Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gang'n İSTANBUL AFİŞ DENEMESİ- YARDIM

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki afişi yaptım da çok kötü yaptım...
Bilgisayarıma format attığımda brush arşivimi de silmiştim, brushla birlikte font arşivimden gitti aynı klasör içindeydi çünkü.
Herneyse arkadaşım rapper, benden bir afiş istedi. Photoshopta biraz uğraştık böyle bişey yaptım...Ama yazı fontlarıymış vb. bir çok hatam vardır kabul ediyorum... Bu konuyu açmamın nedeni ise : afiş hakkında bilgi almak?
Afişte ne ölçü kullanmalıyım A3 boyutu ölçüsü mü?
Afişte nelere dikkat etmeliyim... vs ?
Mesajımı yanıtlayacak arkadaşlara şimdiden saygılarımı sunarım !

sssjly.jpg

Son düzenleme:

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
çok basit olmuş. Bu kadar fazla font çeşidine ne gerek var aynı zamanda hepsi uyumsuz birbirinden. Sadece zemin biraz düzgün duruyor (kötünün iyisi) gerisi maalesef ki olmamış.
Ama ümidini kırma yeniden yap eminim daha güzel olacak:)

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
çok basit olmuş. Bu kadar fazla font çeşidine ne gerek var aynı zamanda hepsi uyumsuz birbirinden. Sadece zemin biraz düzgün duruyor (kötünün iyisi) gerisi maalesef ki olmamış.
Ama ümidini kırma yeniden yap eminim daha güzel olacak:)

çok haklısın, çok fazla cümbüş olmuş ...Arkadaşım rapper(rapçi) olduğu için böyle bişey istediği için yaptım, bende fontlarda sadeliği isterim, ama arkadaşım sade bişey olmaması istedi... Farklı font ondan kullandım :) ayrıca font arşivim vardı silindi format atınca yedeğini almadım şuan bile font yükleyecek zamanım yok derslerime bakmam gerektiği için o anda rastgele fontlarla yaptım bu çalışmayı :) yorumun için teşekkür ederim...

mubatu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
göz yorucu olmuş fontlar hunterboyunda dediği gibi uyumsuz ve luzumsuz bence bunu sil yeni bir tasarım yap bu tasarımı aklından da sil
kolay gelsin...

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence en büyük sıkıntı font konusunda olmuş. üstteki dört satırın fontları mesela. onun dışında gang istanbul yazsını daha güzel ve büyük bir şekilde yazıp ön plana çıkarabilirsin. diğer yazılarıda biraz küçültmen gerekebilir. renklerde uyumda önemli tabi. ama dediğim gibi bence en büyük sıkıntı fontlarda olmuş. daha iyisini yapabilirsin bence :)

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
font iyi değerlendirilebilirdi yazıların font ve renk seçimi yanlış olmuş bence :S

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Bütün arkadaşlarımın yorumları için teşekkür ederim... Fontlar da sorun olduğu konusunda haklısınız , çünkü bende beğenmedim...Arkadaşım için hazırlamıştım zaten, bazı yerlerde böyle-şöyle yap diye beni yönlendirdi. Önemli olan hazırladığım kişinin beğenmesi olduğu için fazla önemsemedim , sadece hatalarımı bulmak için paylaştım sizlerle...:)

cero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
''BilmeyenLer'' değil ''Bilmeyenler''
''YetkiLiLer'' değil ''Yetkililer''
''Bkliyicektir'' değil ''Bekleyecektir ''

TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM,DOĞRU KULLANALIM :)

Başarılar...

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
''BilmeyenLer'' değil ''Bilmeyenler''
''YetkiLiLer'' değil ''Yetkililer''
''Bkliyicektir'' değil ''Bekleyecektir ''

TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM,DOĞRU KULLANALIM :)

Başarılar...

Cero , cevabın için teşekkür...
Arkadaşım notepad'de ne yazacağını düzenlemişti.
notepad'in içindeki yazıyı aldım sadece, ben arkadaşın yazdığını uyguladım...
Hata bende de var dikkat etmemişim özür dilerim...
Ayrıca bir konuya yer vermeliyim;
Ben lise 3 öğrencisiyim arkadaşlarımın hepsi Türkçe'yi katlediyor...
Türkçe yabancı kelimelerle yozlaşıyor, hatayı bilerek yapmadım.
Bilerek hata yapanları kınaman en iyisi...
"Türkçemize Sahip Çıkalım , Doğru Kullanalım " diyen bir çok kişi gösterebilirim ki asıl Türkçe'yi doğru kullanmayanlar onlardır...

krater.34

🌱Yeni Üye🌱
Gang'n İstanbul Grubunun Bu Afişle Uzaktan Yakından Alakası Yoktur.Teşekkürler..

izmirle

🌱Yeni Üye🌱
boyutu kendin belirle ve o boyutta mm lik çalış renkleri göz alıcı olması için zorlama sade ve ciddi bir tasarım daha çok ilgi çekecektir

2ce

🌱Yeni Üye🌱
renk seçimleri doğru olmamış..

isakara

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım genel olarak inceledim evet arkadaşlara katılıyorum öncelikle sen afiş çalacaksın ama nerde kullanacaksın 50*70 mi yapacaksın ne yapacaksın önce sen kendine bir alan belirle alanın ne olcak daha sonrasında zemin çok uyumsuz fontu söylemiyorum zaten font konusunda sıkıntılısın belli ama genelde bu tarz çalısmalara zemin seçerken sana bir site vereyim diycem ama reklam olur burda ordan zeminler arastır en basiden kendin yapamıyorsan koy gelsin ama çalısman güzel.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
arkadaşım genel olarak inceledim evet arkadaşlara katılıyorum öncelikle sen afiş çalacaksın ama nerde kullanacaksın 50*70 mi yapacaksın ne yapacaksın önce sen kendine bir alan belirle alanın ne olcak daha sonrasında zemin çok uyumsuz fontu söylemiyorum zaten font konusunda sıkıntılısın belli ama genelde bu tarz çalısmalara zemin seçerken sana bir site vereyim diycem ama reklam olur burda ordan zeminler arastır en basiden kendin yapamıyorsan koy gelsin ama çalısman güzel.

cevabın için teşekkürler , reklam olacağını sanmıyorum... Grafikerler.net yardım isteyenlere yardımcı olan bir site olduğu için bişey olacağını sanmıyorum warez paylaşım yok sadece :) senden linki istesem ?