Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazilerimiz

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
İyi günler.2. çalışmamla birlikte karşınızdayım.Bu çalışmamı da photoshopu kota yüzünden bu ay indiremediğim için paintten vede bir başka programdan yardım alarak hazırladım.İşte çalışmam:

movieposterjc3.jpg

En alttaki yazılara aldırmayın lütfen.

qrafiX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne bu hala anlamış değilim :)

Poster programıyla yapılmıs :D Bari alttakı yazıları programdan silseydin

Son düzenleme:

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Silinmiyodu ki...
Anlatıyım.
Gazilerimizi ülkeye küstürmemek için üsttekilerimize çağrı ;)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Demek ki silinse silcektiniz..
Kusura bakmayın ama hazır programla yapılmış bi çalışmaya ne yorumu bekliyordunuz, yaptıgınız şey, internetten buldugunuz fotoğrafları yerleştirmek...ki fotoğrafları koymak üstüne yazı yazmak afiş değildir. Yorumum size kırıcı gelebilir belki ama siz hazır bir program kullanıp yorum beklediginiz sürece değişmeyecek ne zaman ki kendinize özgü bir tasarım yapıp koyarsanız iyi veya kötü saygı ile yapıcı yönde yorumumu yapıp eleştiririm!

Şimdi soruyorum size bu bir afiş mi

https://www.grafikerler.net/sigarasiz-yasamin-gunumuzdeki-etkileri-t39402.html

Size daha öncede sayfalarca bu konuda yazmıştım hatırlarsanız, hazır program kullanarak grafik tasarım yapılmayacagını, kendi hayal gücünüz ve tasarımınızı kullanarak bir şeyler çıkarmanız buna göre yorum beklemeniz gerektigini, yanılıyor muyum?

Umarım bu sefer söylediklerimi dikkate alırsınız.
Saygılar...

Kolay gelsin.

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben herkesin yorumunu dikkate alıyorum.Haklısınız,hazır program ama nasıl yapılır ki programsız ???...
Kendim üretmem gerektiğini biliyorum.Bende ona uğraşıyorum,hemen olcak bişey değil.
Ben sizin kadar tecrübeli değilim.Dİrek,"Şimdi soruyorum size bu bir afiş mi ?" dicenize,şunu şöyle yaparsan,aifş özelliğine daha yatkın olur falan diyebilirsiniz değil mi?
Bende çok güzel yorumlar beklemiyorum,siteyi inceliyorum,afişlerden pek anlamadım ama logoları çok az da olsa nasıl yapçağımı anlıyorum.Herşey yavaş yavaş olcak diye düşünüyorum.Bunlar benim daha ilk çalışmalarım.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben herkesin yorumunu dikkate alıyorum.Haklısınız,hazır program ama nasıl yapılır ki programsız ???...
Kendim üretmem gerektiğini biliyorum.Bende ona uğraşıyorum,hemen olcak bişey değil.
Ben sizin kadar tecrübeli değilim.Dİrek,"Şimdi soruyorum size bu bir afiş mi ?" dicenize,şunu şöyle yaparsan,aifş özelliğine daha yatkın olur falan diyebilirsiniz değil mi?
Bende çok güzel yorumlar beklemiyorum,siteyi inceliyorum,afişlerden pek anlamadım ama logoları çok az da olsa nasıl yapçağımı anlıyorum.Herşey yavaş yavaş olcak diye düşünüyorum.Bunlar benim daha ilk çalışmalarım.

"Nasıl yapılır ki programsız?"
Programsız değil tabi ki program kullanacaksınız ama hazır program değil, grafik tasarım programı.Madem birşeyler yapmak istiyorsunuz o zaman önce buna dikkat edin.

O zaman önce afiş nedir? kavramını özümseyerek işe başlayın derim, sonra sitede araştırma yaparak, inanın gerisi zaten sizin hayal gücü ve yeteneğinize kalmış denemelerinizle şekil kazanacaktır.

Bunların ilk çalışmalarınız oldugunu biliyorum, ona göre değerlendirip, ben daha iyi ne olabilir diye uğraşıyorum, yorumumuda sizi kırmak için yazmıyorum; hani diyorsunuzya daha iyi neler yapılabilir o yönde yorum yapın diye, siz araştırma ve deneme yapın çalışmanızı koyun ne kadar kötü olursa olsun özgün olsun, biz sizi bilgilerimiz ölçüsünde; iyi veya kötü yönlendiririz neler yapılabilecegi konusunda.

İyi çalışmalar.

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bide milleti suçluyorsun

hazır program kullanacağına acemice olasa tasarım programlarını kullanarak hazırlasan ve acemiliğini bu programda atsan daha iyi olur ve senin gibiler yüzünden emeğe saygı kalmadı.herkez bişeyler bulup gönderiyor hazır program olmasına rağmen hiç yapamamışsın

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
hazır program kullanacağına acemice olasa tasarım programlarını kullanarak hazırlasan ve acemiliğini bu programda atsan daha iyi olur ve senin gibiler yüzünden emeğe saygı kalmadı.herkez bişeyler bulup gönderiyor hazır program olmasına rağmen hiç yapamamışsın

Nasıl?
BEnim gibiler yüzünden mi?,
Ben nasılım ki?Hazır program kullandım evet, Çünkü imkanlar öyle.Ben de bir sürü program indirmesini,yani tasarım programı indirmesini bilyorum ama kotayı aşınca da ne oluyor biliyoruz/m.

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D bi idam etmediğimiz kaldı beğendik yada beğenmedik diceksiniz ::D
ben sana farklı programlar kullanmanı tercih ederim yavuz
freehand veya corel gibi