zkntrkkn06
🏅Acemi Tasarımcı🏅
elimden gelen neyse payıma düşen görevi üstlenirim.
gerekli durumda arayabilirsiniz
aynen bu cevap benim içinde geçerli
elimden gelen neyse payıma düşen görevi üstlenirim.
gerekli durumda arayabilirsiniz
şimdi varım diyenlerden bazıları ileride yok benim işim vardı hazırlayamadım falan demesin?
ciddi bir işe girmek üzeresiniz. iyice düşünün taşının iyi bir fizibilite oluşturun derim. şimdi varım diyenler sonra ayrılmasın sonuçta bu bir iş; oyun değil. işin hukuki boyutu vs de var. başınız ağrır.
yardmcı olayım diyorum ama grafiker değilim ki... iyi kötü Pshop bilip ben uzmanım dienlerden değilim. o halde nasıl sayfa hazırlayacağım de'mi?
kolay gelsin inşallah olur. olursa alırım dergiden
desteğiniz için teşekkürleraynen bu cevap benim içinde geçerli
bende destek veririm ama sayfa sayfa ayırmaktansa konsepti ve konuları belirlemekle başlamak daha iyi olmazmı kimi konu vardır 2 sayfa tutar kimi konu vardır 4 sayfa. her konuya 1 sayfa ayırırsanız yemek kitabı gibi olur o dergi. ondan sonra dergiye reklam almak lazım bu işlerin peşinde kimler yada kim koşacak ve müşterileri nasıl ikna edecek? sonra bu dergi nasıl basılıp nasıl dağıtılacak? yerel mi ulusal mı olacak?
yapılacak çok iş var
desteğiniz için teşekkürlervalla hangi sayfa boş bilmiyorum ama bende grafikerler.net ve türkiyede dergicilik kültürünü ve sektörünü geliştirmek adına bana vereceğiniz herhangi bir sayfaya talibim... teşeküürler kolay gelsin ceptende ulaşabilrisniz...
çıkartırsanız banada haber verin , bir sayfa manüpülasyonlar ile ilgili bilgi ve detaylı açıklamayla destek verebilirim diye düşünüyorum Gelin Dergi Yapalım
son sayfalara doğru olursa güzel olur
Gerçekten güzel bir şey olur. Ama biliyorsunuz ki kolay bir iş değil bu. Hani olay sadece içerik hazırlamakla bitmiyor. Ayrıca sayfa başına bir kişi olayı bence sıkıntılı olur. Editör gurubu, art direktörü, sanat yönetmeni zart zurt bir sürü kavramlar giriyor işin içine. Ayrıca grafikerler.net olarak çıkarılacaksa isim hakkı ödenmesi gerekir isim sahibine. Çok detaylı mevzular. Öncelikle çekirdek bir kadro kurulması lazım neyin ne olduğunu ne yapılacağını kararlaştırmak için.
Ben varım !! Böyle bir oluşumun içinde olmayı isterim.
benden de tam destek 2 sayfada benden olsun
2 değil 3 sayfa bile verilebilirdergiye sadece tasarım değil, makale de gerek herhalde.
web tasarım ve asp makaleleri, kodlama örnekleri ile destek olabilirim. en azından iki sayfa yerim ama haberiniz olsun
bende bende benide unutmayın lütfen bu projeye benıde yazın 10 sayfa bile yaparım saygılar...
16 kişi yetmezmi ya yapalım 16 kişi