Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Genç beyinler için bir tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Tevsiye dediğime bakmayın,ticari iş için bir fikir öne sürme olabilir..

Öncelikle şunu söylemek isterim;

Ben grafiker değilim karikaturistde değilim sadece hobi olarak çizer biriyim..Zaten bir mesleğim var benim..Ama bu işte gerçekten bişeyler yapmak istiyen arkadaşlar ,bu işin eğitimini alan ve kendisini bu işe adayan arkadaşlara bir şey söylemek istiyorum..(Bilenler vardır bilmeyenleri aydınlatmak için)

Öncelikle tasarımlarınızı,çizimlerinizi vs. toplayın en az 20-30 adet olduğu zaman bir .com uzantılı domainle bir site oluşturun kendinize(ingilizce domain olması yararınıza olabilir)ve çalışmalarınızı siteye ekleyin..ondan sonra graphic,design ,illustration vb. anahtar kelimeler içeren sitenizi google(addword) e ve bir kaç arama motoruna ekleyin..Site English/Turkish olarak 2 dil seçeneği olursa mükemmel karınız olur..

Bu durumda dünyanın 4 bir yanında bu konulara ilişkin arama yapan kişi bi'kaç adımdan sonra sitenizi ziyeret etmesi gerçekleşir..Film yapımcıları,model tasarımcıları,çizer grupları yani beyin avcıları böylelikle yeni birini keşfetmiş olabilirler belki..sadece size gereken sabır olacak..bekleyin ve görün birileri size ulaşmayı düşünür..Siteye contact bölümünü eklemeyi unutmayın ama :)

Bu olaylar böyle işliyor gibi faydalı olabilir......bilginize
kolay gelsin..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende bir kaç tavsiye vereyim.
Üyeler bir konu açarak tüm çalışmalarını orada yayınlayıp kendilerine bir portfolio oluşturabilirler. Site zaten camiaa ya hitaben yapılan bir kuruluş olma yolunda ilerliyor. Bir çok ajans ve birçok reklam şirketi vb. şirketler sitemizi ziyaret etmektedir. İş teklifleri ve iş arıyanlar ilanları hızlı bir şekilde işliyor.

Bu arada sizin vermiş olduğunuz tavsiyeler içinde genç arkadaşlar adına teşekkür ederim karikaturist.

curunay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende düşünüyorum kendime bir site hazırlamak ama nereden başlayacağıma daha karar veremedim doğrusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...