Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gelin Dergi Yapalım :)

erkantas_

🌱Yeni Üye🌱
katılıyorum dergi oyle başıboş olmaz dergi ana tema üzerine kurularak gidilmedi

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
uzun zamandır cevap yazmadım arkadaşlar, yazdı bıraktı denmesin, sadece; ben ne kadar ciddi ve özveri ile sorumluluk gerektiren bir teklifle, "herşeyini düşünerek" birçoğumuzun katkıda bulunacağı ve belki hayırlara vesile olabilecek bir çalışma içine girmek istedim, tek tek çok teşekkür ederim eleştiri, destek ve önerilerinize, fakat "öylesine kafama esmişte, bir anlık buraya heyecanla yazmışım" gibi tepkiler almak açıkcası üzmeye başladı artık beni. destekte bulunan arkadaşlar ve bahsettiğim gibi düşünen arkadaşlar. Merak etmeyin, gireceğiniz iş, alacağınız sorumluluklar kaldıramayacağınızdan ağır olmayacak, umarım anlatabildim, en kısa sürede katılımı arttırabilirsek çalışmalara başlayabiliriz, destek veren arkadaşlarımla tek tek görüşme sağlayacağım yakında. görüşmek üzere sağlıcakla kalın,

aslyhan_

🌱Yeni Üye🌱
umarım çok geç kalmadım ben de yardımcı olmak isterim

baturbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
artık başlayalım ya :) bişiler yapmak lazım el ele verelim türkiyede en iyi grafikerlik dergisini çıkaralım ... ben hazırım

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben de 1 sayfa yaparak katkıda bulunmak istiyorum :)

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
10 yıldır dergi tasarımı yapıyorum, her türlü desteğe varım

rekouno

🌱Yeni Üye🌱
benden de tam destek( ama meslekde baya yeniyim) ama tarafım belli olsun elimden gelenin en iyisini yaparım. Kırgıztandayım sorun olmazsa tmm

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Uzun süredir girmeme rağmen sitenin bu bölümünü ilk defa açtım, iyi ki de açmışım.
Düşüncelerinize saygı duyuyorum. Böyle güzel bir amaç için birleşmeyen eller klavyeye dokunmasın diyorum, ben de varım. Grafik tasarım olarak varım zaten. Bir de şiir yazabilirim. Grafikerler.net şiiri ;)

Buradan örgütlenip, haftasonları 1-1 görüşmeliyiz diye düşünüyorum.
Fakat şehir dışından da arkadaşlarımız katılım göstermiş olabilirler. Onlar da bi Ankara'yı ziyaret etmiş olurlar :D
VARIM DİYOOOOR.

ardimu

🌱Yeni Üye🌱
dergi

ayda 5 tane sektörel dergi çıkarıyorum. Bende de tam destek

hizani

🌱Yeni Üye🌱
ben de okul dergisi çıkarıyorum kendi çapımda 10 sayı falan çıkardık ben de katkı verebilirim.

appleist

🌱Yeni Üye🌱
Herkesin görsel zevki başkadır. Her sayfayı farklı birinin yapması sanırım derginin bütünlüğünü zedeler. Yani ortaya derme-çatma bir ürün çıkar bence. Birde bu dergiyi e-dergi kapsamındamı düşünüyorsunuz. Onu tam anlayamadım. Ama iş düşerse bende teknolojik ve ekonomik haber ve bilgilendirmeler konusunda yardımcı olmak isterim.