatasaray'ı kullanmış olman ayrı bir hava katmış.:)