Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazete ve Dergi Reklamı - Yorum Bekliyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
evet firma ve logo hakkında mitoloji bilgisi aldım çalışmamın iç sayfalarına dahil edeceğim zaten değiştirdim birazda bitince atarım buraya

firmanın adı pandora ben çizmedim başkası çizmiş ve medusa firmanın diger adıda ...

pandora ve medusa ikisiinide Kullanıyorlar ...

Şimdi sizi daha da çok takdir ettim. Bunu diğer arkadaşlarda yapmalı. Logo demek sadece güzel çizgilerin yan yana gelmesi demek değildir. Logo şirketin karakterini gösterdiği gibi çizilen karakterinde bir anlamı olduğu unutulmamalı ve bu doğrultuda doğru çizgilerle doğru anlatımı birleştirip başarılı bir logo çalışması yapılmalıdır. Bir grafiker o anda elinde olan iş ile ilgili genel bilgileri edinmeli ve bu doğrultuda çalışmalarını oluşturmalıdır. Bu güzel diyalog için size teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İyi forumlar.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Hocam illaki yazıcam kısa bir süre içinde baktıgım çalışmalar vartabi bu siteden ama inanın gece 3 lere akdar tasarım yapıyorum gunduzde bu işle alakalı olmayan bir işte çalışıyotum gözlerimin agrısından inanın yazıalrı bile zor okuyorum siteye ekleme yaptıgımyada yorum yazdıgım saate bakın ..
saat 2-3 vs...

tabiki bende bişeyler söylemek istiyorum arkadaşlara.... ama şimdi değil sırası

Maalesef mazeretini kabul edemeyeceğim, benimde işlerim var, bende çalışıyorum geç saatlere kadar, işlerim yoğun diyede yorumlarımı eksik etmedim. Bu yorumları yapmak zorunda değilsin ama senin işlerini eleştiren arkadaşların senin çalışmalarında yorumu var. En azından senin işlerin hakkında fikirlerini söyleyen arkadaşlara, nezaketende olsa bir kaç satır yaz.
Bir öneri......sadece.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
tşk ederim volkan tekin İnceliğin için ...

sanada başarılar dilerim

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar .. Müşterinin istei üzerine daha fazla resim eklenerek tarasım biraz daha değişti.. ve A3 leride yeni bitirdim sizlerle Paylaşayım Dedim ...

Hocam Kızacak Ama sadece 2 Ürün var burda resim fazla gelebiir ön arka sayfaları ve iç sayfa

Ön Kapak :

kapak%20%C3%B6n.jpg

Arka Kapak

kapak%20arka.jpg

İç sayfa :

A3%20siyah.jpg

Diğerini İkinci seferde göndereyim ..

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buda Diğeri

Ön Kapak :

kapak%20%20k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1.jpg

Arka Kapak :

kapak%20arka%20k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1.jpg

İç Sayfa :

A3%20K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1.jpg

ŞİMDİ Hangisi Daha Hoş..
Müşteriye sadece iki seçenek sunacagım tasarım aynı renkler Farklı ..?

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
hangisi hoş diyebilmem için önce bazı düzeltmeleri söylemek istiyorum.
çalışma alanında kendine bir sınır çizmen gerekiyor bu alanda yapmış olduğun tasarım daha düzenli bir çalışma olacağını gösterecektir. sınırın dışına çıkman bıcakta bunları kaybetmene neden olucaktır.
ilk çalışmanı beğendim ürünlerin özelliklerini resimlerde iyi yansıtmışsın.
bir ayrıntıda el içerinde duran dünya resmine uygulamış olduğun transparan geçişle ambalaja uyguladığın geçiş iki resmi birbirine karıştırmış bu konuda bir seçim yapman gerekiyor yada yerlerini değiştirmen başarılar

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Neden Siteye Bazı Saatlerde Giriş yapamıyoruz acaba .. .?
sizde aynı sorunu yaşıyormsunuz benimle .?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Neden Siteye Bazı Saatlerde Giriş yapamıyoruz acaba .. .?
sizde aynı sorunu yaşıyormsunuz benimle .?

Elimizde olmayan ve serverdeki arıza düzeltilmeye çalışıldığından oldu bu. Yoksa 7/24 açık olmak hedefimiz. Ama sorunlar gideriliyor. Umarım bir daha yaşamayız.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hımm ok sorun tamamn çözülürse Daha iyi olacak sanırım yada başka servera taşınalım :)

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence alttaki 3 tane hoş olmuş eline sağlık

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. çalışma hoşuma gitti

bilgi paylaştıkça güzeldir çalışmalarınız ufkumuzu açar ama yorumlarınız ve yardımlarınızda bi o kadar yardım eder arkadaşlara

tasarlayanadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Buradaki arkadaşların imla kılavuzu yoksa, internette mevcut. Oradan inceleyebilirler.. Neredeyse bütün işlerde ciddi yazım hataları mevcut. Kullanılan fontlardan, renklerden, fikir açısından bile bahsetmiyorum... Önce bunu düzelt sonra diğerlerini konuşalım...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Buradaki arkadaşların imla kılavuzu yoksa, internette mevcut. Oradan inceleyebilirler.. Neredeyse bütün işlerde ciddi yazım hataları mevcut. Kullanılan fontlardan, renklerden, fikir açısından bile bahsetmiyorum... Önce bunu düzelt sonra diğerlerini konuşalım...

İnternet Türkçesi diye bir kavram var hayatımızda artık. Bir grafikerin ve grafiker adayının Türkçeyi iyi kullanmak diye bir kaygısının olmadığını savunuyor arkadaşlar. Bu kavramları hatırlatmak ve uyarmaktan gına gelmiştiki, siz çıkageldiniz yaramı tekrar kanattınız.

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
dostum senın bıran once bu işe nasıl başlanır neler gereklıdır hangı ılkeler vardır nelere uyulur bunları ogrenmen gerekıyor vasat bıle deıl daha kotu yoruma bıle gerek yok lutfen bu ısın ya hakkını verın yada 2 saatte 10 tasarım yapmayın? nereden tutsan elınde kalıyor. 10/1

basarılar...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
İmla olayı sorund eğil ben şi bitirdikten sonra basım öncesi gerekli kişiler gerken kontrolleri yapıyorlşar zaten oyzuden imla ve yazılarda pek durmuyorum tasarıma bakıyorum ben ...

mmmpower diyen arkadaşın tasarımlarınıda görmek lazım çünkü ben buişe yeni başaldım öğrenmek içinn başaldım eger vasat bile değil diyerek hevesimi kırmaya çalışıyorsa yanılıyor ..

kendisinin ilk tasarımlarını görmem laızmdır eger bir profesyonel deseydim ve öyle olsaydım burda bu konumda sizelrle bişey tpaylaşmazdım zaten ...

önce bir dedikelrine dikkat etsin...!

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
İmla olayı sorund eğil ben şi bitirdikten sonra basım öncesi gerekli kişiler gerken kontrolleri yapıyorlşar zaten oyzuden imla ve yazılarda pek durmuyorum tasarıma bakıyorum ben ...

mmmpower diyen arkadaşın tasarımlarınıda görmek lazım çünkü ben buişe yeni başaldım öğrenmek içinn başaldım eger vasat bile değil diyerek hevesimi kırmaya çalışıyorsa yanılıyor ..

kendisinin ilk tasarımlarını görmem laızmdır eger bir profesyonel deseydim ve öyle olsaydım burda bu konumda sizelrle bişey tpaylaşmazdım zaten ...

önce bir dedikelrine dikkat etsin...!

Arkadaşa biz gereken uyarıyı yaptık, ayrıca seni eleştiren birinden çalışma istemek adet haline geldi, hatırlarsan bendende aynı şeyi istemiştin:lol:.
Bu arada sinirlenince iyice elin ayağın dolaşıyor, yazdıklarını bir daha kontrol edip öyle yolla, yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim lütfen. Dil grafik tasarımın anahtarıdır, eğer dili iyi kullanamazsan, burdaki gibi kendini bile ifade edemezsin.

Umarım dil ve kullanımı konusunda bundan sonraki çalışmalarında gerekli hassasiyeti gösterirsin.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşa biz gereken uyarıyı yaptık, ayrıca seni eleştiren birinden çalışma istemek adet haline geldi, hatırlarsan bendende aynı şeyi istemiştin:lol:.
Bu arada sinirlenince iyice elin ayağın dolaşıyor, yazdıklarını bir daha kontrol edip öyle yolla, yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim lütfen. Dil grafik tasarımın anahtarıdır, eğer dili iyi kullanamazsan, burdaki gibi kendini bile ifade edemezsin.

Umarım dil ve kullanımı konusunda bundan sonraki çalışmalarında gerekli hassasiyeti gösterirsin.

evet yazım hataları var çünkü dikkat etmiyorum :)
yani önemli birşey oldugunda dikkat ediyorum onun dışında yazarken dikkatsizimdir ..

çalışmalarımda dil kısmına gelince zaten hocam baskı öncesi hocam kontrol edipgerekli düzenlemeleri yapıyor ...

oyuzden ordada dikkat etmiyorum taaki ben bir çalışmayı baştan sona kadar yapacaksam ..

birde şuvar bilim adamları kelmieleri hraf hraf dğeil kelmie kelmie algıladıgımızı fark etmişler oyuzden yanlış yazsamda normal olarak okuyabiliyorsunuz :)

( bu bir savunma amaçlı değildir )

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Benim sana uyarım, dili iyi kullan bu konuda çok zayıfsın, bunu bir abi tavsiyesi olarak kabul et. Buradaki gibi saldırılara her zaman maruz kalabilirsin, mmmpower adlı kullanıcının niyeti zaten sizi taciz etmek, onun gönderecek bir çalışması yok. Bırak bu tür insanlarla biz uğraşalım, eğer muhakkak cevap vermende gerekiyorsa iyi düşün, öyle yaz yazdıklarını gözden geçir hatalarını gider öyle gönder. Bir önceki mesajın gibi göndereceksen hiç gönderme. Bilmem anlatabildimmi canım kardeşim.

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
amacımız kımseyı kırmak deıl ama daha dıkkatlı olmak benım yorumdakı amacım yaptıgınız ıslerın uzerınde durun daha dıkkat edın onu adapte olup daha ıyıye ulasmaya calısın 2 saatte 10 iş cıkarmak marıfet degıl bunu vurgulamaya calıstım.

saygılarımla