Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gelinin Gözü Damadın Elbisesi

DoctorBooM

🌱Yeni Üye🌱
seneramca.jpg

gelinin sol gözü ve damadın takım elbiselerinde sorun var. Resimleri siyah beyazdan taradım. ama renklendirdiğimde bu sorunlar çıktı piyasaya. ilk deneyimim bu yinede en acımasız yorumları bekliyorum. photoshop 5 ile ilk çalışmam

Benzer konular

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla kutlamak lazım seni geline kınasına kadar renklendirmişsin hangi programı kullandın acaba renklendirmek için

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Şimdi sen eminmisin bunu renklendirdiğine?

Neden bunu yaptığınızı anlamadım. Eğer renklendirmiş olsanız özellikle damadın ve gelinin gözünü kırmızı yapmazdınız. Bu da demek oluyor ki bu resim zaten renkliydi. Ama neden buraya bu şekilde bir şey yaptığınızı anlayamadım.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ya siyah beyaz fotoğrafın renklendirilmesinin ne demek olduğunu yanlış biliyorsunuz yada bize yanlış bir bilgi veriyorsunuz. Bunun renklendirme olduğunu zannetmiyorum damat ın gözündeki kırmızı göz (Red Eye) özelliğinide sizmi yaptınız ?

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) Siyah beyazı renklendirdim dememiş ki arkadaşımız. Biraz renk doygunluğu vermiş. :)
Şimdi kişisel gelişim için yorumlara geçeyim.

Fon da kullandığın gelinin yüzü renkli olmamalı heleki kırmızı gözlerle hiç olmamalı. Siyah beyaz tercih edilmeliydi.

Gelin hanımın gözü flu olmuş bunu bir işlem sonrası olduğunu sanıyorum. gelin hanımın alnından saçlara doğru bu fluluk devam ediyor. Rötüş yapmak isterken olmuş olabilir.

Damat beyin elbisesindeki parlamaları , tozları ve yakasındaki altınları temizlemelisiniz.

Ten rengini ve gözlerde ki kırmızılığı da düzeltmelisiniz.

Bunları yaptığınız da bu fotoğraf için yeterli bir çalışma olmuş olabilir.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
gelinin sol gözü ve damadın takım elbiselerinde sorun var. Resimleri siyah beyazdan taradım. ama renklendirdiğimde bu sorunlar çıktı piyasaya. ilk deneyimim bu yinede en acımasız yorumları bekliyorum. photoshop 5 ile ilk çalışmam

Burada böyle yazmış biz mi yanlış anladık ?
"Siyah beyazdan resimleri taradım. Renklendirdiğimde bu sorunlar çıktı... "

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Böyle renklendirme yapsın o , bende onu Türkiye'nin en büyüğü yapayım. :)
Uzun yıllardır bu işin içindeyiz neyin nasıl olduğunu görüyoruz.

DoctorBooM

🌱Yeni Üye🌱
Hocam resim siyah beyaz. Ben photosghop da yeniyim. Sadece banner yapıyorum. renklendirmeyi başka bir programda yapıp sadece photoshopda arka plan yaptım o resimin eski halinde arka fonlar berbat. bu amcanın beraber çekildiği resimleri ben düzenleyemem çünkü çürümüş ve içine koydukları ****l kabın pası bulaşmış. yaparım diyen varsa yollarım

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
böyle renklendirme yapan bir program varsa kaç para olursa olsun ben alirim, yada sana ifl yollayayim resim basina kac para istersen kabulum

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
gelinin sol gözü ve damadın takım elbiselerinde sorun var. anlaşılan bir durum fakat kullanmış olduğun programla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum sahi nasıl bi program bu ???

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İddanız bu fotoğrafın siyah beyaz olup sizin renklendirdiğiniz. Ben şahsen inanamıyorum bu söylediğinize. Uzun yıllardır renklendirme çalışmaları yapıyorum. Digital Fotoğraf studyosu deneyimlerim 12 yılı buluyor neredeyse. Ancak bu şekilde bir renklendirme görmedim görüceğimide zannetmiyorum =). Bu bir renklendirme değil. Renklendirme fotoğrafa örnek vereyim.
ataorjitv5fuynt2.jpg

ata1.jpg

5.jpg

1ata.jpg

Yukarıda vermiş olduğum fotoğrafları inceleyin.

kıvılcım;56673' Alıntı:
gelinin sol gözü ve damadın takım elbiselerinde sorun var. anlaşılan bir durum fakat kullanmış olduğun programla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum sahi nasıl bi program bu ???

Kullandığı programda problem yok sadece levels ayarlarıyla fazla oynanmış ve koyu bir fotoğrafın pozunu arttırdığında amatör bir fotoğraf makinesi ile çekilen fotoğrafların başına gelen basit olaylar gelmiş bu fotoğrafın başınada. Fotoğrafın pozunun azaltılması ve bir parça elbiselerin koyulaştırılması gerekiyor yoksa bu problemler engellenemez...

KTUKEK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
vay be photoshop 5 bu kadar etkiliymiş, bizde cs'lerde sürünüyoruz.

maerdlegna

🌱Yeni Üye🌱
yaparız kardeşim neden yapmayalım...

buruşmuşuda yaparız buruşmamışıda...

ama yapmıycağımız şeyide,yapmadığımız şeyide,bilmediğimiz şeyide

söylemeyiz...

herneyse evet damatın kıyafeti düzeltilir...

ama kızın sol gözüne bence sen rötüş yapcam derken blur vermişsin...

eee ne diyelim artık...

photoshop eger makinen hızlı çalışsın diye kullanıyorsan photoshop 7 yi kullan..

yok makinemde canavar diyosan cs extent. dene harika...