Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazete çalışması "havadis-i pomem"

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
1884.jpg

Benzer konular

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Kulupler olşmaya başladı yazmışsınız logo solunda. Yazım hatası.
Müdürle röprtajda elinden geleniyapıyor yazmışsın. boşluk yok
İntibank eğitimi kısmında . dan sonra büyük başlar.
altta 1.sayımız demişsin 1. den sonra boşluk.

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sayfa zemin rengi çok koyu dekupelere sanki fazla fedır veya blur verilmiş sanki resimler net değil ayrıca tashih var fazlasıyla biraz fazla eleştirdim ama kusurabakmayın ben 4 sene gazete mizanpajında çalıştım o yüzden bunlara dikkat ediyorum iyi çalışmalar...

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
deneme amacı ile yapılmış ancak bu gazete baskıda zorlanır renkler neden yeşilin tonlarında ? ayrıca çok boşluk bırakılmış bir gazeteci olarak yorumumu istersen, çok müsrüf olmadan dikkat çekebilecek kadar haberlere yer aç ne fazla olsun ne az. genel olarak farklı bir tarz ama başlıklarda özellikle manşette yazıları daralt ve 3 satıra yayma tavsiyem iki satır idealdir istersen eşit olmaları için 1 satırı daraltır ikinci satırı açarsın buda değişik bir tarz olur

fartim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Haberler arası belirleyicilik yok.... güzel..

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kenardaki boşluğa Türkçe eğitimi ile ilgili bir kurs ilanı filan eklenseymiş hoş olurmuş :)

Son düzenleme:

serkanince444

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkanince.com
arkaplan rengi bi ilginç gerçekten bu rengi niye kullandın ? birde haberler arasında hiç çizgi yok yani sadece boşluk bırakılmış

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten teşekkürler, yazım hatalarımın olabileceğini biliyordum çünkü acele ile hazırlanmıştı. Yorumlarınızın çoğu gözümden kaçırdıklarım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok faydalı oldunuz.

Arka plan rengi sadece sarı gazete kağıdı hissi vermesi içindi normalde olmayacak. Düzenlemeleri yaptım yenisini sizle tekrar paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: Nur

caglarim

🌱Yeni Üye🌱
dedikleri gibi eğer ki arkakaplan renk tonu eğer belirtiğin gibi olmayacaksa ve de imla ve dil kuralınıda düzeltirsen bu çalışma güzel olur, dizayn ve mizanpaj olarak görüntü güzel.Tabi ki yorumcu arkadaşlar istediği şeyi söyleyebilirler..ama iş tasarıma gelince sanırım kimsenin tam, doğru ve düzgün birşey çıkaracaklarını sanmıyorum.Ben bile dahil...

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle Pomem hayatının hayırlı uğurlu olmasını dilerim Firex kardeş. Elazığ Polis Haber gazetesini biliyorsun, tasarımını yapan bendeniz çalışmanı başarılı buldum. Gün geçip sayılar ilerledikçe çok daha başarılı işler çıkaracağına eminim. Çalışman hakkında birkaç katkıda da ben bulunayım.
Gazetenin isminin çevresinde çok fazla logo var, bunu bire indirmelisin. Bence hem pomem hemde polis logosunu kaldır, yeteneğin var, yeni bir gazete logosu yap.
Gazetede kullandığın yazı stilini değiştir. Gazeteleri incele ve hoşuna gidenlerden birini seç... Tavsiyem Amplitude font ailesi...
Haberlerde bir bütünlük sağla. Göz habere baktığında nerede başlayıp nerede bittiğini hemen anlasın. Haberler birbirinden ayrılsın, karmakarışık olmasın.
Haber başlıkların ve manşeti küçük harflerle yazarsan daha iyi olacağını düşünüyorum.
Haber metinleri sağa sola hizalı olsun ama aralarında da çok boşluklar olmasın. Tirelemeye dikkat...
Şimdilik benden bu kadar dostum...
Önündeki meslek hayatında başarılar dilerim...