Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gayet hoş olmuş fakat yazı renkleri biraz silik kalmış, göz alıcı ama biraz daha okunaklı olabilir, sonuç olarak basılmış bir çalışma ve gayet hoş başarılarının devamını diliyorum..
gayet hoş olmuş fakat yazı renkleri biraz silik kalmış, göz alıcı ama biraz daha okunaklı olabilir, sonuç olarak basılmış bir çalışma ve gayet hoş başarılarının devamını diliyorum..
Bu şekilde istendiği için hep baş harfleri büyük.Aslında ben de sade çalışmalardan yanayım.Fakat bilirsiniz müşteri müdehale edince ister istemez karmaşaya göz yumuyorsun.Teşekkürler...
Damlacım emeğine sağlık Bence çok güzel olmuş :alkis: :artipuan: Teşekkürler emeğini bizimle paylaştığın için Ayrıca Yunus ' u da imece usulune olan özeninden dolayı; tebrik ediyorum Başarılarınızın devamını diliyorum Saygılar
Damlacım emeğine sağlık Bence çok güzel olmuş :alkis: Teşekkürler emeğini bizimle paylaştığın için Ayrıca Yunus ' u da imece usulune olan özeninden dolayı; tebrik ediyorum Başarılarınızın devamını diliyorum Saygılar
amacına uygun bi çalışma.. Aceleye gelse bilede bi tasarımcı bu ince çizgide yürümek zorunda işte acil işleri yapmak ve en önemlisi güzel yapmak.. bence bunu başarmışsınız.. Ellerinize sağlık..
amacına uygun bi çalışma.. Aceleye gelse bilede bi tasarımcı bu ince çizgide yürümek zorunda işte acil işleri yapmak ve en önemlisi güzel yapmak.. bence bunu başarmışsınız.. Ellerinize sağlık..