Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gelin Dergi Yapalım :)

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
şimdi varım diyenlerden bazıları ileride yok benim işim vardı hazırlayamadım falan demesin?

ciddi bir işe girmek üzeresiniz. iyice düşünün taşının iyi bir fizibilite oluşturun derim. şimdi varım diyenler sonra ayrılmasın sonuçta bu bir iş; oyun değil. işin hukuki boyutu vs de var. başınız ağrır.

yardmcı olayım diyorum ama grafiker değilim ki... iyi kötü Pshop bilip ben uzmanım dienlerden değilim. o halde nasıl sayfa hazırlayacağım de'mi?

kolay gelsin inşallah olur. olursa alırım dergiden

çok haklısınız, sayımıza ulaşana kadar burdan yardımcı olduğunu belirten arkadaşlar ön kayıt yaptırmış gibi olacak, bütün sorumluluklar göz önüne alınarak tabi ki tek tek görüşmeyi planlıyorum, ki daha kesin bir şey yok Volkan bey hala yorumlarını paylaşmadı :) teşekkürler

aynen bu cevap benim içinde geçerli
desteğiniz için teşekkürler

lithium73

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gunestanyel.com
bende destek veririm ama sayfa sayfa ayırmaktansa konsepti ve konuları belirlemekle başlamak daha iyi olmazmı kimi konu vardır 2 sayfa tutar kimi konu vardır 4 sayfa. her konuya 1 sayfa ayırırsanız yemek kitabı gibi olur o dergi. ondan sonra dergiye reklam almak lazım bu işlerin peşinde kimler yada kim koşacak ve müşterileri nasıl ikna edecek? sonra bu dergi nasıl basılıp nasıl dağıtılacak? yerel mi ulusal mı olacak?
yapılacak çok iş var :)

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
bende destek veririm ama sayfa sayfa ayırmaktansa konsepti ve konuları belirlemekle başlamak daha iyi olmazmı kimi konu vardır 2 sayfa tutar kimi konu vardır 4 sayfa. her konuya 1 sayfa ayırırsanız yemek kitabı gibi olur o dergi. ondan sonra dergiye reklam almak lazım bu işlerin peşinde kimler yada kim koşacak ve müşterileri nasıl ikna edecek? sonra bu dergi nasıl basılıp nasıl dağıtılacak? yerel mi ulusal mı olacak?
yapılacak çok iş var

önceki cevaplarda bulunan " ya vazgeçen arkadaş olursa?" sorularına ve "sizin her konuya 1 sayfa/1 kişi ayırmak doğru mudur ?" sorunuza cevap ve sebep olarak 60 sayfa / 60 kişi olarak hesaplıyorum, yani önce kesin cevaplar alınarak en son 10 kişi bile kalabiliriz. dağıtımlar ona göre yapılabilir. Tabi ondan önce hala adına dergi çıkarılması için grafikerler.net yetkili Volkan bey birşey söylemedi. Söyleyene kadar grafikerler.net adına birşey diyemem ama böyle bir projede farklı bir isimle de devam edilebilir. Ben hertürlü arkasındayım bu düşüncenin. Ama tabi grafikerler.net adına olması tercihimdir. :)

Reklamlar konusunda illaki çevremizde verebilecek insanlar bulunuyor diye düşünüyorum, sırf benim 3-4 sağlam reklam verebilecek müşterim ve dostlarım var.

Basımı ile ben ilgilenebilirim, birçok şey havada kalması durumunda tamamen üstlenebileceğim konular da mevcut.

Dağıtımı öncelikle reklam veren insanlarla başlanarak, yardımcı olan arkadaşlarım aracılığıyla devam edebileceğini düşünüyorum,

Öncelikle dergi adının onaylanması ve hedef sayımıza ulaşmamız gerekiyor. Daha sonra tamamen pürüzsüz bir görüşme ile herşey kordineli olarak yürütülebilir.

teşekkürler

baturbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla hangi sayfa boş bilmiyorum ama bende grafikerler.net ve türkiyede dergicilik kültürünü ve sektörünü geliştirmek adına bana vereceğiniz herhangi bir sayfaya talibim... teşeküürler kolay gelsin ceptende ulaşabilrisniz...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
çıkartırsanız banada haber verin , bir sayfa manüpülasyonlar ile ilgili bilgi ve detaylı açıklamayla destek verebilirim diye düşünüyorum :)

son sayfalara doğru olursa güzel olur

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
valla hangi sayfa boş bilmiyorum ama bende grafikerler.net ve türkiyede dergicilik kültürünü ve sektörünü geliştirmek adına bana vereceğiniz herhangi bir sayfaya talibim... teşeküürler kolay gelsin ceptende ulaşabilrisniz...
desteğiniz için teşekkürler
çıkartırsanız banada haber verin , bir sayfa manüpülasyonlar ile ilgili bilgi ve detaylı açıklamayla destek verebilirim diye düşünüyorum Gelin Dergi Yapalım :)

son sayfalara doğru olursa güzel olur
:) neden son sayfalar, desteğiniz için teşekkürler

12 kişiyiz arkadaşlar

baturbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam dostlar bi teklifim var ben izmirde dergi çıkarmak istiyorum az bı mıktar param var bı home ofis tarzı bıyer acalım grafikerler.net adresinin ulaşabildiği tüm şehirlerden arkadaşlarımız bulungu şehirlerin tanıtımlarını tarhını coğrafyasını kültürünü v.s gibi şeyleri basçağımız dergi formatına uygun gondersınler bızde basalım bunu hem herkezin ismi duyulur hem herkezin çıkmış olan bi dergisi olur hemde kaynaşırız çevre genişler bellimi olur belik marka oluruz nedemişler bi elin nesi var iki elin sesi var ?

99times

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizlere göre ben gencim sizin vericeginiz konulara göre seve seve eşlik ederim çok güzel düşünmüşsünüz

firataydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten güzel bir şey olur. Ama biliyorsunuz ki kolay bir iş değil bu. Hani olay sadece içerik hazırlamakla bitmiyor. Ayrıca sayfa başına bir kişi olayı bence sıkıntılı olur. Editör gurubu, art direktörü, sanat yönetmeni zart zurt bir sürü kavramlar giriyor işin içine. Ayrıca grafikerler.net olarak çıkarılacaksa isim hakkı ödenmesi gerekir isim sahibine. Çok detaylı mevzular. Öncelikle çekirdek bir kadro kurulması lazım neyin ne olduğunu ne yapılacağını kararlaştırmak için.

Ben varım !! Böyle bir oluşumun içinde olmayı isterim.

esmot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benden de tam destek 2 sayfada benden olsun

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
dergiye sadece tasarım değil, makale de gerek herhalde.
web tasarım ve asp makaleleri, kodlama örnekleri ile destek olabilirim. en azından iki sayfa yerim ama haberiniz olsun :)

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Gerçekten güzel bir şey olur. Ama biliyorsunuz ki kolay bir iş değil bu. Hani olay sadece içerik hazırlamakla bitmiyor. Ayrıca sayfa başına bir kişi olayı bence sıkıntılı olur. Editör gurubu, art direktörü, sanat yönetmeni zart zurt bir sürü kavramlar giriyor işin içine. Ayrıca grafikerler.net olarak çıkarılacaksa isim hakkı ödenmesi gerekir isim sahibine. Çok detaylı mevzular. Öncelikle çekirdek bir kadro kurulması lazım neyin ne olduğunu ne yapılacağını kararlaştırmak için.

Ben varım !! Böyle bir oluşumun içinde olmayı isterim.

şuan tamamen sağlıklı bir koordine için 60 sayııya ulaşmamız ve kişileri kesinleştirmemiz gerekli, geçen zaman içerisinde planlarıma devam edip, oluşabilecek hatalar, sorumluluklar gibi birçok konunun sonucuna ve çözümüne yönelik fikirler üretmeye çalışıyorum. Rakam 60 olduğu gün katılımcı arkadaşlarla tek tek görüşmeye başlayacağım, devamında plan ve proje adına gerekli tüm bilgilerin dağıtımı, alanında başarılı olan arkadaşlarca paylaştırılıp, belli bir dergi konsepti oluşturma yoluna gideceğiz. Yasal işlemleri için gerekli kurum/kuruluşlarla görüşmelere geçmeye başladım. grafikerler.net adına olmasa da böyle bir çalışmada eminim destek olacak arkadaşlar bulabileceğimi biliyorum, mesela siz :) desteğiniz için teşekkürler

13 kişi/sayfa arkadaşlar

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
dergiye sadece tasarım değil, makale de gerek herhalde.
web tasarım ve asp makaleleri, kodlama örnekleri ile destek olabilirim. en azından iki sayfa yerim ama haberiniz olsun
2 değil 3 sayfa bile verilebilir :)

vee 15 kişi/sayfa arkadaşlar

baturbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende bende benide unutmayın lütfen bu projeye benıde yazın 10 sayfa bile yaparım saygılar...05072865010 bilmiyom izin varmı ama yazdım cebımı

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
bende bende benide unutmayın lütfen bu projeye benıde yazın 10 sayfa bile yaparım saygılar...

şahsi bilgilerinizi özel mesaj yoluyla da gönderebilirsiniz :)

16 kişi/sayfa desteğiniz için teşekkürler

omraltiryaki

🌱Yeni Üye🌱
gençler kambersiz düğün olmaz. eğer fikir halen devam ediyorsa. benide eklerseniz sevinirim. Gerçi biraz geç gördüm ama umarım yetişmişimdir.