Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gelincik Organize (poster)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kullandıgın gorsel cok hos... ellerıne saglık...basarılar:)
Görseli bulmakta hayli zorlandık ama sonunda amacımıza ulaştık.Güzel yorumun için teşekkür ederim geç cevap verdiğim için özürdilerim:utann:

Vallahi tartışmışsınız ama gereksiz bir tartışma içindesiniz çünkü herşey okunuyor ve de çalışma çok güzel. Ellerine sağlık.
Tatlı bir tattışma oldu ama sonucunda anlaştığımızı sanıyorum:)Beğenmenize sevindim teşekkür ederim:)

başarıların devamını dilerim harika.:wink::smile:
Teşekkürler canım :kiss1:

muctas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık damla
insanın içini ferahlatan bir çalışma.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık damla
insanın içini ferahlatan bir çalışma.
Teşekkür ederim:wink:

Arka arkaya yazdığım için yönetimden ve sizlerden çok özür diliyorum.Ama şuanda bunu yapmak zorundayım.Bu tasarım yurtdışına hazırlanmış bir tasarımdı.Az önce aldığım bir telefonla bütün keyfim kaçtı.Benim emek verip hazırladığım bu tasarım şuanda binlerce basılmış ve Türkiye'de dağıtılıyormuş.Bunun araştırmasına girip yapan kişi hakkında yasal işlem başlatıcam.Lütfen yapılan paylaşımlarda emeğe saygı gösterin tasarım hırsızlığından uzak durun!

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arka arkaya yazdığım için yönetimden ve sizlerden çok özür diliyorum.Ama şuanda bunu yapmak zorundayım.Bu tasarım yurtdışına hazırlanmış bir tasarımdı.Az önce aldığım bir telefonla bütün keyfim kaçtı.Benim emek verip hazırladığım bu tasarım şuanda binlerce basılmış ve Türkiye'de dağıtılıyormuş.Bunun araştırmasına girip yapan kişi hakkında yasal işlem başlatıcam.Lütfen yapılan paylaşımlarda emeğe saygı gösterin tasarım hırsızlığından uzak durun!

çok geçmiş olsun Damlacım :(
Haklarını sonlarına kadar kullanmalısın
Bizi haberdar et mutlaka :wink:
Arkandayız...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok geçmiş olsun Damlacım :(
Haklarını sonlarına kadar kullanmalısın
Bizi haberdar et mutlaka :wink:
Arkandayız...

Teşekkür ederim canım inan çok üzüldüm nasıl bir zihniyettir anlamadım gitti :(
Düpedüz hırsızlık,sahtekarlık bu ben bu işin peşini bıraksam bile mutlaka o kişiden bu haksızlık çıkar.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim canım inan çok üzüldüm nasıl bir zihniyettir anlamadım gitti :(
Düpedüz hırsızlık,sahtekarlık bu ben bu işin peşini bıraksam bile mutlaka o kişiden bu haksızlık çıkar.

Evet canım merak etme sen :)
insan günahlarının bedeli bu dünyada ödüyor bence :wink:

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Demek bu furya sana da çarptı. :) Ben bu duruma alıştım diyebilirim. Araştıramalrımda porfolyomdaki bir çok çalışmanın çalındığını bende saptadım. Fakat bu örümcek beyinler, bedava yoldan para kazanma zihniyeti insalarımızda olduğu sürece bunun ardı arkası kesilmez bir hal aldı maalesef gerçek. Geçmiş olsun Damla'cım. :S

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Demek bu furya sana da çarptı. :) Ben bu duruma alıştım diyebilirim. Araştıramalrımda porfolyomdaki bir çok çalışmanın çalındığını bende saptadım. Fakat bu örümcek beyinler, bedava yoldan para kazanma zihniyeti insalarımızda olduğu sürece bunun ardı arkası kesilmez bir hal aldı maalesef gerçek. Geçmiş olsun Damla'cım. :S

Acı ama gerçek...Desteğin için teşekkürler Yunus'çum malesef ben de böyle kötü bir haksızlıktan nasibimi aldım:(Bu tasarımda seninde payın büyük sanada geçmiş olsun arkadaşım.