Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gece kuşları.. kimler online?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
tirEdsOuL okumakla kalma arkadasım yazdıgın zaman daha cok sey kazanıyor ınsan :) bak bana sızler gıbı guzel ınsanları tanıdım.. susarak tanıyamazdım oyle degılmı :)

susmak çoğu zaman konuşmaktan çok çok daha iyi geliyor, belirli dönemlerde susmayi tercih etmek daha güzel :)

ressam26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
shedesign teşekkür ederim imzamı beğendiğin için... güven benim dikkat ettiğim en önemli noktadır herşeyin başıdır benim için;)

tirEdsOuL valla hayatı yaşamayı sevmeyen öyle çok insan varki kendine zehir etmeyi huy edinmiş yazık ediyorlar..oyüzden kim sevmezki herkes için geçerli değil sanırım;)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
susmak çoğu zaman konuşmaktan çok çok daha iyi geliyor, belirli dönemlerde susmayi tercih etmek daha güzel :)

susmak guzeldır elbette
ama bır sevgılının gozlerıne bakarken
bır denızı seyre dalarken
bır şiir yazarken
bırı sana bagırırken güzeldir susmak
bır forumda dolasırken paylasımları okuyup cevap yazmayarak hatta tabır caizse kayıtsız kalarak susmak konusmaya fırsat vermek emege saygısızlık etmek degıl mıdır?

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
shedesign teşekkür ederim imzamı beğendiğin için... güven benim dikkat ettiğim en önemli noktadır herşeyin başıdır benim için;)

tirEdsOuL valla hayatı yaşamayı sevmeyen öyle çok insan varki kendine zehir etmeyi huy edinmiş yazık ediyorlar..oyüzden kim sevmezki herkes için geçerli değil sanırım;)

üzülmeyin güzeller ben sizinle imzamı paylaşırım ;)
benim imzam sizin imzanız sizin imzanız yine sizin imzanız:) (paylaşmak isterseniz benimde olur tabi)

gercekten severım boyle imalı ve anlamlı sözleri.. tabıkı ıstersen pek guzel olmasa da imzamı kullanabılırsın aramızda bi imzanın lafı mı olur :D

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
sayende küçük emrah modundan kurtuldum teşekkür ederim.. imzana ortak olduk :D

imza kardeşliği..
o zaman ben simdi imzamı değiştiriyorum izninizle..
aidesign ve ressam26 nın ımzalarını sahıplerının nicklerı ile birlikte imzama ekliyorum kabul edenler el kaldırsın lutfen :D

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
bır forumda dolasırken paylasımları okuyup cevap yazmayarak hatta tabır caizse kayıtsız kalarak susmak konusmaya fırsat vermek emege saygısızlık etmek degıl mıdır?

yok daha neler.. hakkında bilgi sahibi olmadiğim konulara (heykel, resim vs.)nasil yorum yapabilirim ? ellerinize sağlik çok güzel olmuş vs. gibi yazılarla mi süslemeliyiz sizce? ayrica emeğe saygilisizlik büyük, hazmedilemicek bi lütuftur.. lütfen biraz daha dikkat edelim..

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
yok daha neler.. hakkında bilgi sahibi olmadiğim konulara (heykel, resim vs.)nasil yorum yapabilirim ? ellerinize sağlik çok güzel olmuş vs. gibi yazılarla mi süslemeliyiz sizce? ayrica emeğe saygilisizlik büyük, hazmedilemicek bi lütuftur.. lütfen biraz daha dikkat edelim..

tabırım sahsınıza bır sadırı degıldı.. hatta tabır caizse diye yazmıstım.. siz saygıda kusur etmeyen kullanıcılarımızdansınız bunu az cok bılıyorum.. imalarım sizi üzdüyse kusura bakmayın.. genellenmiş ve kızım gelinim tarzında soylenmıs bır sozdur yazdıklarım

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️

tabırım sahsınıza bır sadırı degıldı.. hatta tabır caizse diye yazmıstım.. siz saygıda kusur etmeyen kullanıcılarımızdansınız bunu az cok bılıyorum.. imalarım sizi üzdüyse kusura bakmayın.. genellenmiş ve kızım gelinim tarzında soylenmıs bır sozdur yazdıklarım

sizde kusura bakmayin, bende herhangi bir saldiriya cevap olarak yazmadim.. ama forumda dolaşip paylaşimlari okuyup yorum yapmayan ben olduğum için bunu üzerime alip, bu şekilde bir cevap vermem çok doğal diye düşünüyorum..

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
sizde kusura bakmayin, bende herhangi bir saldiriya cevap olarak yazmadim.. ama forumda dolaşip paylaşimlari okuyup yorum yapmayan ben olduğum için bunu üzerime alip, bu şekilde bir cevap vermem çok doğal diye düşünüyorum..

siz de haklısınız...

aidesign imza değiştirmeye gıttın kayboldun arkadasım

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
çaktırma kombinasyon tutmuyo benimki ingilizce olunca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...