bende destek veririm ama sayfa sayfa ayırmaktansa konsepti ve konuları belirlemekle başlamak daha iyi olmazmı kimi konu vardır 2 sayfa tutar kimi konu vardır 4 sayfa. her konuya 1 sayfa ayırırsanız yemek kitabı gibi olur o dergi. ondan sonra dergiye reklam almak lazım bu işlerin peşinde kimler yada kim koşacak ve müşterileri nasıl ikna edecek? sonra bu dergi nasıl basılıp nasıl dağıtılacak? yerel mi ulusal mı olacak?
yapılacak çok iş var
önceki cevaplarda bulunan " ya vazgeçen arkadaş olursa?" sorularına ve "sizin her konuya 1 sayfa/1 kişi ayırmak doğru mudur ?" sorunuza cevap ve sebep olarak 60 sayfa / 60 kişi olarak hesaplıyorum, yani önce kesin cevaplar alınarak en son 10 kişi bile kalabiliriz. dağıtımlar ona göre yapılabilir. Tabi ondan önce hala adına dergi çıkarılması için grafikerler.net yetkili Volkan bey birşey söylemedi. Söyleyene kadar grafikerler.net adına birşey diyemem ama böyle bir projede farklı bir isimle de devam edilebilir. Ben hertürlü arkasındayım bu düşüncenin. Ama tabi grafikerler.net adına olması tercihimdir.
Reklamlar konusunda illaki çevremizde verebilecek insanlar bulunuyor diye düşünüyorum, sırf benim 3-4 sağlam reklam verebilecek müşterim ve dostlarım var.
Basımı ile ben ilgilenebilirim, birçok şey havada kalması durumunda tamamen üstlenebileceğim konular da mevcut.
Dağıtımı öncelikle reklam veren insanlarla başlanarak, yardımcı olan arkadaşlarım aracılığıyla devam edebileceğini düşünüyorum,
Öncelikle dergi adının onaylanması ve hedef sayımıza ulaşmamız gerekiyor. Daha sonra tamamen pürüzsüz bir görüşme ile herşey kordineli olarak yürütülebilir.
teşekkürler