Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gaziantep

fkml

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar benim sizden bi ricam var gaziantepi veyada başka bir memleketi tanıtmak içn bir afiş yapmam gerkiyor sadece nasıl biişiler yapabilirinm yardımcı olrmusunuz bende grafik öğrencisiym ltfen sadece bilgi rica ediyormmmm :wink::iloveyou:

ya arkadaşlar sizden yardım istedim hiçkmsede bi yorum yapmadı veyada bana bi bilgi vermedi ne olur şöyle böyle yapabilirsinb die bilgi verseniz

mekselina34

🌱Yeni Üye🌱
Bildiğim Bir gerçek Var Oda Kendi Kendine Yaptığın İyiliktir, :)

mehmetmetin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Gaziantep'in baklavası meşhurdur :) Bunu tema alabilirsiniz...Ve daha neleri vardır Gaziantep'in bunları bir araştırın bence ...

fkml

🌱Yeni Üye🌱
ben araştırdım resimlerde elimde ama afiş sade bir görsel yazı vs.olabiliiyor ama ben kültürünü yansıtacak afiş yapıcm bir tane yaptım ama sizdende yardım istiyorum daha fazla bilgi için yaptığım afiş kalabalık oldu gibi ama

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
burada yayınlarsan yaptığın afişi sana daha kolay yardımcı olabilir

romanart

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gazianteple ilgili bir afiş yapacaksan eğer öncelikle antep kalesi,fıstık,zeugma gibi görselleri kullanabilirsin.otantik objeler ve görseller-yöresel renkler kullanabilirsin.umarım yardımcı olabilmişimdir.

fkml

🌱Yeni Üye🌱
hepinize çok tşk ederm yeteri kadar yardımcı oldunuz çok saolunnn

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
hepinize çok tşk ederm yeteri kadar yardımcı oldunuz çok saolunnn

Siz de saolun... Ama anlayamadığım bir şey var. Yaptığınız işi buraya koyacak kadar bile bir şeyler üretemediyseniz neden ısrarla bu işi yapmaya çalışıyorsunuz?

fkml

🌱Yeni Üye🌱
1.si ben buraya eklemeyi bilmediğim içn eklemedşm 2.si ben daha yolun baında sayılırım çünkü lise3.sınıfgrafik bölümü öğrencisiym sizin gibi profesynel değilim daha yani

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1.si ben buraya eklemeyi bilmediğim içn eklemedşm 2.si ben daha yolun baında sayılırım çünkü lise3.sınıfgrafik bölümü öğrencisiym sizin gibi profesynel değilim daha yani

bizim şirkette de Lise 3. sınıfı öğrenci stajerler var ama maşallah tozu dumana katıyorlar çizim dersen çizim tasarım dersen tasarım bence okulda biraz derslere yoğunlaş derim ben
birde eğer foruma üye olur olmaz böyle bir istek yerine forumda bi gezinti yapıp biraz yapılan işlere ve forumla ilgili yazıları (yani kurallar vs.) okursan kendini daha iyi geliştirirsin

fkml

🌱Yeni Üye🌱
sen bence afişivs yaptığımız çalışmayı desenlerivs. görmeden yorum yapma bence hemde lise 3.sınıf öğrencileri stajerlik yapmıyo ben genllikle burdayım yaptığınız çalışmalarıda çok iii bi şekilde inceledim merak etme

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
madem yapılan bir çalışman var görsek yaptığın çalışmayı da o zaman daha sağlıklı yorum yapıp sana da yardımcı olsak günlerdir ne yapayım ne yapayım diye soracağına neden yayınlamıyorsun peki

fkml

🌱Yeni Üye🌱
peki yayınlicam nasıl yayınlanıyor uraya bi yardımcı olurmusunuz benm pcde değil en kısa zamanda mutlaka yayınlcm

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
forum kurallarında detaylı yazıyor oradan resim yüklemeye girersen daha aydınlatıcı ve kolay olur senin için (şu an uzun olduğu için yazamıyorum kusura bakma)

ahmet227

🏅Acemi Tasarımcı🏅
umarım güzel bir çalışma yapmışsındır.