Arif ARINMIŞ
♾️Grafik Gurusu♾️
Ortadaki show yazısı uzaktan bakınca gevezeden önce göze çarpıyor gevezeyi daha belirgin hale getirsen nasıl olur aceba, onun haricinde güzel olmuş ben beğindim eline emeğine sağlık.
Arkalı önlü yapmayı denesen bazılarını gördüm çok hoş olmuşlar.
evet haklısın geveze geride kalmış
geveze yazısını daha belirgin yapmanın iki yolu var
ya show yazısını gri yapmalıyım ya da geveze yazısının etrafına kontur vermeliyim.
teşekkür ederim
sinir oldum gönderemedim. dosya boyutu min. 3 mb a kadar indirdim. her türlü sıkıştırma yöntemi ve eps ai cdr
denedim ama olmadı ben de pes ettim
Şartları bilmiyorum tabi ki de ama sadece görsel amaçlı jpg atsan eğer kazanıp da basılacaksa sonra orjinal boyutta göndersen olmuyor mu aceba?
Tişörtün rengi ile oynasan diyeceğim ama tipografideki bazı yazılar renkli kaybolur.
Bence pes etme bi çaresini bul o kadar emek vermişsin inşallah eps etmez gönderir ve kazanırsın eğer gönderirsen bir oy bende hazır.![]()
ooo kazanmış kadar oldum ya![]()
Teşekkür ederim de sorun .zip te
dosya ziplenip gönderilebiliyor ve ne yazık ki gönderdiğimde dosya formatı uyumsuz diyor.
yorum yok vasat
iyi bir çalışma. Tişörtün renkiyle oynasan daha iyi olur
"SHOW" yazısının karakteri değiştirilse ve diğer yorumlarda dendiği gibi daha az belirgin olsa çok daha iyi olur bence.
Bunun dışında gayet hoş bir çalışma. Emeğinize sağlık.![]()
Yorumlar için teşekkür ederim. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Beğenmemiş olabilirsiniz; saygı duyarım![]()
Eline sağlık fakat tekrar çalışılması gerek bence. Birazcık basit duruyor gibi. Gerek font bakımından gerekse geveze kelimesine verilen o gölgeden dolayı.
Seninki Tipografiden Çıkmış.Sen Bir Fontla Geveze Yazıp Onun İçinide Farklı Renk Ve Fontlarla Yazılarla Doldurmuşsun Bu Tipografi Değildir.