Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gelincik Organize (poster)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Almanya'da faliyet gösteren düğün ve eğlence organizasyonu yapan firmaya yaptığım poster tasarımı.
Not:Bu iş çok yoğun olduğum zamanda acil gelen bir işti katkılarından dolayı Yunus Parlar'a çok çok teşekkür ediyorum.(dijital baskı ile basılmıştır)
Şimdiden eleştirileriniz için teşekkürler...
15copyehb.jpg

Son düzenleme:

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş bir çalışma ellerinize sağlık.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben biraz karışık buldum canım. Yazı fontunu biraz daha okunabilir kılabilirsin. Ayrıca slogan yazı renginide daha okunaklı yapabilirsin. Sloganıda görselden biraz daha aşağıya çekersen süpersin :) emeğine sağlık.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hoş bir çalışma ellerinize sağlık.
Beğenmenize sevindim teşekkürler...:)

Ben biraz karışık buldum canım. Yazı fontunu biraz daha okunabilir kılabilirsin. Ayrıca slogan yazı renginide daha okunaklı yapabilirsin. Sloganıda görselden biraz daha aşağıya çekersen süpersin :) emeğine sağlık.

Aslında üzerinde daha ayrıntılı çalışabilirdim.Son dakikaya sıkışan bir iş.Font seçimi sevgili Yunus'a ait.Bende onun seçtiği bu fontu çok beğendim ama beğeni kişiye göre değişebiliyor:)
Sloganın altın renginde olması müşterimin özellikle isteği olduğu için ben pek müdehale edemedim...
İlgine,önerine,yorumuna çok çok teşekkürler canım :kiss1:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
yazı fontu biraz daha sade olabilirdi ama yinede çok hoş olmuş eline sağlık Damla'cım

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende onun seçtiği bu fontu çok beğendim ama beğeni kişiye göre değişebiliyor:)
:

Beğeni fikrine göre değil etik olanına yorumda bulundum! Okunma açıntısından etiğini tartışmalıyız. Beğeni 3. şahsın ilk etapta işi değildir. En başta tasarlayan ve müşterinin işidir ;)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yazı fontu biraz daha sade olabilirdi ama yinede çok hoş olmuş eline sağlık Damla'cım
Teşekkür ederim canım

Beğeni fikrine göre değil etik olanına yorumda bulundum! Okunma açıntısından etiğini tartışmalıyız. Beğeni 3. şahsın ilk etapta işi değildir. En başta tasarlayan ve müşterinin işidir ;)

Asıl beğeni 3.şahsın işidir amacımız 3.şahsı etkilemek.Onlara beğendirmek.Ben yoruma açılan konulara tasarımcı kimliğimle değil hedef kitlenin gözü ile yorum yapıyorum.
Ohalde tasarımcı tasarladı,müşteri memnun iş basıldı,asıldı sorun yok :wink:

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Elllerine sağlık Damla'cım. Çalışma benden sonra bir hayli değişmiş... :) Kullanılan görsel yerinde olmuş. Müşteri isteğinin bolca olduğu, seninde müşteriye izah edipte sıkınlar çektiğin bir çalışmaydı. Bu sebeple eleştirmemiz gereken artık müşteri oldu sanki? :) "Font okunmuyor" diyen arkadaşlara ben pek katılmıyorum bu arada... Yazı denildiği gibi 4 5 mm daha aşağıda durmak istiyor... Ayrıca solda ki kalp vektörü de yersiz. Müşteri eleştirilerim bunlar.. :) Ben ayrıca beğeninin 3. kişiler tarafından yapıldığını bilenler ve görenler arasındayım. Çünkü çalışma 3. kişiller için yapılmaktadır...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Beğeni 3. şahsın ilk etapta işi değildir. En başta tasarlayan ve müşterinin işidir ;)

:) "Font okunmuyor" diyen arkadaşlara ben pek katılmıyorum bu arada... Ben ayrıca beğeninin 3. kişiler tarafından yapıldığını bilenler ve görenler arasındayım. Çünkü çalışma 3. kişiller için yapılmaktadır...

...ilk etapta
En başta tasarlayan ve müşterinin işidir,
Kullandığım kelimelere dikkat etmiyorsunuz. Cımbızla ortadan bir kelime alırsanız her anlamda şekillenir.

Asıl beğeni 3.şahsın işidir amacımız 3.şahsı etkilemek.Onlara beğendirmek.Ben yoruma açılan konulara tasarımcı kimliğimle değil hedef kitlenin gözü ile yorum yapıyorum.

Ben 3. şahıs bizim işimiz demedim. İlk etapta müşteriye çalışmayı beğendiremezsek o çalışmayı amacına sokamayız. Bu durumda ilk işimiz ne kendimiz ve müşteri...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Kullandığım kelimelere dikkat etmiyorsunuz. Cımbızla ortadan bir kelime alırsanız her anlamda şekillenir.

Ben 3. şahıs bizim işimiz demedim. İlk etapta müşteriye çalışmayı beğendiremezsek o çalışmayı amacına sokamayız. Bu durumda ilk işimiz ne kendimiz ve müşteri...

Bu olayın etabı, başı sonu yok ki. Amaç bellidir. Yapılan çalışma 3. kişiler için yapılır... Maalesef Her müşteri de bir olmuyor. Senin bu konuda daha iyi deneyimlerin olduğunuun düşünüyorum. Bu konuda dert yakınanlardan biri olarak....

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
...ilk etapta
En başta tasarlayan ve müşterinin işidir,

Aramızda anlam kargaşası yaşıyoruz.Ben sana zaten 3. şahıs bizim işimizdir dedin demiyorum ki sen beğeni 3. şahsın işi değildir dedin.Bende asıl amacımız
3. şahsa beğendirmektir dedim:)
Neyse bizim işimiz önce müşteri sonra hedef kitle.Vizyonumuz ise ürünü kullanacak olan kitlenin memnuniyeti.Müşterimin yönlendirmesi sonucu da tasarımım bu ilgine teşekkür ederim...

Bu olayın etabı, başı sonu yok ki. Amaç bellidir. Yapılan çalışma 3. kişiler için yapılır... Maalesef Her müşteri de bir olmuyor. Senin bu konuda daha iyi deneyimlerin olduğunuun düşünüyorum. Bu konuda dert yakınanlardan biri olarak....
Sana yürekten katılıyorum canım.Tasarımın başını,ilerleyişini,müşterimin isteklerini,son dakikada çıkan aksilikleri bildiğin için neyi anlatmaya çalıştığımı anlıyorsun:)
İlgine,yardımına çok çok teşekkür ederim...

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başarılı bir çalışma olmuş.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
canim ellerine saglik cok guzel bi calisma :) benim dugun davetiyemide sen yaparmisin canim :kiss1::kiss1::wink:

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim canım

afedersiniz birşey sormak istiyorum. temennim bu eleştirimi kötü bir yönde algılamamanız. 1. şahıs ve 2. şahıs işi tasarladı 3. şahıs beğendi. işin grafik anlamında eksikleri olabilir her işe gerekli özeni gösteremeyeceğiniz bir yoğunlukta çalışıyor olabilirsiniz. tasarlandı basıldı asıldı yorum yapmanıza gerek yok zaten iş aceleye geldi diyerek sadece işin eksik olduğunu kabullenmiş olduğunuzu hatırlarmak isterim. sizden ricam üzerinde yorum yapılmasını istemediğiniz işleri foruma yüklememeniz. umarım yanlış anlamazsınız

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
afedersiniz birşey sormak istiyorum. temennim bu eleştirimi kötü bir yönde algılamamanız. 1. şahıs ve 2. şahıs işi tasarladı 3. şahıs beğendi. işin grafik anlamında eksikleri olabilir her işe gerekli özeni gösteremeyeceğiniz bir yoğunlukta çalışıyor olabilirsiniz. tasarlandı basıldı asıldı yorum yapmanıza gerek yok zaten iş aceleye geldi diyerek sadece işin eksik olduğunu kabullenmiş olduğunuzu hatırlarmak isterim. sizden ricam üzerinde yorum yapılmasını istemediğiniz işleri foruma yüklememeniz. umarım yanlış anlamazsınız

Sanırım aramızdaki yazışmaları dikkatli okumadınız.Öncelikle foruma koyduğum ilk çalışmam değil araştırırsanız da bunun ilk olmadığını göreceksiniz.Yorumlara gelen eleştirilere gayet açığım ki işimi buraya paylaşmamdaki amaçta gözden kaçırdığım eksik yönlerimi görüp o yönde düzeltmelere gitmem.
https://www.grafikerler.net/otel-icin-foy-tasarimi-t29966.html
https://www.grafikerler.net/otel-icin-foy-tasarimi-t29966p4.html
Yapılan eleştiriler sonucunda işimin en son hali...
ambassadoryenibiral3053.jpg

Buradaki işime bakarsanız zaten eleştirilere açık olduğumu yaptığım tasarımın ilk aşamasından eleştiriler doğrultusunda son aşamaya nasıl getirdiğimi göreceksiniz.Zaten ben yorumlarımda da belirttim "işim aceleye geldi aslında daha güzel bir iş çıkabilirdi"diye.Tekrar ediyorum eleştiriler yapıcı olduğu sürece emeğe saygı gösterilirse başımın üzerinde yeri var.Ve sizden bana zaten bilincinde olduğum şeyleri hatırlatmanız yerine tasarımda gözden kaçırdığım detayları yapıcı olarak eleştirmenizi isterdim...
Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur...

canim ellerine saglik cok guzel bi calisma :) benim dugun davetiyemide sen yaparmisin canim :kiss1::kiss1::wink:

Teşekkür ederim canım yaparım tabi sen yeterki iste:)

Son düzenleme:

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence çok başarılı eline sağlık damla çok güzel olmuş..

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışma güzel :)
Amacına uygun olmuş canım eline sağlık