Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gelişigüzel oynarken çıktı, yorumlarınıza açık...

Hamington

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar selamlar.

Aşağıda verdiğim ilk resim orjinal hali ile Photoshop CS3 de bulunan bir resim. PS tutoriallara bakarak oynarken ikinci resimdeki gibi bişiler çıktı.

Aslında başlarken birşey amaçlamıyor, sadece izlediğim tutorial'lardaki teknikleri pratik etmeye çalışıyordum.

Tamamen amatör ve gelişigüzel bir çalışma ama yine de yorumlarınızı almak istedim..

smartobjectsor304g304na.jpg

smartobjectocopy.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

uags

🌱Yeni Üye🌱
eğer vectör çalışmasını sen bir resimden kendin yaptıysan gerçekten vectörel olarak başarılı ama hazır ise normal bir atasarım olmuş eline sağlık

Hamington

🌱Yeni Üye🌱
Vektör derken... 1. resim olduğu gibi vardı.... bunu üzerinde oynayarak 2. resmi oluşturdum...

Yani ... 2. resmi tamamen ben yaptım.... ama 1. resimden alarak...

Vektörden kasıt nedir bilmiyorum... Teknik bir anlatım.. Kusura bakmayın... o kadar konudan bihaberim anlayın :)

Nice amatör bir kullanıcı olduğumun garantisidir :)

Hamington

🌱Yeni Üye🌱
Açıkçası artısıyla eksisiyle belli bir miktar tatminkar yorum alacağımı sanıyordum ancak bu kadar yorumsuz da kalmasını hiç tahmin etmiyordum...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Neden yorum alamadığınızın cevabı 2 numaralı mesajınızda gizli.
Hazır bir vektör kullanılarak birşeyler yapılmış.Yani bir üretkenlik yok.Kendinizden birşeyler katmamışsınız.Sebep bu olabilir.

detaycı

🌱Yeni Üye🌱
fenadegil bence ama perspektıfe dikkat etmelisin eller daha önde oldugu için daha net olmalıydı

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
üzgünüm ama :) ilgimi çekmedi başarısız :(