Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ben merak edip beklemiyorum geri gelmelerini strateji danışmanlığı yapıyorum oyundaki arkadaşlara ve hesabımıda bi kaç arkadaşa verdim şifresi ile onlar paylaşmış kafalarına göre gelişim vs yapıyolar. Pek girmiyorum desemde günde 2 kez mutlaka girip 5-10 dk kontrol ediyorum Buda bi bağımlılık nihayetinde :S
benim en beğenerek oynadığım oyunlar MDK, tomb raider, prince of percia ve 2003 te oynadığım full throttle oyunlarıydı... bunların hepsini 5-6 şar kez oynadım
üüü maşallah arkadaş teyze vs diyo ama bence gayet geniş bi oyun arşiviniz varmış bir teyzeye göre Benim bile bu kadar çok oyunum yok oynadığım. En son prince of persia t2t yi oynadım ama sıçrama özürlü olduğumdan sıkılıp bıraktım )
bir oyun daha vardı oynadığım... ajansta çalışırken iş yoğunluğunu atmak biraz kafa dağıtmak için oyun saatlerimiz olurdu... ben aval aval dolaşan sarı bir balıktım... beni kovalıyorlarlar ben kaçıyorum falan bu tür bir oyundu... ama oyuna öyle bir kaptırmışım ki kendimi biriyle konuşurken gözümün önünde o balık ve kovalayan solucan ve köpekbalıklarını görüyordum... gece yatarken hala parmaklarım oynuyordu kaçmaya çalışıyordum onlardan... Allahlık bir durumdu yani benimki