GirdeDesign....Tasarım-Design yapan yerden bahsediyoruz...Çok tehlikeli çookkk...
Tehlikesi şundan kaynaklı...Atıyorum ben bir müşteriyim...Sizin logonuza baktığımda öyle bir içim geçmeliki yada okadar etkilenmeliyimki sizinle çalışmak isteyebileyim...
Tabiri caizse GirneDesign beni kendi logosuyla kandırmalı... Bu bağlamda giriştiğiniz iş zor...İyi bir tasarım yapmak şart.Müşteri sizin çalışmanıza bakında" bunu bende yaparım" diyememeli...Afedersiniz ama ohaaa demeli
kendini bu bağlamda size muhtaç hissetmeli...
Yapmış olduğunuz tasarım malesef beni kandırmaya yeterli değil. Hazır bir elma şablonu ve 2 çeşit fontla bu iş olmamış...Ancak turuncu-gri kombinasyonu hoş durmuş
...
Önerim şu yönde olacaktır...Eğer zamanınız varsa uzun süreli ve detaylı bir şekilde çalışın...hatta bir süre hiç tasarlamayın sadece olabildiğince çok logo inceleyin, araştırma sürenizden sonra beyniniz gördüğü diğer çalışmalar doğrultusunda sizi yönlendirecektir...Eliniz beyninizin kölesi olacaktır...(mutlu bir köle).
Köle evresine geldiğinizde olabildiğince çok tasarım yapın...Sonra yine gelin, birlikte bidaha bakalım...Belki bizide mutlu edersiniz
Başarılar diliyorum...
(08-08-2008 tarihinde açmış olduğunuz bir konu...Umarım hala logonuz yoktur
7 saat önce gelmişsiniz...Bu yüzden yorum yazdım)
Saygılar...